Duurzaamheid zit in onze natuur
We dragen bij aan de reductie van CO2 uitstoot per gast. We werken aan vermindering van afval. We gebruiken milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en gaan voedselverspilling tegen. En dat is nog maar het topje van de ijsberg. We zetten ons 100% in voor duurzaamheid. Op onze kantoren en op al onze vakantieparken in binnen- en buitenland. We dragen bij aan het behoud en onderhoud van de natuur, dát is waar we het voor doen. Gekenmerkt door de groene sleutel bij de receptie van onze vakantieparken: de Green Key certificering.

Green Key uitgelegd

Het is de Stichting Keurmerk Milieu Veiligheid en Kwaliteit die het Green-Key programma beheerd in Nederland. De bekende 'groene sleutel' wordt uitgereikt aan bedrijven die voldoen aan alle duurzaamheidseisen. Iedere twee jaar zijn het de onafhankelijke keurmeesters die op locatie langskomen en een keuring uitvoeren.

Voldoe je aan alle verplichte normen dan ontvang of behoud je de Green Key certificering. Denk hierbij aan basis milieunormen. Van het registreren en besparen van gas, water en electra tot het verminderen van de hoeveelheid (rest)afval. En ook management, communicatie, maatschappelijke betrokkenheid, bouwen en groen, mobiliteit, textiel en duurzaam inkopen zijn categorieën waarop wordt beoordeeld.

Verder lezen