Toegankelijk voor mindervaliden

Op verschillende parken vind je aangepaste accommodaties voor mindervaliden. Ook als je op zoek bent naar wat extra comfort of als je speciale zorgwensen heeft, bieden wij de aanpassingen waardoor je je makkelijker kunt verplaatsen in en om de bungalow. Een passend aanbod voor optimale toegankelijkheid. Onze aangepaste accommodaties zijn verdeeld in drie categorieën.

Breed toegankelijk

Deze accommodaties zijn voor gasten die wat extra comfort wensen, slecht ter been zijn of een rollator of krukken gebruiken. Speciaal voor jouw gemak. De slaapkamer en badkamer met vlakke douche bevinden zich op de begane grond. Het toegangspad naar de bungalow en de parkeerplaats zijn verhard. Alle informatie m.b.t. de draaicirkels is te vinden bij de kenmerken van de accommodatie.
Bekijk breed toegankelijke accommodaties

Extra toegankelijk

Deze accommodaties zijn voor gasten die extra aanpassingen wensen en aangewezen zijn op een rolstoel. Met de faciliteiten van de breed toegankelijke accommodaties en aanvullend extra brede deuren van minimaal 85 cm, er is in de slaapkamer ruimte voor een hoog-/laagbed met minimaal 90 cm ruimte aan één zijde van het bed. Ook is er o.a. een douchezitje en een verhoogd toilet met extra beugels in de badkamer. Alles voor jouw comfort.
Bekijk extra toegankelijke accommodaties

Speciaal toegankelijk

Deze accommodatie biedt optimale toegankelijkheid, ook voor gasten in een elektrische rolstoel. Naast de faciliteiten van de extra toegankelijke accommodatie vind je hier onder meer een onderrijdbaar werkblad in de keuken, een hoog-/laagbed en een berging en oplaadpunt voor een scootmobiel.
Bekijk speciaal toegankelijke accommodaties

Reserveren?

Alle breed, extra en speciaal toegankelijke accommodaties staan in het overzicht hieronder en kun je direct reserveren. 
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum
Filters
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum
Select countries & regions Select stay type Select arrival date
Select countries & regions Select stay type Select arrival date