Zorgeloos vakantie vieren

Gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, kunnen rekenen op Comfortzorg. Zorg en dienstverlening op uw vakantieadres, zodat ook u eens onbezorgd kunt genieten. Met de zorg en hulpmiddelen die u thuis gewend bent, zorgeloos vakantie vieren.

Samenwerking met Comfortzorg

Verpleging en hulpmiddelen; de zorg die u thuis krijgt, is ook beschikbaar tijdens uw verblijf op onze Nederlandse parken. Landal GreenParks werkt samen met Comfortzorg, een landelijk erkende zorgorganisatie op het gebied van zorg op vakantieadressen. We nemen u de zorg graag uit handen. 
Lees meer over Comfortzorg

Hulpmiddelen

Tevens kunnen er hulpmiddelen op het vakantieadres worden voorzien, zoals een hoog-/laagbed, een toiletverhoger of een rolstoel. Zelfs het gebruikmaken van ambulante alarmering behoort tot de mogelijkheden. Kortom, wat thuis mogelijk is, kan ook op uw vakantie worden geregeld. Door landelijke afspraken kan Comfortzorg alle benodigde hulpmiddelen leveren. 
Bekijk het assortiment

In overleg geregeld

De gewenste verpleging en benodigde hulpmiddelen worden in telefonisch overleg met u besproken. Met een heldere schriftelijke bevestiging van de gemaakte afspraken, weet u zeker dat u op het park van uw keuze zonder zorgen van uw vakantie kunt genieten. Zo kunnen uw begeleiders een aantal uren weg, terwijl de zorg professioneel wordt overgenomen door Comfortzorg.
Reserveringsformulier

Meer informatie en reserveren

Reserveer uw bungalow
U reserveert uw accommodatie bij Landal GreenParks nu gemakkelijk online. Nadat u geboekt heeft kunt u voor zorg op maat zelf contact op nemen met Comfort zorg. U vindt dit reserveringsformulier onder 'Comfortzorg' hieronder.
 
Kosteloos annuleren
Voor alle zekerheid, mocht er onverhoopt niet aan uw zorgvraag voldaan kunnen worden, dan kunt u de accommodatie binnen veertien dagen kosteloos annuleren. Voor vragen tijdens het verblijf en eventuele aanvullende dienstverlening kunt u tijdens kantooruren Comfortzorg bereiken op via 0900-2341234 (€ 0,20 per gesprek, max. € 10). In geval van nood is de zorgcentrale van Comfortzorg buiten kantooruren te bereiken op bovenstaand nummer.

Comfortzorg 
Bij behoefte aan zorg op maat, neemt u vervolgens zelf contact op met Comfortzorg. Vul het reserveringsformulier in of neem telefonisch contact op met Comfortzorg via tel. 0900-234 1234 (€ 0,20 per gesprek, max. € 10). Houd de naam en telefoonnummer van uw zorginstelling bij de hand. Comfortzorg inventariseert uw zorg- en/of hulpmiddelenvraag.
Comfortzorg zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de aanvraag met u door te nemen. U kunt ook een e-mail sturen naar vakantiemetzorg@comfortzorg.nl. Comfortzorg neemt ook dan binnen 5 werkdagen contact met u op.
 
U krijgt van Comfortzorg een bevestiging van uw aanvraag met een factuur voor de organisatiekosten. De tarieven van de organisatiekosten kunt u vinden op de website van Comfortzorg. Bij zorgaanvragen zal Comfortzorg met u en/of uw huidige zorgaanbieder nagaan welke zorg geleverd moet worden tijdens de vakantie. Wellicht hebt u bijzondere wensen, ook die zal Comfortzorg proberen te verwezenlijken. U krijgt een persoonlijk vakantiezorgplan waarin alle benodigde gegevens staan.

Een enkele keer komt het voor dat de zorg tijdens uw vakantie niet geregeld kan worden. In dat geval bespreekt Comfortzorg met u de mogelijke alternatieven. Indien er geen zorg geregeld kan worden krijgt u hierover uiterlijk 2 weken voorafgaand aan uw vakantie een bericht. Uiteraard hoeft u dan ook geen organisatiekosten te betalen.

Helaas is het zo dat er een tekort aan zorgverleners is in Nederland. In de vakantieperiodes is dit probleem nog groter. Het kan daarom voorkomen dat Comfortzorg de zorg niet geregeld kan krijgen. Uiteraard doet Comfortzorg haar uiterste best om de zorg geregeld te krijgen. Mocht het een probleem zijn om de zorg geregeld te krijgen dan wordt u daarvan tijdig op de hoogte gebracht en bespreken zij welke alternatieven er eventueel mogelijk zijn.