Comfortzorg: onbezorgd genieten

Comfortzorg
Gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, kunnen rekenen op Comfortzorg. Zorg en dienstverlening op jouw vakantieadres, zodat je ook eens onbezorgd kunt genieten. Met de zorg en hulpmiddelen die je thuis gewend bent, zorgeloos vakantie vieren.
Aan alles is gedacht
Zo werkt het
1. Reserveer jouw bungalow bij Landal
Je reserveert jouw accommodatie bij Landal GreenParks nu gemakkelijk online. Nadat je geboekt hebt kun je voor zorg op maat zelf contact op nemen met Comfortzorg. Ga verder naar stap 2.
 
2. Neem contact op met Comfortzorg 
Bij behoefte aan zorg op maat, neem je vervolgens zelf contact op met Comfortzorg. Let op: Comfortzorg brengt organisatiekosten in rekening. Neem telefonisch contact op met Comfortzorg via tel. 0513-437764 (€ 0,20 per gesprek, max. € 10). Je kunt ook per e-mail de aanvraag indienen door te mailen naar vakanties@comfortzorg.nlHoud de naam en telefoonnummer van jouw zorginstelling bij de hand. Comfortzorg inventariseert jouw zorg- en/of hulpmiddelenvraag. Comfortzorg zal binnen 5 werkdagen contact met je opnemen om de aanvraag met je door te nemen. 

3. Comfortzorg bevestigt jouw aanvraag
Je krijgt van Comfortzorg een bevestiging van jouw aanvraag met een factuur voor de organisatiekosten. De tarieven van de organisatiekosten kun je vinden op de website van Comfortzorg. Bij zorgaanvragen zal Comfortzorg met jou en/of jouw huidige zorgaanbieder nagaan welke zorg geleverd moet worden tijdens de vakantie. Wellicht heb je bijzondere wensen, ook die zal Comfortzorg proberen te verwezenlijken. Je krijgt een persoonlijk vakantiezorgplan waarin alle benodigde gegevens staan.

Let op: op de Waddeneilanden wordt geen Comfortzorg aangeboden.
Als Comfortzorg niet de zorg kan bieden die je nodig hebt
Een enkele keer komt het voor dat de zorg tijdens jouw vakantie niet geregeld kan worden. In dat geval bespreekt Comfortzorg met je de mogelijke alternatieven. Uiteraard hoef je dan ook geen organisatiekosten te betalen. Helaas is het zo dat er een tekort aan zorgverleners is in Nederland. In de vakantieperiodes is dit probleem nog groter. Het kan daarom voorkomen dat Comfortzorg de zorg niet geregeld kan krijgen. In dat geval bespreekt Comfortzorg met je de mogelijke alternatieven. Uiteraard hoef je dan ook geen organisatiekosten te betalen.

En mijn boeking bij Landal GreenParks?
Mocht er onverhoopt vanuit Comfortzorg niet aan jouw zorgvraag voldaan kunnen worden, dan bespreekt Comfortzorg de mogelijke alternatieven met je. Indien er geen passend alternatief beschikbaar is kun je de accommodatie bij Landal kosteloos annuleren. Dit kan door te bellen met het Contact Center van Landal GreenParks: +31 88 205 9000 (gebruikelijke belkosten)
 
.
 
Vragen over Comfortzorg op vakantie
Voor vragen over de geboden zorg tijdens het verblijf en eventuele aanvullende dienstverlening kun je tijdens kantooruren Comfortzorg bereiken op via 0513-437764 (€ 0,20 per gesprek, max. € 10). In geval van nood is de zorgcentrale van Comfortzorg buiten kantooruren te bereiken op bovenstaand nummer.

Vragen over jouw boeking bij Landal

Voor vragen over de geboekte accommodatie of het vakantiepark tijdens jouw verblijf, neem je contact op met het Contact Center Landal Greenparks: +31 88 205 9000 (gebruikelijke belkosten)
 
. Je kunt ook terecht bij de receptie op het park.