Het beste van twee werelden

Geniet van het echte buitenleven gecombineerd met de luxe van onze glamping accommodaties. In onze stacaravans, safaritenten en woodlodges bent u van alle gemakken voorzien. Van echte bedden tot een compleet ingerichte keuken - het ontbreekt u aan niets. U hoeft alleen uw koffers te pakken.

In luxe kamperen in een safaritent

Geniet op uw houten veranda met een drankje van de ondergaande zon. Ervaar het echte kampeergevoel in onze prachtige safaritenten op Landal Rabbit Hill, Warsberg, Coldenhove en Sluftervallei. Daarnaast geniet u van de luxe van thuis met echte bedden en een compleet ingericht keukenblok. De safaritenten op Landal Warsberg, Landal Rabbit Hill en Landal Sluftervallei beschikken zelfs over eigen sanitaire voorzieningen.
Meer informatie over safaritenten

Uniek kamperen in een woodlodge

Heerlijk kamperen en genieten van alle rust. Op de mooiste plekjes, tussen de bomen en midden in de natuur vindt u onze woodlodges. Geniet op Landal Warsberg en Wirfttal van de natuur met het gemak van eigen sanitair en keuken. Op uw veranda geniet u van een unieke en rustieke beleving.
Meer informatie over woodlodges

Verblijven in een stacaravan

De luxe stacaravans zijn een fantastisch alternatief speciaal voor kampeerders die van meer comfort houden of niet over een eigen caravan (of tent) beschikken. In de stacaravans beschikt u over uw eigen sanitaire voorzieningen en overnacht u in “echte bedden”. Deze fraai ingerichte stacaravans zijn geschikt voor vier tot zes personen en staan garant voor een fijne en zorgeloze vakantie.
Meer informatie over stacaravans