Op vakantie met een groep

Begeleid je een groep waarvan een aantal mensen niet zelfstandig op reis kan? Op verschillende parken vindt u bungalows voor 10, 12 of meer personen. Een deel hiervan heeft aanpassingen op het gebied van zorg en vakantie. De grootte van de bungalows maakt het voor de begeleiders makkelijk om een oogje in het zeil te houden. Ook is het op alle parken mogelijk om meerdere bungalows naast elkaar te huren.
Bekijk de mogelijkheden

Aanvullende zorg op maat

Zorgeloos op vakantie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als je extra zorg of begeleiding nodig heeft, komt hier wat meer bij kijken. Heb je specifieke wensen of voorzieningen nodig voor een onbezorgd verblijf? Landal GreenParks beschikt over een ruim aanbod zorgaccommodaties. Zorg en vakantie gaan goed samen!

Accommodaties met Comfortzorg

Zorg en dienstverlening op jouw vakantieadres, zodat ook je eens van een onbezorgde vakantie kunt genieten. Voor gasten die extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben, heeft Landal GreenParks een samenwerkingsverband met Comfortzorg. Zo kun je rekenen op de zorg en hulpmiddelen die je thuis gewend bent.
Comfortzorg

Toegankelijke accommodaties

Op verschillende parken vind je aangepaste accommodaties voor mindervaliden. Ook als je op zoek bent naar wat extra comfort of als je speciale wensen heeft, wij bieden de aanpassingen waardoor je zich makkelijker kunt verplaatsen in en om de bungalow. Een passend aanbod voor optimale toegankelijkheid.
Accommodaties toegankelijk voor mindervaliden

Dialyse tijdens uw vakantie

Voor dialysepatiënten is een vakantie niet altijd eenvoudig, maar gelukkig wel mogelijk. Op zes van onze parken wordt in samenwerking met nabijgelegen ziekenhuizen vakantiedialyse aangeboden.
Dialyse en vakantie

Een bungalow voor slechthorenden

Landal GreenParks introduceert in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden (NVVS) de eerste vakantiewoning voor gasten met een gehoorbeperking. Voor jouw gemak en comfort ingericht. Ontdek de Gehoorvilla op Landal Rabbit Hill en geniet van een vakantie op de Veluwe.
Gehoorvilla

Slechtziende of blinde gasten

De Visionvilla is dé vakantiewoning voor gasten met een visuele beperking. Landal GreenParks heeft samen met expertisecentrum Visio een bungalow ontwikkeld speciaal voor het comfort van slechtziende of blinde gasten. Verblijf in deze bungalow op Landal Landgoed 't Loo of Landal Hoog Vaals voor een zorgeloze vakantie.
Visionvilla

Last van uw luchtwegen?

Landal GreenParks heeft op een groot aantal parken ook bungalows speciaal voor mensen met luchtwegaandoeningen, zoals astma en COPD. Geniet van een onbezorgd verblijf in de longvilla. Zo wordt vakantie ook voor jou vanzelfsprekend!
Longvilla