Mag jouw huisdier mee?

Per bungalow zijn één of twee huisdieren toegestaan. Als je je huisdier mee wil nemen, geef je dit in je reservering aan. Toeslag per huisdier: €5,75 per nacht. Voor de bestemming Oostenrijk geldt een toeslag van €12,- per huisdier per nacht. Gekooide dieren zijn gratis. Houd er rekening mee dat er een beperkt aantal bungalows voor huisdieren beschikbaar is.

Speciaal voor jouw viervoeter
Op enkele parken vind je hondenbungalows die beschikken over een kunststof hondenmand, een bench en in hoogte verstelbare voeder- en drinkbakken. In de omheinde tuin kan de hond altijd gemakkelijk naar buiten. Ook zijn er op deze parken extra faciliteiten zoals een hondendouche en een veld waar honden los mogen lopen.

Liever een huisdiervrije vakantie?
Als je liever op een huisdiervrij park verblijft, kun je terecht op de huisdiervrije parken Landal Vitamaris op Schiermonnikoog, Landal Kaap West op Terschelling en Landal Vierwaldstättersee in Zwitserland. Daarnaast zijn er huisdiervrije accommodaties op ieder park, waarin huisdieren niet zijn toegestaan. Deze accommodaties zijn beperkt in aantal en kun je op voorkeur reserveren.