Vakantie in de bergen

Natuurliefhebbers en avonturiers beleven een vakantie vol hoogtepunten in de bergen. Geniet van de frisse berglucht, prachtige vergezichten en sportieve activiteiten. Zoek de hoogte op tijdens uw bergvakantie in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland of Tsjechië.
    • 12 vakantieparken in de bergen
    • In Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Duitsland
    • Wandelen, mountainbiken en watersporten
    • Ontspanning in een unieke bergwereld

Zomer in de bergen

Wandelen in frisse berglucht

Trek uw wandelschoenen aan en geniet van de frisse berglucht, de natuur en natuurlijk het uitzicht. Goed gemarkeerde routes maken het een waar wandelparadijs!

Met de fiets eropuit

Berg op, berg af! Op de mountainbike, racefiets of met de E-bike. Van kilometers lange asfaltwegen tot uitdagende downhill parcours. Altijd met een prachtig uitzicht!

Stoere outdoor activiteiten

Een actieve vakantie in de Alpen is voor iedereen weggelegd. Boek een gids en ga samen raften of abseilen. Verken de velen bergmeren in de zomer.

12 vakantieparken in de bergen

Wintersport

Accommodaties aan de piste

In de winter beleeft u een fijn verblijf midden in een witte wonderwereld. En dankzij de ski-in ski-out accommodaties geniet u als eerste van de perfect geprepareerde pistes. 's Avonds ziet u vanuit het raam de pistebully rijden, op naar een volgende dag in de bergen!

Spa & wellness

Niet alleen de frisse berglucht is gezond. Ook een bezoek aan een spa & wellness resort doet wonderen. Van saunalandschap tot bubbelbad. Hartverwarmend in de winter, maar zeker ook ontspannend in de zomer!

Zoek & boek uw vakantie in de bergen

Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum
ik ben flexibel