Welkom op Landal Rønbjerg

Midden in het veelzijdige landschap van Limfjord ligt Landal Rønbjerg, een ideaal familiepark met vele gevarieerde faciliteiten. De actievelingen gaan het avontuur aan op de wakeboardbaan of nemen het op de hindernisbaan tegen elkaar op. Doet u het liever wat rustiger aan? Sla dan een balletje op de midgetgolfbaan of kom tot rust in de wellnessruimte. Hier ontspant u in de warme sauna, laat u zich verwennen met een manicure of geniet u van het Turks stoombad. De kinderen beleven uren lang plezier en vertier op het park. Zo zijn er tijdens de schoolvakanties allerlei speciale activiteiten en worden de mooiste kunstwerken gecreëerd in Funny’s werkplaats. In het grote indoorspeelparadijs ‘Funnyland’ worden er hutten gebouwd van grote LEGO®-stenen en roetsjen de kinderen van de klimvulkaan. Ook een wandeling of fietstocht in de omgeving is zeker de moeite waard. Bekijk bijvoorbeeld wilde dieren op het eiland Livø of ga gezellig shoppen in Aalborg.

Een actieve vakantie tegemoet

Midden in het Limfjord met stranden, zandduinen, rotsen en baaien ligt Landal Rønbjerg. Spelen in het indoorspeelparadijs, duiken in het zwemparadijsof avontuurlijke uitstapjes maken.
  • 205 bungalows
  • In het veelzijdige landschap van Limfjord
  • Zwemparadijs
Alle faciliteiten

Zoveel te beleven

Volop vermaak voor jong en oud op en rondom Landal Rønbjerg. De kinderen vermaken zich in het indoorspeelparadijs en de echte waterliefhebbers gaan de uitdaging aan tijdens het wakeboarden. Voor een gezellig familiedagje brengt u een bezoek aan Aalborg Zoo.
Ontdek alle pret

Onze accommodaties

Prijzen zijn exclusief € 27,50 (vanaf 2020: € 28) reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. (vanaf 2020: € 8,50) en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. (vanaf 2020: € 7,50). Gebruikskosten worden berekend op basis van het gebruik (dit kost voor een verblijf van een week van vier personen ongeveer € 90. De € 90 is een gemiddelde prijs en deze prijs kan variëren op basis van het seizoen, bungalowtype en verbruik; ( € 0,37 / kWh stroomverbruik, € 0, 26m / kWh warmte, € 1,34 / 0,1 m³ water).

Ontdek Jutland

Vanuit uw bungalow verkent u gemakkelijk de omgeving van Jutland. Vaar vanuit Rønbjerg Havn naar Livø, ontdek het echte eilandgevoel of ga er gezellig op uit naar attractiepark Fårup Sommerland. Voor een lekker dagje shoppen bezoekt u de stad Aalborg.
Trek eropuit

LEGOLAND®

Stap met het hele gezin in de fantasiewereld van LEGO® en beleef een leuke, actievolle dag. Je hoeft geen LEGO® liefhebber te zijn om het hier naar je zin te hebben. Maak kennis met de dappere ridders of ontmoet echte piraten in Pirate Land. Geniet van een gevarieerd dagje uit bij LEGOLAND®, wat op 146 km afstand van Landal Rønbjerg.
Ontdek LEGOLAND®

Hygge - geluk op z'n Deens

Wilt u ook de Deense levenslust “Hygge” ervaren? Hygge is een combinatie van de Nederlandse begrippen gezelligheid en knusheid. In het Deens is gezelligheid zelfs een werkwoord, ze maken daar tijd voor. Deze bijzondere sfeer kunt u vooral in Denemarken en de andere Scandinavische landen ervaren en voelen. Een goede sfeer, het juiste gezelschap, lekker eten en een positieve houding zijn de ideale uitgangspunten.

Green Key

Landal Rønbjerg is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering