Welkom op Dayz Rønbjerg

Midden in het veelzijdige landschap van Limfjord ligt Dayz Rønbjerg, een ideaal familiepark met vele gevarieerde faciliteiten. De actievelingen gaan het avontuur aan op de wakeboardbaan of nemen het op de hindernisbaan tegen elkaar op. Doet u het liever wat rustiger aan? Sla dan een balletje op de midgetgolfbaan of kom tot rust in de wellnessruimte. Hier ontspant u in de warme sauna, laat u zich verwennen met een manicure of geniet u van het Turks stoombad. De kinderen beleven uren lang plezier en vertier op het park. Zo zijn er tijdens de schoolvakanties allerlei speciale activiteiten en worden de mooiste kunstwerken gecreëerd in Funny’s werkplaats. In het grote indoorspeelparadijs ‘Funnyland’ worden er hutten gebouwd van grote LEGO®-stenen en roetsjen de kinderen van de klimvulkaan. Ook een wandeling of fietstocht in de omgeving is zeker de moeite waard. Bekijk bijvoorbeeld wilde dieren op het eiland Livø of ga gezellig shoppen in Aalborg.

Een actieve vakantie tegemoet

Midden in het Limfjord met stranden, zandduinen, rotsen en baaien ligt Dayz Rønbjerg. Spelen in het indoorspeelparadijs, duiken in het Subtropisch Waterparadijs of avontuurlijke uitstapjes maken.
  • 205 bungalows
  • In het veelzijdige landschap van Limfjord
  • Subtropisch Waterparadijs
Alle faciliteiten Contactgegevens

Zoveel te beleven

Volop vermaak voor jong en oud op en rondom Dayz Rønbjerg. De kinderen vermaken zich in indoorspeelparadijs Funnyland en de echte waterliefhebbers gaan de uitdaging aan tijdens het wakeboarden. Voor een gezellig familiedagje brengt u een bezoek aan Aalborg Zoo.
Ontdek alle pret

Ontdek Jutland

Vanuit uw bungalow verkent u gemakkelijk de omgeving van Jutland. Vaar vanuit Rønbjerg Havn naar Livø, ontdek het echte eilandgevoel of ga er gezellig op uit naar attractiepark Fårup Sommerland. Voor een lekker dagje shoppen bezoekt u de stad Aalborg.
Trek eropuit

LEGOLAND®

Stap met het hele gezin in de fantasiewereld van LEGO® en beleef een leuke, actievolle dag. Je hoeft geen LEGO® liefhebber te zijn om het hier naar je zin te hebben. Maak kennis met de dappere ridders of ontmoet echte piraten in Pirate Land. Geniet van een gevarieerd dagje uit bij LEGOLAND®, wat op 146 km afstand van Dayz Rønbjerg.
Ontdek LEGOLAND®