Welkom op Landal Twenhaarsveld

De Holterberg in Overijssel is een van de weinige bergen die Nederland rijk is. Hij is bijna 60 meter hoog en maakt deel uit van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Precies aan de voet van deze berg vindt u Landal Twenhaarsveld. Dit bosrijke en autovrije vakantiepark beschikt over vele faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad, restaurant en waterspeelplaats. De accommodaties vormen het ideale vertrekpunt voor wandel-, fiets- of huifkartochten door Twente. Het dorp Holten ligt om de hoek en de Hanzesteden Deventer en Zutphen op zo’n 20 kilometer van het park. Uw benen zijn hier uw beste vrienden. Want door de ligging aan de Holterberg wilt u elke dag wel wandelen en fietsen. Neem de hond mee want die kan zich helemaal uitleven in de hondenzwemplaats en na afloop heerlijk onder de hondendouche op het park.

Midden in het groen

Bos, heide en heuvels omringen u op Landal Twenhaarsveld. Dit park is te vinden aan de voet van De Holterberg. Een actieve dag in de natuur sluit u gezellig af in het restaurant. Proost!
  • 278 vrijstaande bungalows 
  • Overdekt zwembad 
  • Speelkasteel met Adventure Tower
Alle faciliteiten Contactgegevens

De groene make-over: twee bungalows aardgasvrij

Aardgasvrij wonen - je hoort er veel over, maar hoe is het nou in het echt? Dat wilden wij, Greenchoice en Landal GreenParks, uitproberen. Om zelf van te leren, maar vooral ook om onze gasten en klanten te inspireren. We hebben bestaande accommodaties op Landal Twenhaarsveld uit 1985 aardgasvrij gemaakt in drie stappen. Kom het ervaren!
Meer informatie Meer informatie over de accommodaties

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Twenhaarsveld

Speelplezier voor jong en oud

Tijd voor elkaar en samen leuke dingen doen, daar draait het om tijdens uw vakantie. Bollo verwelkomt u en uw kinderen op het park. Klaar om samen te speuren met de Discovery Track, te spelen in de uitdagende speeltuinen of een duik te nemen in het zwembad? Genieten met het hele gezin!
Ontdek alle pret

Ontdek veelzijdig Overijssel

Geniet van het groen van de natuur. Landal Twenhaarsveld, aan de voet van de Holterberg, is de perfecte uitvalsbasis om wandelend met de hond het veelzijdige Overijsselse landschap te verkennen. Of fiets met het gezin de heidevelden op Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug tegemoet.
Wandelen en fietsen

Hondenbungalows

Op Landal Twenhaarsveld verblijft u samen met uw trouwe viervoeter in een speciale hondenbungalow, die beschikt over een kunststof hondenmand, een bench en in hoogte verstelbare voeder- en drinkbakken. In de omheinde tuin kan de hond altijd gemakkelijk naar buiten. Er zijn faciliteiten voor hond en eigenaar.
Bekijk de hondenbungalow

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een speciaal arrangement. Culinair genieten in het restaurant, eropuit met de fiets of heerlijk gourmetten in de bungalow zonder zelf boodschappen te hoeven doen. Wij maken het u graag gemakkelijk. Reserveer uw arrangementen eenvoudig samen met uw accommodatie. 
Alle arrangementen

Green Key

Landal Twenhaarsveld is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering