Welkom op Landal Village l'Eau d'Heure

In dit glooiende decor verblijft u in sfeervolle bungalows. Vanaf de pier of het strand geniet u van het uitzicht. Sportievelingen kunnen zwemmen, vissen, kanoën, surfen of stand up paddlen. Kinderen springen op de airtrampoline en leven zich uit in de indoorspeelplaats. Het zwemparadijs met glijbaan, peuterbaden voorzien van speeltoestellen en het spraypark zorgen voor waterplezier tijdens uw vakantie.

Benieuwd waar u alles kunt vinden op het park? Check de plattegrond Parkplattegrond

Tijdelijke maatregelen

Eten en drinken
 • Eten en drinken op het park

  U geniet van al het lekkers uit onze parkkeukens, op het terras, binnen in het parkrestaurant of in en om uw eigen bungalow. De parkrestaurants en terrassen zijn beperkt open volgens gestelde richtlijnen en u kunt uit eten. Ook kunt u eten bestellen en afhalen bij de snackbar en pick-up points, van een frietje tot een ijsje. En geniet samen van het picknickpakket of de borrelbox! We attenderen u erop dat het dragen van een mondmasker op het park en in het restaurant verplicht is. Aan tafel mag het masker af.

 • Uw boodschappen op het park

  Onze parkshops zijn open (met beperkte openingstijden). Kijk in de Landal GreenParks app voor de recente openingstijden of informeer bij de parkreceptie. We attenderen u erop dat het dragen van een mondkapje verplicht is in de Belgische parkhops. U kunt maximaal 30 minuten winkelen.

Activiteiten
 • Fun & Entertainment

  Ons Fun & Entertainment team biedt zoals u van ons gewend bent een mooi programma van activiteiten voor jong en oud. Inschrijven voor deze activiteiten kan bij het Fun & Entertainment pick-up point of bij de receptie. De indoor speelparadijzen mogen per 1 juli 2020 weer beperkt open met extra hygiënemaatregelen (op inschrijving). En Bollo? Die is ook van de partij, maar blijft uiteraard wel op gepaste afstand van onze kleine en grote gasten. In de Landal GreenParks app vindt u een week voor uw vakantie een actueel overzicht van de start- en openingstijden. We attenderen u erop dat het dragen van een mondmasker op het park verplicht is. 

 • Outdoor sport en spel

  Lekker actief zijn in de buitenlucht, het kan. Al onze outdoor sport- en spelactiviteiten zijn geopend, waarbij we uiteraard rekening houden met de richtlijnen van de FOD. Voor onze indoor sport- en spelvoorzieningen geldt op dit moment nog even dat ze niet tot zeer beperkt geopend zijn. We attenderen u erop dat het dragen van een mondmasker op het park verplicht is. 

 • Ons zwembad

  Het zwembad gebruiken? Nog even geduld. We werken er hard aan om zwemmen op een veilige manier mogelijk te maken, uiteraard conform de richtlijnen van de FOD.

Overige
 • De omgeving per fiets ontdekken

  Ontdek de omgeving op de fiets! Fietsen zijn per dag op het park te huur. Neem contact op met de receptie voor de reserveringsmogelijkheden. Al onze fietsen worden vóór verhuur gedesinfecteerd. Let op, u kunt alleen betalen per pin.

Elke dag een nieuw avontuur

Elke dag zit vol met de leukste belevenissen op Landal Village l’Eau d’Heure. Wandel naar het openbare recreatiestrand waar u kunt vissen, kanoën en surfen. De kids leven zich uit op de Airtrampoline en de vele springkussens bij mooi weer of op de midgetgolfbaan. Neem opa en oma ook gezellig mee, jong en oud zullen zich geen moment vervelen!
Ontdek alle pret

Gasten over het park

 • De medewerkers: 8,3
 • Omgeving: 8,2
 • Zwembad: 6,2
 • Restaurant: 6,7
 • Recreatieprogramma: 5,1
 • Prijs / kwaliteit verhouding: 7,2

#Ontdeklandal

Heb je mooie nieuwe herinneringen gemaakt tijdens jouw vakantie op Landal Village l'Eau d'Heure? Deel ze met #Ontdeklandal en inspireer ons en anderen met de momenten die jou het meest bijblijven.

bekijk Landal Village l'Eau d'Heure op de kaart

Ontdek het met Ruben in de Ardennen

In de vroege morgen, voordat de zon opkomt, ontdekt Ruben Smit de prachtige omgeving van het Franstalige Ardennen vanuit Landal Village l'Eau d'Heure. Het uitgestrekte stuwmeer met oude bossen en serene stiltes zorgen ervoor dat u zich echt in het buitenland waant. Als het zonnetje doorkomt, ontwaken de huiszwaluwen en starten hun zoektocht naar klei. Wat maakt het zo bijzonder dat huiszwaluwen zich in grote getale in dit gebied bevinden? Ruben Smit legt het u uit in zijn nieuwste vlog over de Ardennen. Ontdek net als Ruben wat deze omgeving zo bijzonder maakt.
Bekijk de vlog van Ruben in de ArdennenWandelroute Ruben Smit

Kies uw eigen aankomstdag

Zelf uw aankomstdag bepalen? Op Landal Village l'Eau d'Heure kunt u voor korte verblijven (1 of 2 nachten) op elke gewenste dag aankomen op het park. Ideaal voor op doorreis bijvoorbeeld! Ook voor langere verblijven kunt u kiezen uit verschillende aankomstdagen. Boek nu uw flexibele verblijf via het Contact Center op 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).*

*Vakantieperiodes en feestdagen zijn uitgesloten van deze mogelijkheid.

Triatlon – De Ironlakes

De tweede editie van de Ironlakes van de Lacs de l'Eau d'Heure vindt plaats op 19 september 2020. Een triatlon die wordt gehouden over een afstand van 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42 km hardlopen. Het is de enige triatlon over de full distance die in België wordt georganiseerd. Boek een verblijf op Village l'Eau d'Heure tijdens dit unieke event.

Ontdek het zuiden

Het Franstalige Zuid-België heeft veel te bieden. Uitgestrekte meren voor watersporters en glooiende heuvels voor mountainbikers en wandelaars. Beleef een cultureel dagje in Mons, bezoek één van de vele grotten of mijnen in de omgeving of ga actief kayakken. Terug op het park ontspant u heerlijk met de voetjes omhoog.
Wandelen en fietsenOmgevingstips

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s. De boodschappen bezorgd in uw accommodatie? Opgemaakte bedden en handdoeken bij aankomst? Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!
Alle arrangementen

Green Key

Landal Village l’Eau d’Heure is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering

Andere vakantieparken in België

Ontdek regio Ardennen