In de bossen van Limburg
Divers aanbod bungalows t/m 8 pers.
Subtropisch zwemparadijs, Restaurant, Indoorspeelparadijs

Tijdelijke maatregelen

faciliteiten
  • Coronatoegangsbewijs nodig voor plaza

    Op onze parken Vennenbos en Lommerbergen is het verplicht om je coronatoegangsbewijs te laten zien om de Plaza te bezoeken. Dit komt omdat dit een doorstroomlocatie is. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar en ouder. Daarna kun je gebruikmaken van de winkels, zwembad, horeca en overige recreatie. 

Ontdek onze faciliteiten

Onze accommodaties

Alle accommodaties

1-4-persoons accommodatie

5-8-persoons accommodatie

Kinderaccommodatie

Alle accommodaties
  • De medewerkers: 8,0
  • Omgeving: 8,4
  • Zwembad: 7,0
  • Restaurant: 6,8
  • Recreatieprogramma: 7,5
  • Prijs / kwaliteit verhouding: 7,1

We zien je graag snel op Landal De Lommerbergen

Landal De Lommerbergen ligt op één van de mooiste plekjes aan de Maas in Limburg. De omgeving is heuvelachtig en bosrijk en nodigt daarmee het hele jaar door uit tot vermaak in de buitenlucht. Met 500 accommodaties is dit bosrijke vakantiepark één van de grotere vakantieparken van Landal GreenParks. Vertier is er dan ook genoeg op dit park in Reuver. Kinderen kunnen capriolen uithalen op het avontureneiland, in het indoorspeelparadijs of het subtropisch zwemparadijs. Het golfslagbad, de meterslange glijbanen en het Kids Junglebad zorgen voor urenlange waterpret.

Op het multifunctioneel sportveld, de Sports Arena kun je het nog altijd populaire muur trappen spelen in een nieuw jasje. De muur heeft 16 lichtgevende vlakken die meten als je raakt trapt of gooit. De bowlingbanen met LED verlichting die verschillende animaties op de banen weergeven zijn uniek in Europa en zorgen voor een kleurrijke en spectaculaire beleving. In de verschillende restaurants is het bourgondisch genieten. Een kopje koffie met vlaai, een ijsje voor de kids, een gezonde lunch of uitgebreid diner. Hier kun je van ’s ochtends vroeg tot in de late uurtjes terecht.