We zijn blij met de versoepelingen van de coronamaatregelen en zien er naar uit om onze gasten weer een onbezorgde vakantie te bieden. Sinds 15 mei kunnen veel van onze faciliteiten gebruikt worden.
In verband met de maatregelen opgesteld door het RIVM zijn de faciliteiten uitsluitend geopend voor bungalow gasten. Hierdoor kunnen wij helaas geen dagrecreatie gasten ontvangen. Kijk voor meer informatie op onze pagina over het coronavirus.

Eindeloze mogelijkheden

Ook als u geen bungalowgast bent dan bent u van harte welkom op Landal De Lommerbergen. U kunt gebruik maken van de vele faciliteiten van het park. Wat dacht u van een bezoek aan het subtropisch zwemparadijs? Of laat uw kinderen lekker ravotten in de Indoorspeelplaats! Ook voor kinderfeestjes, schoolreisjes, familiefeesten en vergaderen is een bezoek aan Landal De Lommerbergen een leuk alternatief!

Kleurrijk bowlen

Zin in een sportieve activiteit tijdens uw vakantie? Ga dan samen met het hele gezin bowlen op de vernieuwde bowlingbanen. De bijzondere banen met LED verlichting die verschillende animaties op de banen weergeven zijn uniek in Europa en zorgen voor een kleurrijke en spectaculaire beleving. Kies zelf met behulp van een QR-code (iPhone) een gave animatie om te projecteren op de baan, stroop de mouwen op en ga voor die strike!
Prijs bowlingbaan: €30,00 incl. baanprojectie (55 minuten; max. 6 personen per baan).
Bowlingbaan reserveren

Een subtropisch dagje uit

In het subtropisch zwemparadijs van Landal De Lommerbergen staat uw kids één groot waterfestijn te wachten: ravotten in het Kids Junglebad en roetsjen van de black Hole. U kunt genieten in een van onze whirlpools. De toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie op het park.
Meer over een dagje Subtropisch genieten

Indoorspeelplaats

Samen met de kids beleeft u een dag volop plezier in de Indoorspeelplaats op Landal De Lommerbergen. De indoorspeelplaats is dagelijks geopend voor heel veel klim- en klauterplezier. De actuele openingstijden vindt u in de Landal app. U kijkt toe vanaf het terras terwijl de kids balanceren op de touwbrug en met de glijbaan naar beneden roetsjen. 

Feesten, partijen en vergaderen

Op zoek naar de ideale locatie voor een vergadering, familiefeest of uitstapje? 
Op Landal De Lommerbergen vindt u faciliteiten als een subtropisch zwemparadijs, drie restaurants en een gezellige bar met groot terras. Maar ook activiteiten zoals bowlen en midgetgolfen. Samen met u stellen wij een programma op maat samen zodat het een onvergetelijke dag wordt.
Vergaderen op Landal De Lommerbergen

Binnenkort jarig of op schoolreisje?

Binnenkort jarig? Dat is reden voor een feestje. Midgetgolfen, subtropisch waterpret of moonlight bowlen; de leukste kinderfeestjes viert u op Landal De Lommerbergen. Een uitje met de hele klas of school? Ook schoolreisjes viert u op ons vakantiepark.

Folder kinderfeestjes | Folder schoolreisjes

Contact

Meer informatie of reserveren? Neem dan contact met ons op via tel. +31-(0)77 474 95 82 (tijdens kantooruren).
Een e-mail sturen naar sales.lommerbergen@landal.nl kan natuurlijk ook.