We zijn blij met de versoepelingen van de coronamaatregelen en zien er naar uit om onze gasten weer een onbezorgde vakantie te bieden. Sinds 15 mei kunnen veel van onze faciliteiten gebruikt worden.
In verband met de maatregelen opgesteld door het RIVM zijn de faciliteiten uitsluitend geopend voor bungalow gasten. Hierdoor kunnen wij helaas geen dagrecreatie gasten ontvangen. Kijk voor meer informatie op onze pagina over het coronavirus.

Eindeloze mogelijkheden

Ook als daggast bent u bij Landal De Lommerbergen van harte welkom. Maak gebruik van de vele faciliteiten die er op het park te vinden zijn:
  • Subtropisch Zwemparadijs
  • Indoorspeelparadijs
  • Bowlingbanen
  • Avontureneiland
  • Minigolf
  • Culinair genieten 
  • Kinderfeestjes & schoolreisjes en familiefeesten
 

Een subtropisch dagje uit

Waterpret in het vernieuwde zwemparadijs bij Landal De Lommerbergen kan jong en oud eindeloos genieten van Subtropsich Zwemplezier. Terwijl de grotere kids spanning en sensatie beleven in één van de sensationele glijbanen spelen de kleintjes in het Kinds Junglebad of in het Peuterbadje.  Waterpret met een hoofdletter ‘W’ voor jong en oud. De toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie op het park.

Indoorspeelplaats

Ga op avontuur door het gloednieuwe Indoorspeelparadijs! Roetsj van de glijbaan, klauter over touwladders en sjees door de spider tower. Vier verschillende area’s die zorgen voor urenlang speelplezier compleet met diverse interactieve speelelementen. De allerkleinste kunnen zich uitleven in de speciale peuter area.

Kleurrijk bowlen

Zin in een sportieve activiteit tijdens uw vakantie? Ga dan samen met het hele gezin bowlen op de vernieuwde bowlingbanen. De bijzondere banen met LED verlichting die verschillende animaties op de banen weergeven zijn uniek in Europa en zorgen voor een kleurrijke en spectaculaire beleving. Kies zelf met behulp van een QR-code (iPhone) een gave animatie om te projecteren op de baan, stroop de mouwen op en ga voor die strike!
Prijs bowlingbaan: €30,00 incl. baanprojectie (55 minuten; max. 6 personen per baan).
Bowlingbaan reserveren

Binnenkort jarig of op schoolreisje?

Binnenkort jarig? Dat is reden voor een feestje. Minigolfen, subtropisch waterpret of bowlen; de leukste kinderfeestjes beleef je bij Landal De Lommerbergen. Een uitje met de hele klas of school? Ook voor schoolreisjes kun je bij Landal De Lommerbergen terecht. Samen met u kunnen wij een programma op maat samen stellen zodat het gegarandeerd een onvergetelijk feestjes wordt.

Folder kinderfeestjes | Folder schoolreisjes

Feesten, partijen en vergaderen

Op zoek naar de ideale locatie voor een familiefeest of uitstapje? Op Landal De Lommerbergen vindt u faciliteiten als een subtropisch zwemparadijs, indoorspeelparadijs, diverse restaurants en een gezellige bar met groot terras. Maar ook activiteiten zoals bowlen en minigolfen. Samen met u stellen wij een programma op maat samen zodat het gegarandeerd een onvergetelijke dag wordt.
Vergaderen op Landal De Lommerbergen

Contact

Meer informatie of reserveren? Neem dan contact met ons op via tel. +31-(0)77 474 95 82 (tijdens kantooruren).
Een e-mail sturen naar sales.lommerbergen@landal.nl kan natuurlijk ook.