Welkom op Landal Coldenhove

Circa 30 kilometer van Arnhem ligt Landal Coldenhove, midden op de Veluwe in het bos. Het vakantiepark ligt tussen de wildroosters in, dichter bij de natuur kan bijna niet! Ook faciliteiten zoals bowlingbanen, overdekt zwembad en indoorspeelparadijs ontbreken hier niet. Heerlijk! Landal Coldenhove ligt midden in de dennen- en loofbossen bij Eerbeek. Op de mooiste plek van het vakantiepark, naast de camping liggen vijf safaritenten. Midden in de serene natuur en op slechts 50 meter van het wildhek, dat leidt naar de Loenerhei. Toch zijn Arnhem, Apeldoorn en Nijmegen ook dichtbij. U kunt in de buurt uitstapjes maken naar Burgers' Zoo in Arnhem of de schaapskooi van Loenen. In het vakantiepark zelf is ook genoeg te doen, voor de kinderen het indoorspeelparadijs, de Bollo Club, een dierenweide en een overdekt zwembad met peuterbad. Om even bij te komen kunt u op het vakantiepark naar de beautysalon of genieten van een drankje op het zonnige terras van Timber's Brasserie.

Sssst, een hert

Landal Coldenhove ligt in het bos, tussen de wildroosters. U bent letterlijk omringd door de natuur! Ook faciliteiten zoals bowlingbanen en een zwembad ontbreken niet.
  • 364 bungalows, 180 ruime campingplaatsen,
    5 luxe safaritenten
  • Indoorspeelparadijs
  • Overdekt zwembad
Alle faciliteiten Contactgegevens

Wild, bioscoopfilm over de Veluwe

In Wild vertelt de Veluwe haar eigen verhaal: ontstaan in de ijstijd en uitgegroeid tot een groots natuurgebied met een rijke verscheidenheid aan leven. We zien de Veluwe in al haar schoonheid en met alle uitdagingen die de seizoenen voor de dieren met zich meebrengen. André van Duin verzorgt de voice-over en geeft hiermee een humoristische toon aan de film. De familiefilm is vanaf 1 februari 2018 te zien in de Nederlandse bioscopen.
Bekijk de video

Altijd iets te doen

Kinderen hoeven zich nooit te vervelen op Landal Coldenhove! Ze kunnen ravotten in de speeltuin of het indoorspeelparadijs, klimmen de gekste routes op de klimwand en leren boogschieten. Uiteraard mag een potje midgetgolf, voetbal of volleybal met het hele gezin niet ontbreken tijdens uw vakantie!
Ontdek alle pret

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Coldenhove

Omgeving

Midden op de Veluwe gelegen is Landal Coldenhove een prima uitvalsbasis om van alles te ondernemen. De natuur ontdekken of schaapjes kijken in de schaapskooi in Loenen? Wie weet spot u onderweg wel een hert of wild zwijn! Gezellig shoppen in Arnhem of ontspannen in Thermen Bussloo.
Meer over de omgeving

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s, die uw verblijf nóg leuker en aangenamer maken. Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!

Alle arrangementen

Green Key

Landal Coldenhove is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering