Omgeving

Landal Coldenhove is een uitstekend vertrekpunt om de Veluwe te gaan ontdekken. Vanaf het park maakt u prachtige wandelingen en fietstochten in de bossen of over zandverstuivingen. Sporen zoeken en misschien wel wild bekijken? Maak een wandeling met de boswachter die u er alles over vertelt!

Nationaal Park Veluwezoom

Rheden
Geniet van Nationaal Park Veluwezoom, ruim 5100 hectare bos, heide, zandverstuivingen en statige landgoederen ten oosten van Arnhem.
WebsiteCa. 21 kilometer van het park

Burgers' Zoo

Arnhem
Heeft u altijd al op ontdekkingsreis willen gaan? Bij Burgers' Zoo is dat mogelijk. Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder de gieren in onze woestijn. Ontdek het dierenpark Burgers' Zoo.
WebsiteCa. 25 kilometer van het park

Loenense waterval

Loenen
Loenen is een mooie uitvalsbasis voor tochten over de Veluwe. Bezienswaardig is onder meer deze hoogste waterval van het land.
WebsiteCa. 7 kilometer van het park

Veluwsche Stoomtrein Maatschappij

Beekbergen
Reis met deze maatschappij in een totaal andere wereld!
WebsiteCa. 11 kilometer van het park

De Spelerij en De Uitvinderij

Dieren
In De Spelerij verbaast je je om de meest vreemde, wonderlijke toestellen je zelf in beweging kan brengen. In De Uitvinderij kunnen kinderen aan de slag met divers materiaal om de mooiste creaties te maken.
WebsiteCa. 8 kilometer van het park

Samen eropuit in de omgeving

Trek eropuit in de omgeving en ontdek wat er allemaal te doen is. Een dag vol actie en sensatie in een attractiepark, een uitstapje naar de dierentuin of bezoek een evenement in de regio. Op de parken is genoeg te beleven, maar de omgeving heeft ook van alles te bieden. Volop vertier, voor ieder wat wils.
Bekijk de leukste uitstapjes in de omgeving