Welkom op Landal Port Greve

Vakantiepark Landal Port Greve, met 575 accommodaties, ligt direct aan het Zeeuwse Grevelingenmeer. Dat betekent wandelen op het strand, vliegeren, surfen, zeilen en natuurlijk zonnebaden. Hier in Zeeland schijnt de zon meer dan waar ook in Nederland. Geniet van het buitenleven en de prachtige omgeving. Vanuit uw verblijf in Den Osse/Brouwershaven bent u zo bij de Deltawerken en Deltapark Neeltje Jans. En door de nabijheid van verschillende dorpjes, krijgt u tijdens uw vakantie een goede indruk van het dagelijks leven in Zeeland. Liever sportief? Ga op het strand lekker kitesurfen of blokarten. De kinderen vervelen zich geen moment op het vakantiepark. Knutselen in de Bollo Club, spetteren in het overdekt zwembad of roetsjen van de 58,6 m lange glijbaan met lichteffecten.

Omringd door water

Direct aan het Grevelingenmeer ligt Landal Port Greve. Hier beleeft u volop plezier op en rond het water. Zandkastelen bouwen, een strandwandeling maken of zwemmen in het overdekte zwembad.
  • 575 bungalows en appartementen 
  • Overdekt zwembad met glijbaan
  • Diverse binnen- en buitenfaciliteiten
Alle faciliteiten Contactgegevens

Plezier voor het hele gezin

De kinderen gaan met volle vaart van de glijbaan in het overdekt zwembad. Terwijl u rustig wat drinkt op het terras, spelen ze in de speeltuin of op het sportveld. Geniet van een fanatiek potje tennis of ga de wedstrijd aan in de Sports Arena of op de midgetgolfbaan. Samen plezier maken, daar draait het om.
Ontdek alle pret

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Port Greve

Ontdek het Zeeuwse landschap

Volop genieten van de natuur en de mooiste plekjes van het Zeeuwse landschap ontdekken. Wandel eindeloos langs het strand of fiets door het grootste bos van Zeeland, Boswachterij Westerschouwen. Maak er een gezellige familiedag van met een uitstapje naar Deltapark Neeltje Jans.
Wandelen en fietsen

Nieuw type 10CTS

Boek nu uw vakantie op Landal Port Greve en verblijf in een gloednieuwe bungalow. Type 10CTS biedt optimale toegankelijkheid, ook voor gasten in een elektrische rolstoel. Over duurzaamheid is ook nagedacht, zo is de accommodatie voorzien van een hybride verwarmingssysteem.

Eten en drinken

Culinair genieten op vakantie? Dat kan in de vernieuwde Brasserie. Kies iets lekkers van de kaart of laat u verrassen door lokale gerechten met het dagelijks wisselende Menu van de Chef. De kids smullen van het Bollo Buffet. Voor de lekkere trek of een snelle hap kunt u bij De Snackbar terecht.
Meer eten en drinken

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s, die uw verblijf nóg leuker en aangenamer maken. Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!

Alle arrangementen

Green Key

Landal Port Greve is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering