Nieuwe vakantieparken

Landal GreenParks blijft zich ontwikkelen door het bouwen van nieuwe vakantieparken in een unieke omgeving. U bent van harte welkom op onze nieuwe parken. Geniet van de rust en ruimte om u heen. Voor de onderstaande parken kunt uw verblijf al boeken. Maar misschien bent u ook benieuwd naar de te verwachten parken bij Landal GreenParks?

Nieuw: Landal Darwin Forest en Kielder Waterside

Landal GreenParks breidt uit met twee parken in Engeland, Landal Darwin Forest en Landal Kielder Waterside. Aan de rand van het Peak District National Park, tussen Birmingham en Manchester, ligt Landal Darwin Forest met 110 luxe chalets. Landal Kielder Waterside ligt in het hart van het Northumberland National Park, op ca. 75 km afstand van veerdiensthaven Newcastle. De 32 chalets kijken uit over het grootste stuwmeer van Engeland. 

Geopend sinds 2017
Landal Darwin ForestLandal Kielder Waterside

Nieuw: Dayz by Landal GreenParks

Maak kennis met het best bewaarde vakantiegeheim: Denemarken. Eindeloze stranden, ongerepte heide en natuurlijke bossen. Het kan allemaal! Voor een vakantie aan de kust gaat u naar Dayz Grønhøj Strand, Dayz Seawest, Dayz Rønbjerg of Dayz Ebeltoft. Een vakantie midden in de ongerepte natuur beleeft u op Dayz Søhøjlandet. Ontdek ook de sfeervolle stadjes in de omgeving.

Op 1 juli 2016 is Dayz onderdeel geworden van Landal GreenParks
Meer informatie en reserveer direct

Nieuw: Landal De Reeuwijkse Plassen

Midden in het Groene Hart opent Landal GreenParks een nieuw park, Landal De Reeuwijkse Plassen. Het park beschikt over 270 waterwoningen die beschikken over een eigen aanlegsteiger. Het park ligt dichtbij grote steden als Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Het park beschikt over een overdekt zwembad en een kinderspeelhoek, waardoor u nog steeds genoeg kunt beleven als het weer een dagje tegen zit.

Geopend sinds 23 december 2016
Meer informatie en reserveer direct

Nieuw: Landal De Waufsberg

In het prachtige Limburgse heuvellandschap heeft Landal GreenParks een nieuw park geopend, genaamd Landal De Waufsberg. Het park is gelegen bij het plaatsje Noorbeek, waar u kunt genieten van het echte Bourgondische Limburg. Op het park zijn 62 luxe-recreatiewoningen gebouwd rondom een dorpsplein. Vlakbij het park liggen verschillende leuke plaatsen zoals Luik, Aken en Maastricht. 

Geopend sinds 2 september 2016
Meer informatie en reserveer direct