Nieuwe vakantieparken

Landal GreenParks blijft zich ontwikkelen door het bouwen van nieuwe vakantieparken in een unieke omgeving. U bent van harte welkom op onze nieuwe parken. Geniet van de rust en ruimte om u heen. Voor de onderstaande parken kunt uw verblijf al boeken. Maar misschien bent u ook benieuwd naar de te verwachten parken bij Landal GreenParks?

Nieuw: Landal Strandhuisjes Julianadorp

Hoe heerlijk is het om wakker te worden met uitzicht op zee? Landal Strandhuisjes Julianadorp ligt in het noordelijkste stukje van Noord-Holland, in Julianadorp aan Zee. Hier geniet u het hele jaar door van het strand, de natuur en oer-Hollandse stadjes. Hoorn, Medemblik en Enkhuizen liggen dichtbij. In het voorjaar krijgt deze omgeving nog eens extra kleur door de omringende bloembollenvelden.

Geopend vanaf 30 maart 2018
Meer informatie en reserveer direct

Nieuw: Landal Darwin Forest en Kielder Waterside

Landal GreenParks breidt uit met twee parken in Engeland, Landal Darwin Forest en Landal Kielder Waterside. Aan de rand van het Peak District National Park, tussen Birmingham en Manchester, ligt Landal Darwin Forest met 110 luxe chalets. Landal Kielder Waterside ligt in het hart van het Northumberland National Park, op ca. 75 km afstand van veerdiensthaven Newcastle. De 32 chalets kijken uit over het grootste stuwmeer van Engeland. 

Geopend sinds 2017
Landal Darwin ForestLandal Kielder Waterside

Nieuw: Dayz by Landal GreenParks

Maak kennis met het best bewaarde vakantiegeheim: Denemarken. Eindeloze stranden, ongerepte heide en natuurlijke bossen. Het kan allemaal! Voor een vakantie aan de kust gaat u naar Dayz Grønhøj Strand, Dayz Seawest, Dayz Rønbjerg of Dayz Ebeltoft. Een vakantie midden in de ongerepte natuur beleeft u op Dayz Søhøjlandet. Ontdek ook de sfeervolle stadjes in de omgeving.

Op 1 juli 2016 is Dayz onderdeel geworden van Landal GreenParks
Meer informatie en reserveer direct