Nieuwe vakantieparken

Landal GreenParks blijft zich ontwikkelen door het bouwen van nieuwe vakantieparken in unieke omgevingen. U bent van harte welkom op onze nieuwe parken. Geniet van de rust en ruimte om u heen. Voor de onderstaande parken kunt u uw verblijf al boeken. Maar misschien bent u ook benieuwd naar de te verwachten parken bij Landal GreenParks?

Nieuw: Landal Gwel An Mor

Aan de kust van de graafschap Cornwall, in het uiterste zuidwesten van Engeland, ligt Landal Gwel an Mor. Het park bestaat uit 87 luxe vakantiewoningen voor 5 tot 6 personen. Midden op het vakantiepark is er een restaurant, een overdekt zwembad met spa, sauna en fitness en een groot indoor activiteiten-centrum te vinden. Daarnaast heeft u vanaf het hele park een prachtig uitzicht op zee. 

Geopend vanaf 25 januari 2018
Meer informatie en reserveer direct

Nieuw: Waterfront Landal Travemünde

Direct tegenover Travemünde, op het gezellige schiereiland Priwall, ligt Landal Travemünde. Het uitgestrekte strand is ideaal om te wandelen. Travemünde zelf is een van de mooiste badplaatsen van Europa. Hier wordt het nieuwe Waterfront direct aan de waterkant ontwikkeld. Het Waterfront is een uitbreiding van de bestaande 105 bungalows op het park. Er worden 97 luxe appartementen voor 2 tot 8 personen en 50 duinvilla's voor 4, 6 en 8 personen gebouwd. Ook komt er een levendige promenade met winkels, restaurants, een ontspannen Beach Club en indoorspeelplaats.

Eerste aankomsten: eind maart 2018
Meer informatie en reserveer direct

Nieuw: Landal Strandhuisjes Julianadorp

Hoe heerlijk is het om wakker te worden met uitzicht op zee? Landal Strandhuisjes Julianadorp ligt in het noordelijkste stukje van Noord-Holland, in Julianadorp aan Zee. Hier geniet u het hele jaar door van het strand, de natuur en oer-Hollandse stadjes. Hoorn, Medemblik en Enkhuizen liggen dichtbij. In het voorjaar krijgt deze omgeving nog eens extra kleur door de omringende bloembollenvelden.

Geopend vanaf 30 maart 2018
Meer informatie en reserveer direct