Veilig en snel online betalen

Betaalmogelijkheden
Controleer nog even goed of alle gegevens kloppen nadat je jouw boeking hebt gemaakt. Is dat zo? Dan kun je doorgaan met betalen. Je kunt op meerdere manieren betalen. Daar vertellen we je graag meer over.
Veilig online betalen
We vinden het belangrijk dat jouw gegevens veilig zijn. Daarom behandelen we je gegevens strikt vertrouwelijk. Denk hierbij aan je betaalgegevens, naam, adres en andere persoonlijke informatie. We werken samen met Wordline. Een betrouwbare partner die online betalingen verwerkt. De betaling vindt altijd plaats in een beveiligde omgeving. Zie je het slotje rechts in het scherm? Dan weet je zeker dat jouw persoonlijke gegevens versleuteld worden verstuurd.
Creditcard betalingen
Je kunt jouw creditcard gegevens – via onze beveiligde SSL procedure – veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Wij accepteren:
  • Mastercard
  • Visa
iDEAL
Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het boekproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank, waaronder ABN Amro, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank
Sofort banking via Klarna
Sofort banking is een veilig online betaalsysteem en onderdeel van Klarna. Met het beveiligde overschrijvingsformulier wordt door Sofort banking automatisch de verbinding tot stand gebracht met jouw online bank. De betaling zal dan ook direct verstuurd worden.
Cadeaucheque
Je kunt bij een telefonische reservering aangeven dat je in het bezit bent van een cadeaucheque. De waarde van de cheque wordt in mindering gebracht op de factuur. Bij aankomst op het park kun je de cheque inleveren. De Landal cadeaucheque kun je niet online verzilveren.
Giftcard of recreatie-voucher
Tijdens het boekingsproces kun je een giftcard of recreatie-voucher inzetten als betaalmethode. Bij de betaalopties wissel je de voucher in. Dat doe je door het kaartnummer (en de veiligheidscode) van de voucher in te vullen. Het tegoed van de voucher wordt daarna automatisch verrekend. Je kunt het restantbedrag direct betalen met iDEAL of creditcard (of nog een voucher). Het is belangrijk om je betaalgegevens bij de hand te houden en jouw betaling in één keer af te maken.