Veilig en snel online betalen

Betaalmogelijkheden
Controleer nog even goed of alle gegevens kloppen nadat je jouw boeking hebt gemaakt. Is dat zo? Dan kun je doorgaan met betalen. Je kunt op meerdere manieren betalen. Daar vertellen we je graag meer over.
Veilig online betalen
We vinden het belangrijk dat jouw gegevens veilig zijn. Daarom behandelen we je gegevens strikt vertrouwelijk. Denk hierbij aan je betaalgegevens, naam, adres en andere persoonlijke informatie. We werken samen met Wordline. Een betrouwbare partner die online betalingen verwerkt. De betaling vindt altijd plaats in een beveiligde omgeving. Zie je het slotje rechts in het scherm? Dan weet je zeker dat jouw persoonlijke gegevens versleuteld worden verstuurd.
ZDL Bollo
Creditcard betalingen
Je kunt jouw creditcard gegevens – via onze beveiligde SSL procedure – veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Wij accepteren:
  • Mastercard
  • Visa
GDE Lunch
iDEAL
Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het boekproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank, waaronder ABN Amro, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank
ANN Boat
Bankoverschrijving
Houd bij een bankoverschrijving rekening met 3 werkdagen verwerkingstijd. Wanneer wij het geld niet voor de vervaldatum hebben ontvangen, wordt de boeking volgens onze algemene voorwaarden automatisch geannuleerd. Dit kan annuleringskosten met zich meebrengen. Houd er rekening mee dat je bij een bankoverschrijving geen bevestiging van je betaling van ons ontvangt. De afschrijving op je bankrekening is het bewijs van betaling.

NL77 RABO 0192 3320 15, Rabobank Utrecht (BIC: RABONL2U), ten name van Landal GreenParks B.V.. Vermeld bij je betaling het boekingsnummer.
Giftcard
Tijdens het boekingsproces kun je een giftcard inzetten als betaalmethode. Bij de betaalopties wissel je de giftcard in. Dat doe je door het kaartnummer (en de veiligheidscode) van de giftcard in te vullen. Het tegoed van de giftcard wordt daarna automatisch verrekend. Je kunt het restantbedrag direct betalen met iDEAL of creditcard (of nog een giftcard). Het is belangrijk om je betaalgegevens bij de hand te houden en jouw betaling in één keer af te maken.