Het leukste cadeau om weg te geven

Wilt u iemand écht in het zonnetje zetten? Met de Landal Giftcard geeft u een onvergetelijke ervaring cadeau op één van onze vakantieparken in binnen- of buitenland. Zo heeft u altijd een bijzonder cadeau voor een bijzonder moment.

Giftcard bestellen 

Digitaal of liever per post?

De Landal Giftcard bestelt u eenvoudig online. Kiest u de digitale variant, dan ontvangt u de giftcard direct via e-mail. Ontvangt u de Landal Giftcard liever per post? Dan sturen wij de giftcard naar u op. Daarna activeert u de kaart met de code die u per e-mail ontvangt.

Kies het gewenste bedrag

Met de Landal Giftcard kunt u een stukje vakantie cadeau geven. Welk bedrag wilt op de giftcard zetten? Kiest u voor een bedrag van € 25 of € 50? U kunt zelf een bedrag kiezen tussen de € 5 en € 150. Wilt u een hoger bedrag cadeau geven dan kunt u meerdere giftcards bestellen.

Geef een vakantie cadeau

Vieren uw ouders dit jaar hun zilveren jubileum? Wilt u de oppas van uw kinderen verrassen? Of iemand een hart onder de riem steken? Wat er ook te vieren valt, de Landal Giftcard is altijd op zijn plaats.
Bestel daarom nú het leukste cadeau om weg te geven.
Giftcard bestellenGiftcard voorwaarden

Het verzilveren van een giftcard

U heeft een Landal Giftcard ontvangen die u wilt verzilveren. Of misschien heeft u nog een Landal cadeaucheque die u wilt inwisselen. Wij leggen stap voor stap uit wat u moet doen.
Ik heb een giftcard ontvangen

Veelgestelde vragen over de Landal Giftcard

Bestellen
 • Hoe is mijn Landal Giftcard verpakt?

  Wanneer u een giftcard besteld die u per post ontvangt is de kaart verpakt in een leaflet en wordt deze samen met een begeleidende brief verstuurd in een envelop.

 • Hoe weet ik dat mijn bestelling is gelukt?

  U ontvangt van ons een bevestigingsmail over uw bestelling. Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen? Kijkt u dan eerst of deze e-mail in uw ongewenste e-mail is terecht gekomen. Is dit niet het geval dan vragen wij u contact op te nemen met ons Contact Center via: 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

 • Wat doe ik wanneer ik geen bevestigingsmail ontvangen heb?

  Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen? Kijkt u dan eerst of deze e-mail in uw ongewenste e-mail is terecht gekomen. Is dit niet het geval dan vragen wij u contact op te nemen met ons Contact Center via: 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

Activeren en verzilveren
 • Hoe kan ik mijn giftcard activeren?

  Het saldo op de giftcard is voor de veiligheid nog niet geactiveerd als de bestelling wordt verstuurd. Dit kunt u zelf gemakkelijk en snel doen met de activatiecode die u via e-mail ontvangt. Klik op Giftcard activeren en voer uw giftcard nummer en activatiecode in. Uw giftcard is nu geactiveerd en klaar voor gebruik.

 • Hoe wissel ik een Landal Giftcard in?

  U heeft een Landal Giftcard ontvangen. Nu is het tijd om uw cadeau te verzilveren.

  • Eerst kiest u een bestemming. Landal GreenParks heeft ruim 90 vakantieparken in binnen- en buitenland die allemaal middenin de natuur liggen.
  • U boekt uw vakantie online.
  • Bij de betaalopties wisselt u de giftcard in. Dat doet u door het kaartnummer (en veiligheidscode) van uw giftcard in te vullen. De veiligheidscode op de fysieke Giftcard vindt u achter de kraslaag op de achterkant van de kaart.
  • Het tegoed van de giftcard wordt daarna automatisch verrekend.

 • Wat moet ik doen als mijn kaart niet werkt?

  Heeft u een giftcard per post ontvangen? Dan moet u deze giftcard eerst activeren. Dit kunt u zelf gemakkelijk en snel doen met de activatiecode die u via e-mail ontvangt. Klik op Giftcard activeren en voer uw giftcard nummer en activatiecode in. Uw giftcard is nu geactiveerd en klaar voor gebruik.

  Werkt u kaart na het activeren nog steeds niet? Dan vragen wij u contact op te nemen met ons Contact Center via: 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

Overige onderwerpen
 • Hoelang is mijn Landal Giftcard geldig?

  De Landal Giftcard is 3 jaar geldig nadat u deze heeft geactiveerd. Dit kunt u zelf gemakkelijk en snel doen met de activatiecode die u via e-mail ontvangt. Klik op Giftcard activeren en voer uw giftcard nummer en activatiecode in.

Overige onderwerpen