Het leukste cadeau om weg te geven

Wilt u iemand écht in het zonnetje zetten? Met de Landal Giftcard geeft u een onvergetelijke ervaring cadeau op één van onze vakantieparken in binnen- of buitenland. Zo heeft u altijd een bijzonder cadeau voor een bijzonder moment. De Landal Giftcard is tot 3 jaar na activatie geldig, zodat u er extra lang plezier van kan hebben.

Giftcard bestellen 

Digitaal of liever per post?

De Landal Giftcard bestelt u eenvoudig online. Kiest u de digitale variant, dan ontvangt u de giftcard direct via e-mail. Ontvangt u de Landal Giftcard liever per post? Dan sturen wij de giftcard naar u op. Daarna activeert u de kaart met de code die u per e-mail ontvangt.

Kies het gewenste bedrag

Met de Landal Giftcard kunt u een stukje vakantie cadeau geven. Welk bedrag wilt op de giftcard zetten? Kiest u voor een bedrag van € 25 of € 50? U kunt zelf een bedrag kiezen tussen de € 5 en € 150. Wilt u een hoger bedrag cadeau geven dan kunt u meerdere giftcards bestellen.

Geef een vakantie cadeau

Vieren uw ouders dit jaar hun zilveren jubileum? Wilt u de oppas van uw kinderen verrassen? Of iemand een hart onder de riem steken? Wat er ook te vieren valt, de Landal Giftcard is altijd op zijn plaats.
Bestel daarom nú het leukste cadeau om weg te geven.
Giftcard bestellenGiftcard voorwaarden

Het verzilveren van een giftcard

U heeft een Landal Giftcard ontvangen die u wilt verzilveren. Of misschien heeft u nog een Landal cadeaucheque die u wilt inwisselen. Wij leggen stap voor stap uit wat u moet doen.
Ik heb een giftcard ontvangen

Veelgestelde vragen over de Landal Giftcard

Bestellen
 • Tot hoelang van te voren kan ik een Landal Giftcard bestellen?

  Wanneer de Landal Giftcard op maandag vóór 17.00 uur wordt besteld is deze dinsdag in huis. Wanneer de Landal giftcard op zaterdag wordt besteld wordt deze op dinsdag bezorgd.

 • Hoe weet ik dat mijn bestelling is gelukt?

  Je ontvangt van ons een bevestigingsmail over jouw bestelling. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk dan eerst of deze e-mail in jouw ongewenste e-mail is terecht gekomen. Is dit niet het geval dan vragen wij je contact op te nemen met ons Contact Center via: 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

 • Wat doe ik wanneer ik geen bevestigingsmail ontvangen heb?

  Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk dan eerst of deze e-mail in je ongewenste e-mail is terecht gekomen. Is dit niet het geval dan vragen wij je contact op te nemen met ons Contact Center via: 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

Betalen
 • Hoe weet ik of mijn betaling correct ontvangen is?

  Je ontvangt van ons een bevestigingsmail over jouw bestelling. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk dan eerst of deze e-mail in je ongewenste e-mail is terecht gekomen. Is dit niet het geval dan vragen wij je contact op te nemen met ons Contact Center via: 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

 • Wat moet ik doen als mijn betaling niet lukt?

  Kun je geen giftcard bestellen omdat je betaling niet lukt dan vragen wij contact op te nemen met ons Contact Center via: 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten). Wij helpen je graag verder.

 • Kan ik mijn giftcard ook met creditcard betalen?

  Als je een giftcard wilt bestellen, dan kun je direct online betalen. Het is mogelijk om met een creditcard (Visa en Mastercard) te betalen. 

Activeren en verzilveren
 • Kan ik na het maken van een boeking betalen met een Landal giftcard?

  Onder “Mijn reservering” kun je jouw reservering bekijken en jouw betaalinformatie opvragen. Hier kun je direct jouw openstaande factuur betalen met de Landal Giftcard. Als er na het verzilveren van de giftcard nog een openstaande post is, vragen wij je de restbetaling direct te voldoen. Ga naar je account om jouw boeking te bekijken.

  Let op: De Landal giftcard is alleen in te wisselen bij het betalen van een boeking. Het is niet mogelijk de Landal giftcard te gebruiken tijdens het verblijf op het park.

 • Hoe wissel ik een Landal Giftcard in?

  Je hebt een Landal Giftcard ontvangen. Nu is het tijd om jouw cadeau te verzilveren.

  • Eerst kies je een bestemming. Landal GreenParks heeft ruim 95 vakantieparken in binnen- en buitenland die allemaal middenin de natuur liggen.
  • Je boekt jouw vakantie online.
  • Bij de betaalopties wissel je de giftcard in. Dat doe je door het kaartnummer (en veiligheidscode) van jouw giftcard in te vullen. De veiligheidscode op de fysieke Giftcard vind je achter de kraslaag op de achterkant van de kaart.
  • Het tegoed van de giftcard wordt daarna automatisch verrekend.

 • Wat moet ik doen als mijn kaart niet werkt?

  Heb je een giftcard per post ontvangen? Dan moet je deze giftcard eerst activeren. Dit kun je zelf gemakkelijk en snel doen met de activatiecode die je via e-mail ontvangt. Klik op Giftcard activeren en voer jouw giftcard nummer en activatiecode in. De giftcard is nu geactiveerd en klaar voor gebruik.

  Werkt jouw kaart na het activeren nog steeds niet? Dan vragen wij je contact op te nemen met ons Contact Center via: 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

Overige onderwerpen