Het leukste cadeau om weg te geven

Wilt u iemand écht in het zonnetje zetten? Met de Landal Giftcard geeft u een onvergetelijke ervaring cadeau op één van onze vakantieparken in binnen- of buitenland. Zo heeft u altijd een bijzonder cadeau voor een bijzonder moment.

Giftcard bestellen 

Digitaal of liever per post?

De Landal Giftcard bestelt u eenvoudig online. Kiest u de digitale variant, dan ontvangt u de giftcard direct via e-mail. Ontvangt u de Landal Giftcard liever per post? Dan sturen wij de giftcard naar u op. Daarna activeert u de kaart met de code die u per e-mail ontvangt.

Kies het gewenste bedrag

Met de Landal Giftcard kunt u een stukje vakantie cadeau geven. Welk bedrag wilt op de giftcard zetten? Kiest u voor een bedrag van € 25 of € 50? U kunt zelf een bedrag kiezen tussen de € 5 en € 150. Wilt u een hoger bedrag cadeau geven dan kunt u meerdere giftcards bestellen.

Geef een vakantie cadeau

Vieren uw ouders dit jaar hun zilveren jubileum? Wilt u de oppas van uw kinderen verrassen? Of iemand een hart onder de riem steken? Wat er ook te vieren valt, de Landal Giftcard is altijd op zijn plaats.
Bestel daarom nú het leukste cadeau om weg te geven.
Giftcard bestellenGiftcard voorwaarden

Het verzilveren van een giftcard

U heeft een Landal Giftcard ontvangen die u wilt verzilveren. Of misschien heeft u nog een Landal cadeaucheque die u wilt inwisselen. Wij leggen stap voor stap uit wat u moet doen.
Ik heb een giftcard ontvangen

Veelgestelde vragen over de Landal Giftcard

Activeren en verzilveren
 • Zijn er ook parken waar ik mijn giftcard niet kan verzilveren?

  De valuta van de giftcard is euro. U kunt de giftcard alleen verzilveren als u uw boeking betaalt in euro’s. Reserveringen voor parken in Engeland en Zwitserland kunnen enkel online met giftcard worden betaald en niet bij de receptie op het park.

 • Wat moet ik doen als mijn kaart niet werkt?

  Heeft u een giftcard per post ontvangen? Dan moet u deze giftcard eerst activeren. Dit kunt u zelf gemakkelijk en snel doen met de activatiecode die u via e-mail ontvangt. Klik op Giftcard activeren en voer uw giftcard nummer en activatiecode in. Uw giftcard is nu geactiveerd en klaar voor gebruik.

  Werkt u kaart na het activeren nog steeds niet? Dan vragen wij u contact op te nemen met ons Contact Center via: 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

 • Hoe kan ik mijn giftcard activeren?

  Het saldo op de giftcard is voor de veiligheid nog niet geactiveerd als de bestelling wordt verstuurd. Dit kunt u zelf gemakkelijk en snel doen met de activatiecode die u via e-mail ontvangt. Klik op Giftcard activeren en voer uw giftcard nummer en activatiecode in. Uw giftcard is nu geactiveerd en klaar voor gebruik.

Overige onderwerpen
 • Hoelang is mijn Landal Giftcard geldig?

  De Landal Giftcard is 3 jaar geldig nadat u deze heeft geactiveerd. Dit kunt u zelf gemakkelijk en snel doen met de activatiecode die u via e-mail ontvangt. Klik op Giftcard activeren en voer uw giftcard nummer en activatiecode in.

Betalen
 • Hoe weet ik of mijn betaling correct ontvangen is?

  U ontvangt van ons een bevestigingsmail over uw bestelling. Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen? Kijkt u dan eerst of deze e-mail in uw ongewenste e-mail is terecht gekomen. Is dit niet het geval dan vragen wij u contact op te nemen met ons Contact Center via: 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

 • Wat moet ik doen als mijn betaling niet lukt?

  Kunt u geen giftcard bestellen omdat uw betaling niet lukt dan vragen wij contact op te nemen met ons Contact Center via: 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten). Wij helpen u graag verder.

 • Kan ik mijn giftcard ook met creditcard betalen?

  Als u een giftcard wilt bestellen, dan kunt u direct online betalen. Het is mogelijk om met een creditcard (Visa en Mastercard) te betalen. 

Overige onderwerpen