Ontdek de mogelijkheden van de giftcard

Wissel je Landal Giftcard in voor een vakantie in het groen
Je hebt een Landal Giftcard ontvangen die je wilt verzilveren. We leggen je graag uit hoe je dat doet! 
  • Eerst kies je een bestemming. Iets gevonden? Boek je vakantie online.
  • Heb je een de giftcard per post ontvangen? Dan is het saldo op je kaart nog niet geactiveerd. Vul het kaartnummer en de activatiecode in om het saldo op de giftcard te activeren. Deze code heb je per mail ontvangen. Activeer giftcard
  • Geef in de 'betalen' stap aan dat je een giftcard wilt inwisselen;
  • Vul het kaartnummer en de veiligheidscode in. De veiligheidscode vind je op de achterkant van de giftcard, onder de kraslaag. Heb je een digitale giftcard? Dan heb je deze per mail ontvangen. 
  • Het tegoed van de giftcard verrekenen we direct. Het eventuele openstaande bedrag kun je betalen op een andere manier. 
ESD Water playground OER
Benieuwd wat erop staat?
Met de saldochecker kun je het tegoed op je giftcard controleren. Vul het kaartnummer en de veiligheidscode in. Daarna zie je het huidige saldo.
VVE playground
Cadeaucheque inwisselen
Heb je een cadeaucheque in plaats van een giftcard? Dan werkt het net even anders. De cadeaucheque kun je alleen telefonisch verzilveren. Neem contact op met het Contact Center via +31 88 205 9000 (gebruikelijke belkosten)
 
om een vakantie te boeken. Geef aan of je de gehele vakantie wilt betalen met een cadeaucheque of liever alleen een gedeelte.