Ik wil mijn giftcard gebruiken

Je hebt een Landal Giftcard ontvangen. Nu is het tijd om je cadeau te verzilveren.
 • Eerst kies je een bestemming. Landal GreenParks heeft ruim 110 vakantieparken in binnen- en buitenland die allemaal middenin de natuur liggen;
 • Je boekt je vakantie online via onze website;
 • Let op: met de giftcard kun je geen verblijf in Groot-Brittannië boeken.
 • Geef in de 'betalen' stap aan dat je een giftcard wilt inwisselen;
 • Voer het kaartnummer en de veiligheidscode in;
 • De 6-cijferige veiligheidscode wordt zichtbaar als je de kraslaag achter op de kaart wegkrast. Bij een digitale giftcard staat de veiligheidscode onder het kaartnummer in de e-mail vermeld;
 • Het tegoed van de giftcard wordt direct verrekend. Voor het restantbedrag kun je een andere betaalmethode selecteren;
Zoek een bestemming  Giftcard voorwaarden 

Ik wil...

...mijn giftcard activeren
Als je de Landal Giftcard per post ontvangt is het saldo nog niet actief. Om het saldo te activeren heb je nodig:
 • het kaartnummer op de achterkant van de giftcard;
 • de activatiecode uit de e-mail die wij je hebben toegestuurd.
Voer het kaartnummer en de activatiecode in om het saldo op de giftcard te activeren.

Activeer giftcard
....het saldo op mijn giftcard checken
Met de saldochecker kunt u het tegoed op uw Landal Giftcard controleren. U vult het kaartnummer van uw giftcard en uw pincode in, waarna uw saldo in beeld verschijnt. De 6-cijferige veiligheidscode wordt zichtbaar als u de kraslaag achterop de kaart wegkrast. Bij een digitale giftcard staat de veiligheidscode onder het kaartnummer in de e-mail vermeld.

Saldochecker

Geen Giftcard, maar wel een Cadeaucheque?

Heb je geen Landal Giftcard, maar een Landal cadeaucheque? Dan werkt het anders: Om je cadeaucheque te verzilveren bel je ons Contact Center op 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten) om een vakantie te boeken. Geef aan dat je geheel of gedeeltelijk wilt betalen met een cadeaucheque. Je kunt de cadeaucheque dan direct telefonisch inwisselen bij het Contact Center óf je kunt de cheque inleveren bij aankomst op het park bij de receptie. 

Veelgestelde vragen over de Landal Giftcard

Geldigheid
 • Hoelang is mijn Landal Giftcard geldig?

  De Landal Giftcard is 3 jaar geldig nadat je deze hebt geactiveerd. Dit kun je zelf gemakkelijk en snel doen met de activatiecode die je via e-mail ontvangt. Klik op Giftcard activeren en voer jouw giftcard nummer en activatiecode in.

Betalen
 • Hoe weet ik of mijn betaling correct ontvangen is?

  Je ontvangt van ons een bevestigingsmail over jouw bestelling. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk dan eerst of deze e-mail in je ongewenste e-mail is terecht gekomen. Is dit niet het geval dan vragen wij je contact op te nemen met ons Contact Center via: 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

 • Wat moet ik doen als mijn betaling niet lukt?

  Kun je geen giftcard bestellen omdat je betaling niet lukt dan vragen wij contact op te nemen met ons Contact Center via: 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten). Wij helpen je graag verder.

 • Hoe kan ik mijn giftcard betalen?

  Als je een giftcard wilt bestellen, dan kun je direct online betalen. Betalen is mogelijk met een creditcard (Visa en Mastercard) of via iDEAL.

Activeren en verzilveren
 • Hoe wissel ik een Landal Giftcard in?

  Je hebt een Landal Giftcard ontvangen. Nu is het tijd om jouw cadeau te verzilveren.

  • Eerst kies je een bestemming. Landal GreenParks heeft ruim 110 vakantieparken in binnen- en buitenland die allemaal middenin de natuur liggen. (Let op: met de giftcard kun je geen verblijf in Groot-Brittannië boeken.)
  • Je boekt jouw vakantie online.
  • Bij de betaalopties wissel je de giftcard in. Dat doe je door het kaartnummer (en veiligheidscode) van jouw giftcard in te vullen. De veiligheidscode op de fysieke Giftcard vind je achter de kraslaag op de achterkant van de kaart.
  • Het tegoed van de giftcard wordt daarna automatisch verrekend.

 • Kan ik na het maken van een boeking betalen met een Landal giftcard?

  Onder “Mijn reservering” kun je jouw reservering bekijken en jouw betaalinformatie opvragen. Hier kun je direct jouw openstaande factuur betalen met de Landal Giftcard. Als er na het verzilveren van de giftcard nog een openstaande post is, vragen wij je de restbetaling direct te voldoen. Ga naar je account om jouw boeking te bekijken.

  Let op: De Landal giftcard is alleen in te wisselen bij het betalen van een boeking. Het is niet mogelijk de Landal giftcard te gebruiken tijdens het verblijf op het park.

 • Wat moet ik doen wanneer ik geen activatiemail heb ontvangen?

  Wellicht is de e-mail in je ongewenste e-mail terecht gekomen. Mocht dit niet het geval zijn neem, dan vragen wij je contact op te nemen met ons Contact Center via:0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

Bestellen
 • Verkoopt Landal ook zakelijke giftcards?

  We bieden giftcards aan voor particulieren, deze kun je hier bestellen. Uiteraard kun je deze ook zakelijk bestellen. We kunnen hier alleen geen factuur voor aanleveren. Daarnaast is het niet mogelijk om de giftcards in bulk te bestellen met factuur. Daarom raden we onze giftcards vooral aan voor particulier gebruik.

 • Hoe weet ik zeker dat mijn bestelling is gelukt?

  Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met de bestelde giftcard(s). Heb je deze niet ontvangen? Kijk dan eerst of deze in je ongewenste e-mail is terecht gekomen. Is dit niet het geval? Neem dan contact op met ons Contact Center via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

 • Hoe en wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

  Giftcard per post
  Wanneer de Landal Giftcard op werkdagen wordt besteld vóór 17.00 uur, wordt de kaart dezelfde dag nog verzonden. Wanneer de Landal giftcard op zaterdag wordt besteld wordt deze op dinsdag bezorgd. Na verzending ontvang je een e-mail waarin staat toegelicht hoe je de giftcard kunt activeren.

  Digitale giftcard
  De digitale giftcard wordt direct na bestelling en betaling per e-mail verzonden naar het opgegeven e-mailadres.

Overige onderwerpen