Ik wil mijn giftcard gebruiken

U heeft een Landal Giftcard ontvangen. Nu is het tijd om uw cadeau te verzilveren.
 • Eerst kiest u een bestemming. Landal GreenParks heeft ruim 95 vakantieparken in binnen- en buitenland die allemaal middenin de natuur liggen;
 • U boekt uw vakantie online via onze website;
 • Kies bij de betaling voor ‘reserveer en betaal binnen 14 dagen of geef aan dat u met een recreatie-voucher wilt betalen;
 • U rondt de boeking af zonder betaling en ontvangt een voorlopige reserveringsbevestiging per mail;
 • Via de betaallink in deze e-mail start u de betaling. Dit doet u door uw kaartnummer en veiligheidscode in te vullen;
 • De 6-cijferige veiligheidscode wordt zichtbaar als u de kraslaag achter op de kaart wegkrast. Bij een digitale giftcard staat de veiligheidscode onder het kaartnummer in de e-mail vermeld;
 • Het tegoed van de giftcard wordt daarna automatisch berekend;
Indien u een last minute boeking maakt, binnen 14 dagen voor aankomst, dan vragen wij u om direct bij de boeking de recreatie-voucher te verzilveren. Het restantbedrag betaald u direct bij de betaling.
Zoek een bestemming  Giftcard voorwaarden 

Ik wil...

...mijn giftcard activeren
Als u de Landal Giftcard per post ontvangt is het saldo nog niet actief. Om het saldo te activeren heeft u nodig:
 • het kaartnummer op de achterkant van de giftcard;
 • de activatiecode uit de e-mail die wij u hebben toegestuurd.
Voer het kaartnummer en de activatiecode in om het saldo op de giftcard te activeren.

Activeer giftcard
....het saldo op mijn giftcard checken
Met de saldochecker kunt u het tegoed op uw Landal Giftcard controleren. U vult het kaartnummer van uw giftcard en uw pincode in, waarna uw saldo in beeld verschijnt. De 6-cijferige veiligheidscode wordt zichtbaar als u de kraslaag achterop de kaart wegkrast. Bij een digitale giftcard staat de veiligheidscode onder het kaartnummer in de e-mail vermeld.

Saldochecker

Geen Giftcard, maar wel een Cadeaucheque?

Heeft u geen Landal Giftcard, maar een Landal cadeaucheque? Dan werkt het anders: Om uw cadeaucheque te verzilveren belt u ons Contact Center op 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten) om een vakantie te boeken. Geef aan dat u geheel of gedeeltelijk wilt betalen met een cadeaucheque. Bij aankomst op het park levert u de cadeaucheque in bij de receptie.

Veelgestelde vragen over de Landal Giftcard

Betalen
 • Hoe weet ik of mijn betaling correct ontvangen is?

  U ontvangt van ons een bevestigingsmail over uw bestelling. Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen? Kijkt u dan eerst of deze e-mail in uw ongewenste e-mail is terecht gekomen. Is dit niet het geval dan vragen wij u contact op te nemen met ons Contact Center via: 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

 • Wat moet ik doen als mijn betaling niet lukt?

  Kunt u geen giftcard bestellen omdat uw betaling niet lukt dan vragen wij contact op te nemen met ons Contact Center via: 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten). Wij helpen u graag verder.

 • Kan ik mijn giftcard ook met creditcard betalen?

  Als u een giftcard wilt bestellen, dan kunt u direct online betalen. Het is mogelijk om met een creditcard (Visa en Mastercard) te betalen. 

Bestellen
 • Tot hoelang van te voren kan ik een Landal Giftcard bestellen?

  Wanneer de Landal Giftcard op maandag vóór 17.00 uur wordt besteld is deze dinsdag in huis. Wanneer de Landal giftcard op zaterdag wordt besteld wordt deze op dinsdag bezorgd.

 • Waar koop ik een Landal Giftcard?

  Deze kunt u hier kopen. U kunt een bedrag kiezen tussen € 5 en € 150. We hebben giftcards die we per post versturen of digitale giftcards die we per e-mail opsturen naar de ontvanger.

 • Hoe weet ik dat mijn bestelling is gelukt?

  U ontvangt van ons een bevestigingsmail over uw bestelling. Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen? Kijkt u dan eerst of deze e-mail in uw ongewenste e-mail is terecht gekomen. Is dit niet het geval dan vragen wij u contact op te nemen met ons Contact Center via: 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

Activeren en verzilveren
 • Hoe kan ik mijn giftcard activeren?

  Het saldo op de giftcard is voor de veiligheid nog niet geactiveerd als de bestelling wordt verstuurd. Dit kunt u zelf gemakkelijk en snel doen met de activatiecode die u via e-mail ontvangt. Klik op Giftcard activeren en voer uw giftcard nummer en activatiecode in. Uw giftcard is nu geactiveerd en klaar voor gebruik.

 • Hoe wissel ik een Landal Giftcard in?

  U heeft een Landal Giftcard ontvangen. Nu is het tijd om uw cadeau te verzilveren.

  • Eerst kiest u een bestemming. Landal GreenParks heeft ruim 95 vakantieparken in binnen- en buitenland die allemaal middenin de natuur liggen.
  • U boekt uw vakantie online.
  • Bij de betaalopties wisselt u de giftcard in. Dat doet u door het kaartnummer (en veiligheidscode) van uw giftcard in te vullen. De veiligheidscode op de fysieke Giftcard vindt u achter de kraslaag op de achterkant van de kaart.
  • Het tegoed van de giftcard wordt daarna automatisch verrekend.

 • Wat moet ik doen als mijn kaart niet werkt?

  Heeft u een giftcard per post ontvangen? Dan moet u deze giftcard eerst activeren. Dit kunt u zelf gemakkelijk en snel doen met de activatiecode die u via e-mail ontvangt. Klik op Giftcard activeren en voer uw giftcard nummer en activatiecode in. Uw giftcard is nu geactiveerd en klaar voor gebruik.

  Werkt u kaart na het activeren nog steeds niet? Dan vragen wij u contact op te nemen met ons Contact Center via: 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

Overige onderwerpen