Genieten aan de kust

Zon, zee en strand
Ontdek onze parken aan de kust
Boek uw verblijf

Zo met uw voeten in het zand

Ervaar het ultieme vakantiegevoel en waai heerlijk uit aan de kust. U kunt kiezen uit vakantieparken aan de Nederlandse of Duitse kust. En ook in Denemarken hebben we parken aan de kust! Het maakt niet uit in welk seizoen u gaat, er is altijd wel iets te beleven. 
    • Sfeervolle accommodaties
    • Fun & Entertainment-programma
    • Diverse binnen- en buitenfaciliteiten
    • Volop waterpret voor jong en oud
    • Bollo: ontmoet de allergrootste kindervriend!

Ontdek onze vakantieparken aan de kust

Ideale winterbestemming

Ook in de winter is de kust een heerlijke vakantiebestemming. Waai uit tijdens een verfrissende wandeling over het strand of maak een tocht door de glooiende duinen. Na afloop komt u bij met een warm drankje in het parkrestaurant.

Uitzicht op zee

Verblijf op het strand en word wakker met het geruis van de golven. In de strandhuisjes op Landal Beach Villa's Hoek van Holland is dit mogelijk. Modern, knus en met fantastisch uitzicht op zee. Geniet van de ondergaande zon op uw eigen terras en duik de volgende ochtend als eerste de zee in.

Actief verblijf

Beleef een actieve vakantie aan de kust met het hele gezin. Fiets door het duinlandschap, speel een potje beachvolleybal of maak een boottocht over het water. Het kan allemaal aan de kust! Echte durfals gaan surfen op zee of blokarten op het strand.

Kies uw gewenste vakantieperiode

Herfstvakantie aan de kust

Nazomer aan zee

Kerstvakantie aan de kust

Boek uw vakantie aan de kust bij Landal GreenParks

Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum