Roompot logo
Vitamine Zee
Met je haren in de wind en je voeten in het zand. Aan zee voel je alle elementen van heel dicht bij. De ideale bestemming waar je het hele jaar door kunt opladen. Nu Landal en Roompot samen verder gaan als één bedrijf, laten we je graag kennis maken met de unieke Roompot strandhuisjes. Zo is jouw strandvakantie altijd dichtbij!
8x strandhuisjes aan zee

Antwoord op al jouw vragen

Waarom communiceren wij als Landal de Roompot strandhuisjes?
Roompot en Landal GreenParks zijn nu een gezamenlijk bedrijf. Samen willen we alle gasten een onvergetelijke vakantie bezorgen en voor iedereen de juiste accommodatie aanbieden.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Van wie ontvang ik de boekingsbevestiging en met wie kan ik contact opnemen als ik vragen heb?
De accommodaties worden geboekt via de Roompot website. Na een succesvolle boeking ontvang je binnen een uur een boekingsbevestiging per e-mail van Roompot.

Heb je vragen over het boeken van een strandhuisje? Onze Roompot collega's staan voor je klaar om al jouw vragen over het boeken te beantwoorden via 088 - 0444999.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik alle Roompot parken boeken via de website van Landal?
Nee, het is momenteel niet mogelijk om de Roompot parken via landal.nl te boeken. Op dit moment kun je alleen boeken via de officiële Roompot website.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Zijn er verschillen met een boeking bij Landal?
Inbegrepen services & bijkomende kosten
Wat betreft services die inclusief zijn en bijkomende kosten kan er tussen sommige accommodaties een verschil in prijs zitten.

Bij Roompot wordt de borg bijvoorbeeld voor aankomst in rekening gebracht, deze krijg je binnen een week na vertrek weer terug. Bij schade aan de accommodatie kan de borg geheel of gedeeltelijk worden ingehouden.
Per park en accommodaties kunnen de services zoals bedlinnen, handdoeken en eindschoonmaak verschillen.

Je kunt precies zien welke services zijn inbegrepen in de i-knop naast de prijs. Meer informatie vind je bij de veelgestelde vragen.

Reserveringsvoorwaarden
De algemene voorwaarden van Roompot zijn van toepassing op het boeken van de strandhuisjes.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Is Bollo ook aanwezig op de Roompot parken?
Onze mascotte Bollo is niet aanwezig op de Roompot vakantieparken. In plaats daarvan woont daar zijn goede vriend Koos het konijn, die er naar uitkijkt om je te ontmoeten op de parken.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?