In de voorjaarszon

De vogeltjes fluiten, de eerste knoppen komen tot bloei... de lente dient zich aan als nooit tevoren. De natuur ontpopt en nodigt je uit om te komen ontspannen samen met jouw gezin in het voorjaar. Bij Landal boek je je tweede thuis midden in de natuur. In de bergen beleef je de seizoensafsluiting. Vanuit jouw comfortabele accommodatie verken je de omgeving. Samen skiën, fietsen of wandelen. En de voorjaarszon, die geeft een extra energie boost!

Kies jouw reisperiode

Beleef de lente samen

Ontbijt in de accommodatie

Op onze vakantieparken bestel je eenvoudig een ontbijtje! Wij zorgen voor een goede start van de dag zodat jij heerlijk ontspannen kunt wakker worden.

Tussen de bomen

De vogeltjes fluiten je wakker in de vroege ochtend. Na een stevig ontbijt trek je erop uit. Al wandelend of fietsend, door het bos en over de heidevelden. Genieten!

Luxe verblijf

Kies voor een luxe of extra luxe accommodatie en maak het jezelf comfortabel tijdens jouw verblijf. Van luxe boxsprings tot prive sauna of luxe bubbelbad. Genieten!

Het gemak van de e-bike

Meer zien van de omgeving? Neem jouw e-bike mee op vakantie of huur er een en verken de natuur in de weide omtrek. De trapondersteuning biedt gemak in heuvelachtig terrein.

Zorgeloos boeken bij Landal

Zorgeloos boeken bij Landal

Boek je vakantie in de lente
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum