Voorjaarsverblijf

Maart, april & mei
Boek je verblijf

Kies jouw vakantieperiode

Boek je vakantie in de lente
Zonnige lenteverhalen
Vakantiehuizen met landelijke ligging

Activiteiten in de schoolvakanties

Bollo’s Picknick

Ga samen met het Fun Entertainment-team op pad met een goedgevulde picknickmand in de hand, strijk neer op een zonnig plekje en geniet van al het lekkers. Bollo schuift gezellig aan voor een knuffel en een dansje. Eet smakelijk!

Kampvuur: popcorn bakken & marshmallows roosteren

Wat is er leuker dan zelf popcorn bakken en marshmallows roosteren boven een kampvuur? Kom met z’n allen rondom het knisperende vuurtje staan, rijg een spekje op een stok en hoor de maïskorrels poppen. Dat wordt smullen!

Modderfestijn

Een van de leukste dingen om te doen is toch wel kliederen met modder. Een beetje water, zand en aarde, roeren en kneden maar. De kinderen leven zich helemaal uit bij het modderfestijn: hoe viezer, hoe beter!

In de voorjaarszon

De vogeltjes fluiten, de eerste knoppen komen tot bloei... de lente dient zich aan als nooit tevoren. De natuur ontpopt en nodigt je uit om te komen ontspannen samen met jouw gezin in het voorjaar. Bij Landal boek je je tweede thuis midden in de natuur. In de bergen beleef je de seizoensafsluiting. Vanuit jouw comfortabele accommodatie verken je de omgeving. Samen skiën, fietsen of wandelen. En de voorjaarszon, die geeft een extra energie boost!