In het Hondsruggebied
Vrijstaande vakantiehuizen t/m 10 pers.
Zwembad, Restaurant

Tijdelijke maatregelen

Activiteiten
 • Ons zwembad

  In verband met de landelijke corona-maatregelen van 14 december jl. zijn de zwembaden op alle Nederlandse vakantieparken van woensdag 15 december 2020 t/m in ieder geval 9 februari 2021 gesloten. We werken er hard aan om zwemmen op een veilige manier weer mogelijk te maken, uiteraard conform de richtlijnen van het RIVM. 

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Overige activiteiten
 • Beauty en wellness

  In verband met de landelijke corona-maatregelen van 14 december jl. zijn de Beauty, Wellness en Kapper op alle Nederlandse vakantieparken van woensdag 15 december 2020 t/m in ieder geval 9 februari 2021 gesloten. We werken er hard aan om dit op een veilige manier weer mogelijk te maken, uiteraard conform de richtlijnen van het RIVM.            

  *Wijzigingen onder voorbehoud

 • De omgeving per fiets ontdekken

  Ontdek de omgeving op de fiets! Fietsen zijn per dag op het park te huur. Al onze fietsen worden vóór verhuur gedesinfecteerd. Informeer op het park naar de reserveringsmogelijkheden. Let op, u kunt alleen betalen per pin.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Ontdek onze faciliteiten

Onze accommodaties

 • De medewerkers: 8,5
 • Omgeving: 8,9
 • Prijs / kwaliteit verhouding: 8,3

We zien u graag snel op Landal PUUR Exloo

In het mooie Drenthe, tussen de heidevelden, dichte bossen en veengebieden, ligt Landal PUUR Exloo. De omgeving verraadt direct waarom deze regio zo geliefd is bij wandel- en fietsliefhebbers. Grenzend aan bossen en wegkijkend over uitgestrekte vlaktes, heeft u vanaf uw luxe vakantiehuis direct toegang tot eindeloze routes door het prachtige Hondsruggebied. De afwisseling tussen de bijzondere natuur, de authentieke Drentse dorpjes en de wereldberoemde hunebedden maken deze regio uniek.

In de buurt van het vakantiepark vindt u tal van restaurants waar u terecht kunt voor een lekkere lunch of uitgebreid diner. De luxe vakantiehuizen hebben een moderne uitstraling en beschikken over veel comfort, zoals een traditionele Finse sauna, een rainshower en sunshower en zijn stuk voor stuk ruim opgezet zodat er altijd de mogelijkheid is om lekker buiten te zitten en te genieten van de natuur. Landal PUUR Exloo biedt u rust, ruimte en luxe om even helemaal tot rust te komen.