Contact en vragen

Voor informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met ons Contact Center via:

 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten)

Openingstijden Contact Center
Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00 - 15.00 uur*

* In de maand februari is het Contact Center geopend van 10.00 - 17.00 uur

      

AdreswijzigingGeen post

Contactgegevens parken
Het adres en de routebeschrijving van ieder park vindt u onder 'praktische info' in het menu.
Alle parken

Contactgegevens kantoren
Het adres en de routebeschrijving van ieder kantoor.

BTW en KvK-nummer Landal GreenParks
BTW Landal GreenParks: NL802366739B01
KvK-inschrijfnummer: 27052417

Pers
Op de newsroom for press and bloggers van
Landal GreenParks wordt al het nieuws gedeeld voor de duurzame- toeristische, recreatie-, landelijke- en regiopers.

Vragen

Kijk bij de meest gestelde vragen voor een mogelijk antwoord op uw vraag. Wilt u een vraag aan ons stellen en direct antwoord? Bel 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten). Of stel uw vraag. U krijgt binnen 24 uur reactie van ons.

Top 10 meest gestelde vragen

 • U ontvangt na het maken van een reservering binnen een uur een reserveringsbevestiging inclusief factuur per e-mail. Wij vragen u deze definitieve bevestiging te bewaren als bewijs van uw reservering.

  Als u betaald heeft via een elektronische overboeking, ontvangt u géén betalingsbevestiging.

  Als u vanuit “Mijn reservering” betaald heeft via iDeal, PayPal of Credit Card, ontvangt u een betalingsbevestiging via e-mail.

  U kunt uw reservering online bekijken via uw reserveringsbevestiging. Klik hiervoor links boven op de link “Mijn reservering”.

  In de bijlage van uw reserveringsbevestiging vindt u ook het nachtregistratieformulier. Om het inchecken voor u te versoepelen, verzoeken wij u het formulier thuis te printen, volledig in te vullen en af te geven bij de receptie bij aankomst op het park.

  Geen bevestiging ontvangen
  Bent u binnen een uur na het maken van de reservering niet in het bezit van een reserveringsbevestiging/factuur, checkt u dan eerst uw postvak ‘ongewenste e-mail’. Is ook hier de reserveringsbevestiging/factuur niet te vinden? Dan dient u direct contact op te nemen met het Contact Center. Maakt u hiervan geen melding, dan kan geen aanspraak meer worden gemaakt op uw reservering. Controleer met de Contact Center medewerker altijd of uw e-mailadres correct is. Het Contact Center is te bereiken op tel. 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).
 • U kunt uiteraard (extra) kindermeubilair bijboeken, indien dit mogelijk is op het park van uw keuze.
  • Kinderbed inclusief kinderbedlinnen  € 11,95
  • Kinderstoel € 5
  • Kinderbox € 5
  U kunt online aangeven in het reserveringsproces bij 'extra's' wat u aan extra kindermeubilair wilt bij boeken. Natuurlijk kunt u ook telefonisch doorgeven wat u extra wenst te reserveren.
 • Landal GreenParks hanteert geen onderscheid op basis van leeftijd of gezinsfase. Hierdoor is de juiste prijs eerder zichtbaar in het boekingsproces. Door deze transparantere prijsstelling ziet u direct de op dat moment beste prijs.
 • Landal GreenParks wijst u erop dat reserveringen die u maakt wettelijk definitief zijn. Een herroepingsrecht (de zogeheten bedenkperiode) van 14 dagen, is niet van toepassing op de overeenkomsten die u sluit met Landal GreenParks. Het is raadzaam bij boeking een annuleringsverzekering af te sluiten. Zonder annuleringsverzekering óf met annuleringsverzekering en ongeldige reden zijn de volgende bepalingen van toepassing:

  Zonder annuleringsverzekering
  • Bij annulering meer dan 4 weken vóór aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
  • Bij annulering binnen 4 weken vóór aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.
  • Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.
  • Bij annulering vóór aanvang van het verblijf, wordt de boeking direct na de telefonische opdracht geannuleerd. Herroeping is dan niet meer mogelijk. 
  Met annuleringsverzekering
  • Bij voortijdig vertrek vindt terugbetaling plaats naar rato van het aantal niet verbleven nachten. Dit voortijdig vertrek dient u direct bij de parkreceptie te melden. Niet verbruikte extra's (bedlinnen, gemeenteheffingen, reserveringskosten, verzekeringen, enz.) worden niet terugbetaald. 
  • Annulering is uitsluitend mogelijk per accommodatie, niet per persoon. 
  • De annuleringsverzekering geeft dekking na betaling van de verzekeringspremie tot het vertrek van het park.
  Premie annuleringsverzekering per accommodatie
  • € 27,50 (weekend of midweek) per accommodatie
  • € 35,50 (week) per accommodatie
  • € 1,25 (per nacht) per campingplaats 
  Om voor uitkering van de annuleringsverzekering in aanmerking te komen, dient u een annuleringsverklaring in te vullen en bewijsstukken voor te leggen.

  Hoe kan ik mijn reis annuleren?
  Om uw reis te annuleren kunt u contact opnemen met het Contact Center via tel. 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten) of per e-mail via info@landal.com.
 • U ontvangt het vakantiemagazine enkele weken voor aankomst per post thuis. 
 • Een verblijf bij Landal GreenParks heeft de volgende lengtes:

  Soort verblijf  Lengte 
  Weekendverblijf  Een weekend begint vrijdag 15.00 uur en eindigt maandag 10.30 uur (3 nachten) 
  Midweekverblijf  Een midweek begint maandag 15.00 uur en eindigt vrijdag 10.30 uur (4 nachten) 
  Weekverblijf   Een week loopt van vrijdag 15.00 uur tot vrijdag 10.30 uur (7 nachten) 
  of van maandag 15.00 uur tot maandag 10.30 uur (7 nachten) 
  1,5 weeksverblijf  Dit verblijf loopt van vrijdag 15.00 uur tot maandag 10.30 uur (10 nachten)
  of van maandag 15.00 uur tot vrijdag 10.30 uur (11 nachten) 
  2 weeksverblijf   Dit verblijf loopt van vrijdag 15.00 uur tot vrijdag 10.30 uur (14 nachten) 
  of van maandag 15.00 uur tot maandag 10.30 uur (14 nachten) 
  Campingplaats
  Een campingplaats kunt u vanaf 13.00 uur betrekken en op de vertrekdag dient u de plaats vóór 12.00 uur vrijgemaakt te hebben.*

  De openingstijden van de receptie zijn per park en per periode verschillend. Kijk bij het betreffende park op de pagina 'praktische info' om te zien tot hoe laat u kunt aankomen. Faciliteiten (zoals het zwembad) kunt u meestal op uw aankomstdag vanaf 10.00 uur gebruiken. Ook op de dag van uw vertrek zijn deze nog de hele dag voor u beschikbaar.

  Op een groot aantal parken is het ook mogelijk om een afwijkend verblijf te reserveren. Dit is m.u.v. vakanties en feestdagen mogelijk en op basis van beschikbaarheid. Een afwijkend verblijf kunt u telefonisch reserveren via het Contact Center, tel. 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

  * Tegen betaling kunt u tot 18.00 uur op uw campingplaats blijven, mits deze nog niet opnieuw verhuurd is. Informeer hiernaar op de dag van vertrek voor 12.00 uur.
 • Indien Landal GreenParks uw reservering in behandeling neemt, zendt Landal GreenParks u per e-mail een reserveringsbevestiging inclusief factuur binnen 3 dagen na verrichting van de reservering. Deze dient u direct na ontvangst op juistheid te controleren. Eventuele onjuistheden dienen onmiddellijk medegedeeld te worden aan Landal GreenParks. Neemt u hiervoor telefonisch contact op met het Contact Center, tel. 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).
 • Indien Landal GreenParks uw reservering in behandeling neemt, zendt Landal GreenParks u per e-mail een reserveringsbevestiging inclusief factuur binnen 3 dagen na verrichting van de reservering. Deze dient u direct na ontvangst op juistheid te controleren. Eventuele onjuistheden dienen onmiddellijk doorgegeven te worden aan Landal GreenParks.
   
  Bent u binnen 3 dagen na het maken van de reservering niet in het bezit van een reserveringsbevestiging/factuur, checkt u dan eerst uw postvak ‘ongewenste e-mail’. Is ook hier de reserveringsbevestiging/factuur niet in te vinden? Dan dient u direct contact op te nemen met het Contact Center, tel. 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten). Maakt u hiervan geen melding, dan kan geen aanspraak meer worden gemaakt op uw reservering. Controleer met de Contact Center medewerker altijd of uw e-mailadres correct is.
 • U kunt via de site helaas nog niet meerdere accommodaties tegelijk reserveren. Deze optie is uiteraard wel mogelijk als u telefonisch een boeking maakt. U kunt 1 tot 9 bungalows reserveren via het Contact Center, tel. 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten). Voor reserveringen boven de 9 bungalows kunt u terecht bij de Business Line. Het telefoonnummer van deze afdeling is  +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief).

  Landal Business Line
 • Het is nu al mogelijk om een voorboeking te maken voor 2019. U kunt een reservering maken via de website. Snel en gemakkelijk, direct online! 

  Wintersportseizoen 2018-2019
  Voor het wintersportseizoen 2018-2019 vindt u alle informatie op onze voorboekenpagina. Voor de periode 1 tot 31 december 2019 geldt het volgende: eigenaren kunnen tot 1 december 2018 aangeven of zij deze periode gebruik willen maken van de accommodatie. Een voorboeking voor bijvoorbeeld de kerstvakantie 2019 wordt bevestigd (mits beschikbaar) in december 2018.
  Voorboeken
 • U kunt bij Landal GreenParks een groepsboeking maken. Dit is alleen telefonisch of per e-mail mogelijk. Voor het maken van een groepsboeking betaalt u eenmalig de voorkeurstoeslag/reserveringskosten (alleen wanneer de hele reservering op één naam komt te staan).
 • Door de structuur van de website is het momenteel nog niet mogelijk om een verblijf langer dan twee weken online te reserveren. Uiteraard zijn hier, indien beschikbaar, wel mogelijkheden voor.

  Voor reserveringen vanaf 2 weken tot 28 dagen
  Neem contact op met het Contact Center, tel. 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

  Voor reserveringen van 28 dagen en langer
  Hiervoor kunt u terecht bij Landal Business Line. Deze afdeling is gespecialiseerd in het tijdelijk verhuren van accommodaties en is telefonisch bereikbaar via tel. +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of via e-mail.
  Landal Business Line
 • Het kan voorkomen dat het gekozen park of type accommodatie niet getoond wordt op de website. Dit gebeurt wanneer er geen beschikbaarheid meer is voor het gekozen park of type accommodatie. In dit geval worden er alternatieve parken, periodes en accommodatietypes aangegeven.Wanneer er geen beschikbaarheid meer is, wordt dit in de prijstabel aangegeven door middel van een "-".
 • U kunt een optie nemen op een reservering. Deze blijft 24 uur geldig. Na het verstrijken van de 24 uur wordt de optie automatisch een definitieve reservering en ontvangt u een bevestiging. Het is niet toegestaan meerdere opties voor meerdere parken en meerdere periodes te maken. Het is alleen mogelijk om één optie per park in dezelfde periode te nemen. Het is helaas niet mogelijk om een optie te nemen op uw reservering via internet. Voor het maken van een optie neemt u contact op met het Contact Center, tel. 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten). Wanneer u de optie wilt laten vervallen dient u ook telefonisch contact op te nemen met het Contact Center.
 • U kunt 24 uur per dag heel snel en gemakkelijk een reservering maken via onze website. Hier vindt u ook diverse aanbiedingen en last minutes. Voor specifieke informatie over de parken en campings kunt u terecht op de parkpagina's.  Mocht u onverhoopt toch een onbeantwoorde vraag hebben, kunt u uiteraard terecht bij het Contact Center, tel. 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

  Openingstijden Contact Center
  Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur 
  Zaterdag, zondag & feestdagen van 10.00 - 15.00 uur
 • Nee, Landal GreenParks stuurt u een reserveringsbevestiging per e-mail, zodat u direct na het vastleggen van uw reservering de bevestigingsdocumenten ontvangt. Enkele weken voor aankomst ontvangt u een inspiratiemagazine per post thuis. Hierin vindt u informatie over het park en de omgeving.
 • Op een groot aantal parken vindt u voorzieningen speciaal voor kinderen:
  • Kinderclub
  • Kinderspeelhoek
  • Kinderboerderij of dierenweide
  • Speelattributen of speeltuin
  • Spelotheek
  • Indoorspeelparadijs
  Wij informeren u graag over de aanwezige faciliteiten op het park van uw keuze.
  Meer voor kids
 • Kinderbedden worden bij Landal GreenParks niet opgemaakt. Indien u een kinderbed heeft aangevraagd, ligt het kinderbedlinnen wel voor u klaar in de accommodatie.
 • In de omgeving van alle parken kunnen de kinderen skiles volgen. De minimumleeftijd voor skiles is 3 jaar.
 • Landal GreenParks is onderdeel van Wyndham Vacation Rentals, één van de bedrijfsonderdelen van Wyndham Worldwide. Wyndham Worldwide behoort tot de top 500 van Amerikaanse, beursgenoteerde ondernemingen, en is 's werelds grootste aanbieder van vakantieverblijven.
  Meer over Landal GreenParks
 • De geschiedenis van Landal GreenParks gaat terug tot 1954 met de aankoop van vakantiepark Rabbit Hill door Nillmij (later opgegaan in Aegon). Het park blijkt te groot voor het eigen personeel en er wordt besloten de bungalows tevens aan derden te verhuren. Dat werkt en er worden meer parken in Nederland aangekocht en gebouwd. In 1965 start men met de bouw van een park in Duitsland.
  Meer over de geschiedenis van Landal GreenParks
 • Landal GreenParks biedt niet alleen mogelijkheden voor een vakantie. Ook samen met uw collega's of relaties kunt u genieten van de natuurlijke invloed van onze parken. Waarom niet uw volgende bedrijfsuitje, vergadering of evenement op één van onze parken? Midden in de natuur, origineel en kostenbesparend! Met de Business Line van Landal GreenParks bent u er zo uit. Letterlijk én figuurlijk. Landal GreenParks heeft namelijk meer dan 75 parken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Zwitserland en Hongarije. De parken liggen midden in de natuur en een groot aantal daarvan biedt alle faciliteiten om een zakelijk evenement onvergetelijk te maken. Wij bieden u vergadermogelijkheden tot 2.200 personen. Dat noemen wij nou buiten gewoon zaken doen.
  Landal Business Line
 • Bent u op zoek naar een veelzijdige en unieke locatie voor uw bedrijfsuitje of teambuilding? Landal biedt u diverse mogelijkheden midden in de natuur.
  Meer over bedrijfsuitjes bij Landal GreenParks
 • Droomt u er ook wel eens van om een vakantiewoning te bezitten? Gelegen op een prachtige locatie in de bossen, bergen of aan zee met wandel-, water- en/of wintersportfaciliteiten binnen handbereik en voorzien van alle comfort. Een woning die rendeert, zónder dagelijkse zorgen en mét de mogelijkheid van eigen gebruik? Denk dan eens aan een investering in recreatievastgoed bij een professionele en solide organisatie in de recreatiebranche.

  Landal GreenParks beschikt over twee aantrekkelijke manieren om in een vakantiewoning te investeren:
  • Rendement op basis van verhuuropbrengst
  • Investeren met een gegarandeerd rendement
  Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Landal Makelaardij: +31 (0)88 - 205 97 77 (lokaal tarief).
  Landal Makelaardij