Ik heb een vraag over:

Betalen

Kan ik uitstel van betaling krijgen?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. We verwijzen je graag naar onze algemene voorwaarden, daar kun je zien welke betaaltermijn voor jou van toepassing is. Onze systemen zijn ingeregeld op basis van onze algemene voorwaarden. Het is hierdoor niet mogelijk betalingen uit te stellen of uitzonderingen te maken. Als je niet betaalt binnen de gestelde betaaltermijnen, dan wordt de boeking automatisch geannuleerd (hier kunnen kosten aan verbonden zijn).
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Ik heb een betalingsherinnering ontvangen, maar heb al betaald. Wat nu?
Het kan gebeuren dat je betaling en de betalingsherinnering elkaar overlappen. Als je al hebt betaald, kun je de betalingsherinnering negeren. Je hoeft dan niets te doen.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik mijn verblijf betalen zonder account aan te maken?
Ja dat kan. Op de pagina Mijn boekingen vul je gemakkelijk jouw boekingsnummer, de achternaam van de hoofdboeker en de aankomstdatum op het park in. In het volgende scherm kan je gemakkelijk je boeking betalen en bekijken.
Betalen zonder account aan te maken Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik mijn boeking ook op het park (contant) betalen?
Helaas is dit niet mogelijk. De boeking moet volledig betaald zijn bij aankomst op het park. Wij vragen je vóór de vervaldatum die genoemd staat op de boekingsbevestiging het bedrag te voldoen. Wanneer wij geen betaling ontvangen vóór de uiterste vervaldatum, wordt de boeking geannuleerd. Op de annulering kunnen annuleringskosten van toepassing zijn (conform onze algemene voorwaarden). 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
De reissom is twee keer afgeschreven van mijn rekening. Wat nu?
Dat is vervelend. Het te veel betaalde bedrag storten we binnen enkele dagen automatisch terug op je rekening. Heb je binnen 28 dagen dit bedrag nog niet ontvangen? Neem dan telefonisch contact op met het Contact Center.

 

Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Ik heb nog een bedrag tegoed van Landal. Wanneer ontvang ik dit bedrag op mijn rekening?
Heb je nog een bedrag tegoed van Landal, dan ontvang je dit bedrag automatisch binnen 10 dagen terug op de bankrekening die bij ons bekend is.

Na 10 dagen nog geen bedrag van ons ontvangen?
Laat het aan ons weten via onderstaande link. Wij kijken het graag voor je na.
Laat je terugbetaling nakijken Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Hebben jullie mijn betaling ontvangen?
In je account en in de Landal-app kun je direct zien of je betaling is verwerkt. Is het na 3 werkdagen nog niet duidelijk of je betaling bij ons goed binnen is gekomen? Laat het ons weten via onderstaande link. Wij kijken het graag voor je na.
Controleer of jouw betaling binnen is gekomen Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Ik heb een giftcard, hoe kan ik hiermee betalen?
Dat kan tijdens het maken van een nieuwe boeking. Bij de betaalopties kies je voor 'ik heb een giftcard', hierna vul je het kaartnummer en de veiligheidscode in. Ook kun je later nog een openstaand bedrag betalen met je giftcard. Als de waarde van de giftcard lager is, kun je het restant betalen met iDeal of creditcard. 

Heb je meerdere giftcards? Je kunt meerdere giftcards gebruiken om jouw verblijf te betalen. Heb je het totaalbedrag van jouw verblijf al betaald? Dan is het niet mogelijk om alsnog je giftcard te gebruiken.

Goed om te weten: met de giftcard kun je geen verblijf in Groot-Brittannië boeken. Dit geldt ook voor de partner parken van Novasol en Dormio: Marissa, Eifeler Tor, Strandresort Nieuwvliet-bad, Heihaas, Duc de Brabant, Port Greve, De Bloemert en Reevallis.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Ontvang ik een bevestiging nadat ik heb betaald?
Ja, je ontvangt van ons een betaalbevestiging per e-mail. Ook kun je in je account zien dat je betaling verwerkt is, het icoon in de checklist kleurt dan groen. Als je het bedrag hebt overgemaakt, duurt het max. 3 werkdagen voordat je dit ziet in je account. Bij een overboeking ontvang je geen aparte betaalbevestiging per mail.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Wanneer moet ik mijn boeking betalen?
Tijdens het boeken vragen wij een aanbetaling van 30% van het totaal te betalen bedrag. Voor een campingplaats is dit 50% van het totaal te betalen bedrag. Het bedrag dat overblijft, ontvangen we graag uiterlijk 8 weken voor je verblijf.

Als je een boeking hebt gemaakt dat binnen 8 weken plaatsvindt, betaal je het totale bedrag direct in 1 keer. Voor een overzicht van alle betalingsvoorwaarden verwijzen wij je graag naar onze algemene voorwaarden.

Let op: Wanneer wij geen betaling ontvangen vóór de uiterste vervaldatum, wordt de boeking geannuleerd. Op de annulering kunnen annuleringskosten van toepassing zijn (conform onze algemene voorwaarden).
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Mijn factuur van de boeking die ik heb gemaakt klopt niet. Wat moet ik doen?
Binnen een uur na het maken van je boeking ontvang je van ons een bevestiging met de factuur per e-mail. Check de factuur altijd om zeker te weten dat alles klopt. Klopt er iets niet? Neem dan telefonisch contact met het Contact Center.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Wijzigen boeking

Ik heb een verblijf geboekt en wil de periode of het park wijzigen. Kan dat?
Ja, dit kan als de aankomstdatum van je verblijf niet binnen de komende 28 dagen valt. Neem hiervoor contact op met ons Contact Center via: +31 88 205 9000 (gebruikelijke belkosten)
 
. We helpen je graag persoonlijk verder. Houd er rekening mee dat de huurprijs gelijk blijft, maar ook hoger kan worden. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaal je het verschil extra.

Valt je aankomstdatum binnen 28 dagen? Dan is het helaas niet meer mogelijk om de verblijfsperiode of park te wijzigen. 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Hoe kan ik arrangementen bijboeken?
Dat kan via je account.

Inloggen met je account      Maak een account aan
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik extra kindermeubilair (zoals een kinderbed/stoel) bijboeken?
Ja dat kan, maar is op basis van beschikbaarheid op het park van jouw keuze. Tijdens het maken van de boeking kun je selecteren welk kindermeubilair je wilt bijboeken. Dit kan ook tot 1 dag voor aankomst via je account wijzigen. 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Ik heb een verwachte aankomststijd doorgegeven, maar deze is veranderd. Is dit erg?
Het is geen probleem als je eerder of later aankomt dan de opgegeven tijd. Je hoeft dit niet aan ons door te geven, tenzij je aankomt na openingstijden van de receptie. Dan vragen wij je contact op te nemen met de receptie van het park om te bespreken waar je de sleutel kunt vinden. 
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik nog een huisdier toevoegen aan mijn boeking of juist verwijderen?
Afhankelijk van de beschikbaarheid van een accommodatie waar een huisdier in is toegestaan, kunnen wij een huisdier toevoegen aan je boeking. De kosten voor het meenemen van een huisdier zijn € 5,75 per nacht. Neem je jouw huisdier toch niet mee? Dan dan krijg je deze kosten uiteraard van ons terug bij aankomst op het park.
Huisdier toevoegen of verwijderen Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Ik wil een reisgenoot toevoegen of verwijderen. Hoe doe ik dat?
Dat kun je eenvoudig zelf doen in je account. Ga naar de details van je gemaakte boeking. Daar vind je onder ‘reisgezelschap’ de gegevens van je reisgenoten. Hier kun je een reisgenoot toevoegen of verwijderen. Dit kunnen reisgenoten zijn die hetzelfde aantal dagen verblijven als jij. Maar ook logees, dus familie/vrienden die bijvoorbeeld één nachtje blijven slapen.

Op basis hiervan berekenen we de totale prijs van je verblijf opnieuw. We informeren je over dit aangepaste bedrag per e-mail. Heb je een reisgenoot toegevoegd? Dan kun je onder ‘betaalinformatie’ het bedrag dat er bij is gekomen betalen. Gaat er juist iemand niet meer mee en heb je hier wel al voor betaald? Dan ontvang je dit gedeelte van ons terug bij aankomst op het park.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Ik heb een verblijf geboekt en wil het accommodatie type wijzigen. Kan dat?
Ja, dit kan. Afhankelijk van de actuele beschikbaarheid kan je jouw accommodatie type op het park wijzigen tot een dag voor aankomst. Houd er rekening mee dat de huurprijs gelijk blijft, maar ook hoger kan worden. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaal je dit verschil extra.

Je kunt via onderstaande link gemakkelijk je aanvraag zelf doen en wij passen het accommodatie type aan in jouw boeking. Wil je bij 'opmerkingen' meerdere accommodatie types doorgeven? In het geval dat je eerste keuze niet mogelijk is, kunnen we de mogelijkheden bekijken voor de andere types.
Geef wijziging door Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan iemand een deel van het verblijf blijven overnachten?
Ja, iemand kan een deel van het verblijf blijven overnachten. Echter moet het wel binnen het maximaal aantal personen in de accommodatie passen. Dus verblijf je in een 4C 4-persoonsaccommodatie kunnen er maximaal 4 personen verblijven. Er kunnen geen extra bedden worden geplaatst. 

Wanneer je en logé verwacht kan je dit gemakkelijk aangeven onder 'Reisgezelschap' in jouw account. Wij vragen jou logés aan te geven in verband met een bijdrage voor toeristenbelasting en bedlinnen. Je kunt logé(s) toevoegen en verwijderen tot 1 dag voor aankomst. Wil je op de dag van aankomst toch nog iemand meenemen, of juist afmelden, neem dan contact op met het Contact Center.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik het huisnummer van mijn accommodatie wijzigen?
Het voorlopige huisnummer van je accommodatie is vanaf 1 week voor aankomst terug te vinden in de Landal-app en in je account. Wil je liever een ander huisnummer? Dan kun je deze tegen betaling (€ 39,95) vastleggen.

Geef je wijziging gemakkelijk door
Je kunt via onderstaande link gemakkelijk je aanvraag zelf doen en wij voegen het definitieve huisnummer toe aan je boeking. Je gaat akkoord met bovengenoemde extra kosten. Wil je bij 'opmerkingen' meerdere voorkeursnummers doorgeven? In het geval dat je eerste keuze niet mogelijk is, kunnen we de mogelijkheden bekijken voor de andere huisnummers. Laat ook weten als je de voorkeur hebt voor een rook- en/of huisdiervrije accommodatie.
Huisnummer wijzigen Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Kan ik nog een voorkeur toevoegen zoals plaatsnummer, huisdiervrij, rookvrij of een bad nadat ik de boeking heb gemaakt?
Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen wij deze voorkeur voor je toevoegen aan de boeking. Let op: het toevoegen van een voorkeur kan extra kosten van 39,95 euro met zich meebrengen. Let op: voor Hof van Saksen is dit 50 euro en voor Landal Maria Alm 70 euro. Na wijziging ontvang je van ons een wijzigingsnota waar de eventuele kosten op vermeld staan.
Geef jouw voorkeur door Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Wijzigen persoonlijke gegevens

Ik heb een boeking gemaakt, maar mijn persoonlijke gegevens kloppen niet. Hoe pas ik dit aan?
Vervelend dat je persoonlijke gegevens niet kloppen. Geen zorgen, geef via onderstaande link aan wat er niet klopt. Wij passen je gegevens dan direct aan.
Persoonlijke gegevens aanpassen Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?
Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?
Log in en wijzig je wachtwoord onder 'Mijn gegevens'. Wachtwoord vergeten? Maak dan een nieuw wachtwoord aan.
Hebben wij je vraag hiermee beantwoord?

Niet gevonden wat je zocht?

Ga naar Service & Contact en zoek onder een ander onderwerp of neem contact op met het Contact Center. Geef aan wat je niet kon vinden