Golfen op vakantie

Samen golfen in het groen is echt genieten! Zowel ervaren als beginnende golfers kunnen bij een aantal Landal vakantieparken afslaan op de golfbaan op het park of bij een golfclub in de directe omgeving. Om op grote golfbanen te spelen heb je een Golfvaardigheidsbewijs (GVB) nodig. Met dit bewijs toon je aan dat je de golfregels en -etiquette kent en de basis van het spel beheerst. Heb je geen GVB, maar wil je wel een balletje slaan? Een aantal parken ligt pal naast een Pitch & Putt golfbaan.
    • Luxe accommodaties met eigen sauna
    • Cursussen en golflessen in de buurt
    • Pitch & Putt golfbaan toegankelijk zonder vergunning

Golfen naar hartenlust

Golfen op het vakantiepark

Zo vanuit jouw accommodatie de golfbaan op, het ultieme vakantiegevoel. De golfbanen direct aan onze vakantieparken zijn geschikt voor iedere handicap. Het clubhuis biedt ontspanning achteraf.

Zonder vergunning toch golfen? Jazeker! Ontdek de Landal vakantieparken met Pitch & Putt voor golfplezier voor de hele familie.

Wanneer er geen golfbaan direct aan het vakantiepark grenst biedt de regio tal van mogelijkheden om te golfen. Zo kunt je jouw lievelingssport ook tijdens je vakantie beoefenen. Informeer naar de mogelijkheden bij de parkreceptie.

Luxe accommodaties

Onze accommodaties in de categorie luxe+ zijn voorzien van een eigen sauna (en luxe bubbelbad op het terras). Ideaal voor een comfortabele golfvakantie.

Golf, maar dan anders

Minigolf, Adventure Golf of zelfs Footgolf... Deze varianten bieden fun voor de hele familie. Ontdek het zelf!
Vakantieparken met golfbaan
Zoek & boek jouw golfvakantie
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum