Welkom op Landal Søhøjlandet

Midden in Gjern Bakker, omgeven door bossen, heuvels en meertjes, ligt Landal Søhøjlandet. Kom helemaal tot rust in de prachtige omgeving en geniet tijdens een wandeling of fietstocht van de Deense natuur om u heen. Voor de sportievelingen onder ons zijn er genoeg activiteiten in de omgeving. Hiken, mountainbiken of een rondje joggen op de trimbaan, allemaal vlak bij het park. Op het park is er ook genoeg te beleven voor jong en oud. Zo is er een zwemparadijs met een 56 meter lange glijbaan, een sportzaal, een midgetgolfbaan, een squashbaan, twee tennisbanen en een boogschietbaan aanwezig. Dineren doet u in één van de drie restaurants op het park. Ontdek ook het panoramisch terras. Genieten voor jong en oud!

Actie en ontspanning

Landal Søhøjlandet ligt midden in Gjern Bakker, omringd door bossen, heuvels en het merengebied van Silkeborg waar u helemaal tot rust komt. Ontdek ook de vele sportieve activiteiten in de omgeving.
  • 178 bungalows
  • Gelegen in een uniek natuurgebied
  • Veel sportieve activiteiten
Alle faciliteiten

Volop speelplezier

Het maken van veel plezier, daar draait een vakantie om. Kinderen vermaken zich prima op het park met speeltuinen, een springkussen, een hindernisbaan, en een werkplaats waar ze al hun creativiteit kwijt kunnen.
Ontdek alle pret

Onze accommodaties

*Prijzen zijn exclusief € 27,50 (vanaf 2020: € 28) reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. (vanaf 2020: € 8,50) en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. (vanaf 2020: € 7,50). Gebruikskosten worden berekend op basis van het gebruik (dit kost voor een verblijf van een week van vier personen ongeveer € 130. De € 130 is een gemiddelde en deze prijs kan variëren op basis van het seizoen, bungalowtype en verbruik; (€ 0,37/kWh elektriciteit, € 0,26/kWh warmte en € 1,4/0,1 m³ water).

Ontdek de ongerepte natuur

Landal Søhøjlandet ligt in het midden van het mooie en unieke Gjern Bakker, vlak bij Silkeborg. Kom tot rust in het prachtige Deense landschap en ontdek de vele bossen, heuvels en het merengebied rondom Silkeborg. Ga voor meer actie en maak een mountainbike- of hikingtocht. Cultuur snuiven doet u in Aarhus.
De omgeving ontdekken

LEGOLAND®

Stap met het hele gezin in de fantasiewereld van LEGO® en beleef een leuke, actievolle dag. Je hoeft geen LEGO® liefhebber te zijn om het hier naar je zin te hebben. Maak kennis met de dappere ridders of ontmoet echte piraten in Pirate Land. Geniet van een gevarieerd dagje uit bij LEGOLAND®, wat op 83 km afstand van Landal Søhøjlandet ligt.

Ontdek LEGOLAND®

Green Key

Landal Søhøjlandet is gecertificeerd met een Green Key! Hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering

Hygge - geluk op z'n Deens

Wilt u ook de Deense levenslust “Hygge” ervaren? Hygge is een combinatie van de Nederlandse begrippen gezelligheid en knusheid. In het Deens is gezelligheid zelfs een werkwoord, ze maken daar tijd voor. Deze bijzondere sfeer kunt u vooral in Denemarken en de andere Scandinavische landen ervaren en voelen. Een goede sfeer, het juiste gezelschap, lekker eten en een positieve houding zijn de ideale uitgangspunten.