Kom tot rust aan zee

Zandkastelen bouwen, strandwandelingen maken of in een strandstoel luieren. Toch wat meer actie? Ga dan zeilen, vissen of surfen. Aan de Oostzee verveelt u zich niet:

Kom tot rust aan zee

Wandel vanuit uw bungalow zo naar de Oostzee. Samen mooie momenten beleven op het strand. Zandkastelen bouwen op het brede zandstrand, een strandwandeling maken of relaxen in een authentieke strandstoel. Ook zijn er volop watersportmogelijkheden. Strand, gekleurde vissershuisjes en het groen van de natuur. U vindt het hier allemaal!
Bekijk het aanbod

De Deense Oostzeekust

Aan de 6.000 kilometer lange Oostzeekust van Denemarken vindt u indrukwekkend natuurgebied en dromerige zandstranden. De brede Oostzeestranden zijn kindvriendelijk. Het is de ideale vakantieplek voor gezinnen, maar ook voor vriendengroepen is Jutland een goede plek om tot rust te komen.
Bekijk het aanbod

Uw vakantie

De prijs is mede afhankelijk van verblijfsduur en aankomstdatum. Als deze niet zijn geselecteerd wordt het meest voordelige aanbod getoond van de komende 2 maanden:

Land en Regio
OK
Land en Regio
Aankomstdatum
Periode

Weekend

Week

Midweek

Anderhalve week

Twee weken

Periode
OK
Aankomstdatum
Reisgezelschap
OK
Reisgezelschap

Land/Regio

Omgeving

Park

Parkfaciliteiten

Parkactiviteiten

Accommodatie

Accommodatie faciliteiten

Filters :
  • Parken aan de Oostzee
Bezig met het ophalen van data...

Landal Travemünde Travemünde, Oostzee, Duitsland

Park op de kaart
  • 106 vrijstaande bungalows
  • Direct aan het strand van de Oostzee
  • Dichtbij werelderfgoed-stad Lübeck
vanaf € 195
Nu vanaf € 129
Info & Boeken

Prijzen zijn exclusief € 25 (vanaf 2018: € 26) reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en kinderbedlinnen € 6,75 p.p. (vanaf 2018: € 6,95 p.p.), toeristenbelasting vanaf 18 jaar € 2,80 p.p.p.n.

Midweek - 27 November 2017

Dayz Ebeltoft Ebeltoft, Jutland, Denemarken

Park op de kaart
  • 74 bungalows met uitzicht op het water
  • Uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving
  • Vlak bij Nationaal Park Mols Bjerge
vanaf € 405
Nu vanaf € 219
Info & Boeken

*Prijzen zijn incl. btw en reserveringskosten (vanaf 2018: excl. € 26 reserveringskosten per reservering) en zijn excl. verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en nutsvoorzieningen op basis van verbruik (bij een weekverblijf voor vier personen betreft dit gemiddeld ongeveer € 90; € 0,37 /kWh en € 1,34 /0,1 m³ water).

Midweek - 04 December 2017