Omgeving

In het Franstalige zuiden van België is van alles te doen. Van een bezoekje aan één van de mijnen of grotten tot een actieve middag op het water of door de bossen. Loop over de stuwdam en sla een balletje op één van de golfbanen. Voor ieder wat wils.

Natura Parc

Froidchapelle 
Beleef een spannend avontuur in natuurklimpark Natura Parc L'Eau d'Heure. Een uitdagend avonturenpark vol met klimelementen met verschillende moeilijkheidsgraden. Natura Parc is geopend van Pasen tot november.
WebsiteCa. 3 kilometer van het park

Le Crocodile Rouge

Froidchapelle
Ontdek de meren van l’Eau d’Heure met amphibiebus Le Crocodile Rouge, een ongelooflijk voertuig, dat zich beweegt zowel op het water als op het land. Bij Le Crocodile Rouge is nog veel meer te beleven zoals lasergamen en aquagolf. Check de openingstijden voorafgaand aan jouw bezoek. 
WebsiteCa. 3 kilometer van het park

Grotten van Neptunus

Couvin
De grotten van Neptunus behoren tot één van de oudste van Belgie. Ontdek de ondergrondse wereld te voet en met de boot en geniet van een spectaculaire klank- en lichtshow. Check de openingstijden voorafgaand aan jouw bezoek. 
WebsiteCa. 25 kilometer van het park

Bierbrouwerij en Brasserie des Fagnes

Mariembourg
Ontdek bierbrouwerij des Fagnes uit het jaar 1858 en leer alles over het brouwersvak van vroeger. Geniet daarna van een heerlijk biertje in de brasserie.
WebsiteCa. 24 kilometer van het park

Kasteel van Chimay

Chimay
Bezoek het kasteel van Chimay met een geschiedenis van meer dan 1000 jaar. Door middel van een interactieve rondleiding met 3D effecten komt deze geschiedenis weer tot leven.
WebsiteCa. 19 kilometer van het park

Meer tips