Omgeving

Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Gaat u met z’n tweetjes of met het gezin eropuit? De allerbelangrijkste attractie is de Utrechtse Heuvelrug. In dit bosgebied zijn kilometers wandel- en fietspaden. Of breng een bezoek aan Ouwehands Dierenpark of Kasteel Amerongen. 

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Doorn
Geniet van de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug.
WebsiteDirect aan het park gelegen

Kasteel Amerongen

Amerongen
Dit kasteel staat in een prachtig landschap met beboste hellingen.
WebsiteCa. 7 kilometer van het park

Nationaal Militair Museum

Soest
In dit pas geopende museum op de voormalige vliegbasis Soesterberg komen verleden, heden en toekomst van de Nederlandse krijgsmacht tot leven.
WebsiteCa. 26,5 kilometer van het park

The Maxx

Veenendaal
Een spectaculair en avontuurlijk uitje! Of u nu gaat karten, jumpen, lasergamen, glowgolfen, poolen, darten of een stap zet in de flashcape- of escape rooms.
WebsiteCa. 3 kilometer van het park

Ouwehands Dierenpark

Rhenen
Vanaf dit voorjaar kunt u in het speciale pandaverblijf Pandasia de twee reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen in het echt bewonderen.
WebsiteCa. 12 kilometer van het park

Meer tips

Samen eropuit in de omgeving

Trek eropuit in de omgeving en ontdek wat er allemaal te doen is. Een dag vol actie en sensatie in een attractiepark, een uitstapje naar de dierentuin of bezoek een evenement in de regio. Op de parken is genoeg te beleven, maar de omgeving heeft ook van alles te bieden. Volop vertier, voor ieder wat wils.
Bekijk de leukste uitstapjes in de omgeving