Omgeving

Verken de omgeving te voet met de premium wandelroute ‘Moselsteig’, die direct aan het vakantiepark ligt. Fiets langs de vlakke oever van de Moezel of ontdek de omgeving vanaf de rondvaartboot. De talrijke wijngaarden en wijnfeesten bieden heerlijke wijnen. Trier, de oudste stad van Duitsland, is zeker een bezoekje waard. In het Wildpark Daun of in het Eifelpark met zijn talrijke wilde dieren bevind je je midden in de vrije natuur.

Wijndorp Kröv

Kröv
Het wijndorp Köv spreidt zich over een grote wijngaardhelling uit. De wijnmakers met hun gezellige cafe's en proeflokalen nodigen je uit voor een heerlijke wijnproeverij.
WebsiteCa. 4,5 kilometer van het park

Traben-Trarbach

‘Juweel aan de Moezel’
De prachtige jugendstilvilla’s en grote wijnkelders getuigen van de voormalige rijkdom die deze stad door de enorme wijnhandel in de 19e eeuw heeft bereikt. Doe mee aan een ondergrondse rondleiding of slenter door de pittoreske steegjes van dit charmante stadje.
WebsiteCa. 5 kilometer van het park

Bernkastel–Kues

Bernkastel-Kues
Bernkastel-Kues hoort bij de mooiste steden van Rijnland-Palts en is een geliefde vakantiebestemming voor wijnliefhebbers en 'Moselfahrer'. De 2.000 jaar oude wijncultuur heeft het landschap, de mensen en het stadsbeeld gevormd.
WebsiteCa. 19,5 kilometer van het park

Cochem kasteel

Cochem
Meer dan 100 m boven de rivier de Moezel staat dit in gotische stijl gebouwde kasteel.
WebsiteCa. 41,5 kilometer van het park

Geierlay Hängeseilbrücke

Mörsdorf
Bezoek één van de grootste hangbruggen van Duitsland. 360 m lang en 100 m boven de grond - wie durft over te steken?
WebsiteCa. 47 kilometer van het park