Faciliteiten Waterpark Elfstedenhart

Op Landal Elfstedenhart dompel je jezelf onder in al het moois dat Friesland te bieden heeft. Ervaar de Friese wateren met de boot of sup vanaf het water of op de fiets vanaf het land. En wie weet, als het heel hart vriest zelfs wel op de schaats! Ook op het park is van alles te doen. De kinderen kunnen volop spelen in de overdekte speelhoek, terwijl jij lekker je hengeltje uitgooit op onze vissteiger. Volop genieten!
  • Fietsverhuur voor de hele familie
  • Overdekte speelhoek
  • Supverhuur
  • Broodjesservice 
  • Bootverhuur
Prijzen en beschikbaarheid
EHT Boat

Een frisse duik

Zin in wat verkoeling? Neem dan eens een duik in het IJsselmeer en breng een dagje door aan het strand. Huur een boot en kom geheel tot rust tijdens een heerlijke dag op het water. Of breng een bezoekje aan openluchtzwembad Mounewetter. Hier kun je een heerlijke zomerdag beleven. Roetsjen van de glijbaan, spelen op de speeltoestellen en zonnen in het gras. Het kan hier allemaal!
Dad and son fishing together on sunny day

Heb jij al beet?

Houd je van vissen? Vergeet dan niet je hengel mee te nemen. Al het water van Friesland is een wahalla voor visliefhebbers. Ook op het park hebben wij een speciale vissteiger. Gooi je hengeltje uit en genieten maar!
Belevingsfotografie ATE 2016

Een avondje uit eten

In de omgeving van het park zijn er tal van gezellige plekjes te vinden om een avondje lekker te tafelen. Schuif aan in een van de restaurants en geniet van de lekkerste gerechten. Genietsje fan jo miel! 
Onze accommodaties
Kijk voor álle actuele info in de Landal-app Onmisbaar vóór en tijdens jouw verblijf