Omgeving

Op de grens van Brabant en Limburg is zoveel te doen, zowel actief als ontspannen! De locatie van het park is dan ook ideaal voor een bezoek aan diverse bezienswaardigheden en attracties. Bezoek de plaats Venray, ga op ontdekkingsreis in ZooParc Overloon of leer meer over de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in het Oorlogsmuseum.

De Maasheggen

Dit prachtige landschap vormt het oudste cultuurlandschap van het land. Een tochtje door het gebied is als een spannende ontdekkingsreis door de tijd.
WebsiteCa. 10 kilometer van het park

ZooParc Overloon

Overloon
Beleef een spannende ontdekkingsreis langs bijzondere dieren- en plantensoorten in het natuurlijkste dierenpark van Nederland.
WebsiteCa. 4,5 kilometer van het park

Oorlogsmuseum Overloon

Overloon
Oorlog hoort in het museum. Dat is het motto van het Oorlogsmuseum. Het Oorlogsmuseum Overloon presenteert de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog.
WebsiteCa. 1 kilometer van het park

Attractiepark Toverland

Sevenum
Topattracties en stoere achtbanen. Zowel binnen als buiten.
WebsiteCa. 28 kilometer van het park

Speeltuin Gewoon Buiten

Overloon
Nieuwe speeltuin in Overloon waar kids naar hartenlust kunnen spelen op de vele toestellen in het bos. Diverse speeltoestellen zijn ook geschikt voor mensen met een beperking.
WebsiteCa. 1 kilometer van het park

Samen eropuit in de omgeving

Trek eropuit in de omgeving en ontdek wat er allemaal te doen is. Een dag vol actie en sensatie in een attractiepark, een uitstapje naar de dierentuin of bezoek een evenement in de regio. Op de parken is genoeg te beleven, maar de omgeving heeft ook van alles te bieden. Volop vertier, voor ieder wat wils.
Bekijk de leukste uitstapjes in de omgeving