Praktische info

Route naar het park

Vakantiepark Hoog Vaals
Randweg 21
6291 DC Vaals

Bel de receptie
+31- (0) 433 06 83 83
Mail de receptie
hoogvaals@landal.nl

Openingstijden receptie

Vandaag
09:00 - 17:00
Morgen
09:00 - 17:00
Vrijdag 29 sep
09:00 - 20:00
Zaterdag 30 sep
09:00 - 17:00
Zondag 1 okt
09:00 - 17:00
Maandag 2 okt
09:00 - 18:00
Dinsdag 3 okt
09:00 - 17:00

De openingstijden worden wekelijks bijgewerkt en kunnen per week wisselen.

Route-informatie

Parkeren

Ons park is autovrij. Op jouw aankomst- en vertrekdag mag je met jouw auto naar de bungalow rijden om in en uit te laden. Tijdens jouw verblijf verzoeken we je de auto op de centrale parkeerplaats te zetten. 
Plan je reis
Openbaar vervoer
De dichtstbijzijnde stations zijn in Heerlen, Maastricht en Aken. Vanaf de bushalte in Vaals is het ongeveer 10 minuten lopen naar het park. Plan jouw reis aan de hand van de actuele reisinformatie op de website van 9292.

Aankomst en vertrek

Aankomst

Wij werken met een digitale check-in en digitale sleutel. Zorg ervoor dat je vóór aankomst op het park de Landal GreenParks App downloadt en je digitale check-in compleet maakt. Dit doe je door een eventuele openstaande betaling te voldoen en je reisgenoten en verwachte aankomsttijd aan ons door te geven. De sleutel verschijnt daarna in de App en kun je vanaf 16:00 uur op dag van aankomst gebruiken. Je kunt direct doorrijden naar de accommodatie en hoeft niet meer in de rij bij de receptie! Meer informatie.

Vertrek

Voordat je vertrekt vragen we je om de accommodatie bezemschoon achter te laten en de vaatwasser uit te ruimen. Daarnaast om het bedlinnen in de waszak in de gang te zetten en jouw afval naar de afvalcontainers te brengen. Daarna kun je de deur achter je dichttrekken en vertrekken. Je hoeft niet meer langs de receptie. Goede reis!

Verblijf

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
TIP: Uiteraard ben je al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten. 

Goed om te weten

Flexibele aankomstdagen

In bepaalde periodes kun je op iedere dag aankomen op het park. Neem voor meer informatie en boekingen contact op met het Contact Center op 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

Openingstijden op aankomstdagen*

Voor actuele informatie over de openingstijden van alle faciliteiten kun je contact opnemen met onze receptie via +31- (0) 433 06 83 83 of een e-mail sturen naar hoogvaals@landal.nl

Landal GreenParks App

Met de app heb je actuele en nuttige informatie voor jouw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Al voordat je vertrekt is de app zeker de moeite waard om te bekijken. De parkplattegrond, alle faciliteiten van het park en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app.

Digitale sleutel

Via de Landal Greenparks app kun je gebruik maken van de digitale sleutel.

Heuvelachtig landschap

Het park ligt in een heuvelachtig landschap, waardoor veel van de parkpaden worden onderbroken door trappen en steilere stukken. 

Betalingsmogelijkheden op het park

Je kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: Contant, bankpas, VISA en Mastercard. De voorkeur gaat uit naar cashless betalen. In onze snackbar is het zelfs alleen mogelijk om cashless te bestellen via onze bestelzuilen.

Te huur

(Elektrische) fietsen, kinderfietsen en bolderwagens, squashmaterialen, minigolfsticks en -ballen. Tafeltennisbatjes en -ballen zijn tegen betaling van een borg verkrijgbaar.

Internetmogelijkheden op het park

Gratis wifi op het gehele park.

Huisdieren

Maximaal twee huisdieren per bungalow (verplicht bij reservering opgeven). Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht

Rookvrij park

Dit park is rookvrij. Dit betekent dat er in de accommodaties en in de centrale faciliteiten niet gerookt mag worden.

Wasserette

Er is op het park een wasserette aanwezig met wasmachines en drogers.