Eten en drinken

Op vakantie in bourgondisch Brabant, tijd om te genieten van culinaire hoogstandjes. Laat u verwennen met regionale specialiteiten in ons Specialiteitenrestaurant Auberge De Hilver, ook voor een uitgebreid ontbijt of een drankje op het terras. De lekkerste snacks en afhaalmaaltijden haalt u bij de afhaal- en snackshop.
Meer eten en drinken

Zwemmen

Zon en zwemmen horen bij het zomerseizoen. Baantjes trekken na het ontbijt, oefenen voor de zwemdiploma's of een wedstrijdje wie het langst onder water kan blijven. Van mei tot september is bij mooi weer het openluchtzwembad met terras en peuterbad open. Terwijl u neerploft op uw handdoek of uw krantje leest op het terras, hebben de kids plezier in het water. Waterplezier voor iedereen!
Zwempret

Sport en spel

Ga de uitdaging aan met een potje tafeltennis of midgetgolf. De kids amuseren zich met poolbiljart of trappen een balletje op het multifunctioneel sportveld. U zult zich geen moment vervelen. Na een actieve dag geniet u op uw terras van een gezellige barbecue.
Alles over sport en spel

Kids

De kinderen zwieren op de schommels en de draaimolen. Ze leven zich uit op de airtrampoline en zoeven van de glijbaan. In de zomerperiode plonsen de kids in het zwembad, terwijl u vanaf het terras toekijkt. Plezier voor iedereen en genieten van mooie familiemomenten samen.
Kinderfaciliteiten

Beauty en wellness

Wilt u zich extra laten verwennen? Daar hoeft u de deur niet voor uit! Rian en Angelique van Be Heppie hebben een praktijk in Diessen, maar komen speciaal voor u naar Landal Duc de Brabant. Hierdoor kunt u in een huiselijke sfeer volledige ontspannen, puur relaxen en even helemaal tot uzelf komen. Op afspraak komen zij bij u langs in de bungalow voor een heerlijke massage.
Meer beauty en wellness

Omgeving

Landal Duc de Brabant ligt midden in de Brabantse Kempen met tal van mooie natuurgebieden. Ontdek wandelend of fietsend Het Land van De Hilver met heide, bossen en vennen. Of fiets naar één van de kerkdorpjes Hilvarenbeek en Oirschot. Liever een dagje shoppen? Tilburg en Eindhoven zijn dichtbij.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Eropuit in de omgeving en genieten van het groen van de natuur. Na een Kempisch ontbijt bent u klaar voor een actieve dag in de buitenlucht. Wandel Landgoed Gorp & Roovert in of maak een fietstocht in Landgoed de Utrecht en beklim de uitkijktoren. Dan ontspannen op een gezellig terras in de buurt.
Meer wandelen en fietsen