Praktische info

Route naar het park
Landal Schuttersbos
Duinweg Midsland 93
8891 HR Midsland
Bel de receptie
+31-(0)562 44 53 33
Mail de receptie
schuttersbos2@landal.nl

Weersverwachting

maandag 25 januari

-2° / 6°

dinsdag 26 januari

2° / 6°

woensdag 27 januari

1° / 5°

donderdag 28 januari

1° / 5°

Route naar Landal Schuttersbos

Waar komt u vandaan?

Gebruik uw locatie

Route-informatie

Overtocht

Om op Terschelling te komen, neemt u de boot vanuit Harlingen. Reserveer tijdig een zit- en/of autoplaats op de boot via Rederij Doeksen, tel. 0900-363 57 36 of via de website. U hoeft dan in Harlingen niet meer in de rij bij het loket, u bent verzekerd van een plaats aan boord én u bent direct op de hoogte van alle aanbiedingen.

Parkeren

U kunt maximaal één auto vlakbij de cottage parkeren of dichtbij op het park. Parkeren op het vasteland kan, tegen betaling, op diverse parkeerterreinen in Harlingen.

Openbaar vervoer

Bus 1 rijdt naar Midsland-Noord. Stap uit bij halte ET10. Loop naar ET10 en sla rechtsaf, voor cafetaria OK'ees langs, de Duinweg in. Na 1500 m komt u aan bij het park. Vraag de buschauffeur of hij via Midsland-Noord ET10 wil rijden. Dit gebeurt namelijk alleen op verzoek.
Bekijk hier de actuele businformatie.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meldt u zich bij de parkreceptie. Hier ontvangt u de sleutels en welkomstinformatie.

Verblijf

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 15.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 15.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 15.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 15.00 uur Maandag tot 10.30 uur
TIP: Heeft u een vroege boot, neem contact op met het park.

Goed om te weten

Openingstijden receptie*

Dag(en)  Openingstijden
Maandag en vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Dinsdag - donderdag 09.00 - 12.00 uur
Zaterdag en zondag 09.00 - 12.00 uur
 
Let op: Onze receptie is tot nader order gesloten. Op maandag en vrijdag zijn we geopend van 09.00 uur tot 12.00 uur en van 15.00 uur tot 18.00 uur. Vragen kunt u stellen per e-mail, schuttersbos2@landal.com . De e-mail wordt dagelijks behandeld. Wij nemen snel contact met u op.

Flexibele aankomstdagen

In bepaalde periodes kunt u op iedere dag aankomen op het park. Neem voor meer informatie en boekingen contact op met het Contact Center op 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

Landal GreenParks App

Met de app heeft u actuele en nuttige informatie voor uw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Al voordat u vertrekt is de app zeker de moeite waard om te bekijken. De parkplattegrond, alle faciliteiten van het park en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app.

Bagageservice

Let op: Er is tot nader order geen bagageservice mogelijk omdat de fietsverhuurders deze dienst niet mogen verlenen met de huidige corona-maatregelen. Alle gereserveerde fietsen worden op het park bezorgd.
Bij aankomst in de haven kunt u bij Zeelen Rijwielverhuur op vertoon van uw reserveringsbevestiging uw bagage gratis naar het complex laten vervoeren. Informeer min. één dag voor vertrek bij de receptie of het ook mogelijk is om uw bagage weer te vervoeren naar de haven.

Betalingsmogelijkheden op het park

U kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: Contant, bank- of giropas.

Internetmogelijkheden op het park

Gratis wifi op het gehele park.

Huisdieren

In een aantal accommodaties zijn er huisdieren toegestaan. Maximaal één huisdier per cottage (verplicht om bij de reservering op te geven). Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht

Prijzen

  • De getoonde prijzen zijn uitsluitend geldig voor nieuwe reserveringen;
  • De getoonde prijzen zijn inclusief eindschoonmaak- en energiekosten;
  • Prijzen zijn exclusief € 29,50 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 8,95 per persoon per verblijf en kinderbedlinnen € 7,50 per kind per verblijf, toeristenbelasting vanaf 4 jaar € 1,78 p.p.p.n. en eventuele voorkeurskosten € 27,50;
  • De actieprijzen (last minutes) zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen, acties, aanbiedingen, all-in arrangementen of spaarprogramma's;
  • Kennelijke typefouten binden Landal GreenParks niet;
  • Prijswijzigingen voorbehouden; de op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.