Landal Schuttersbos Duinweg Midsland 93
8891 HR Midsland
Contact park +31-(0)562 44 53 33 schuttersbos2@landal.nl Openingstijden receptie Vandaag
09:00 - 12:00
16:00 - 18:00
Morgen
13:00 - 15:00
Woensdag 19 jun
09:30 - 12:00
Donderdag 20 jun
09:30 - 12:00
De openingstijden worden wekelijks bijgewerkt en kunnen per week wisselen.

Bereikbaarheid

Bootovertocht Terschelling
Om op Terschelling te komen, neem je de boot vanuit Harlingen naar West-Terschelling. Je kunt de auto in Harlingen parkeren (betaald parkeren) óf een ticket boeken waarbij de auto mee aan boord gaat. Reserveer tijdig je ticket op de boot via Rederij Doeksen, op telefoonnummer 088-9000 888 of op de website. Je hoeft dan in Harlingen niet meer in de rij te staan bij het loket en je bent verzekerd van een plaats aan boord. Klik hier voor de vaartijden op de dag van jouw aankomst en vertrek.
Parkeren
Je kunt parkeren in Harlingen of (als je een ticket hebt voor een auto aan boord) maximaal één auto vlakbij je accommodatie of dichtbij het park parkeren. Landal Schuttersbos werkt samen met parkeerservice Van Der Pol in Harlingen: via de parkreceptie kun je voor € 6,- per dag een parkeerplek reserveren. Stuur hiervoor een e-mail naar schuttersbos2@landal.nl. Vermeld in deze e-mail de volgende gegevens: boottijden heen- en terugreis, het kenteken van de auto en het reserveringsnummer van je boeking. Je wordt vanaf het parkeerterrein gratis naar de boot gebracht en ook weer opgehaald aan het einde van je verblijf (rit van 5 minuten). Wil je in Harlingen parkeren, maar heb je de overtocht voor jouw auto al gereserveerd? Dan kun je bij Rederij Doeksen je boeking kosteloos wijzigen, let er daarbij wel op dat je kiest voor "wijzigen" in plaats van "annuleren".
Oplaadmogelijkheden elektrische auto
Het park biedt geen oplaadmogelijkheden voor elektrische auto's.
Openbaar vervoer
Eenmaal met de boot aangekomen in West-Terschelling kun je het openbaar vervoer nemen naar het park. Vanaf West-Terschelling rijden de buslijnen 1 en 2 Midsland-Noord. Vraag voordat je instapt of de bus bij de halte E10 kan stoppen (dit gebeurt alleen op verzoek). Stap uit bij halte ET10. Loop naar ET10 en sla rechtsaf, voor Patatatelier Prell langs, de Duinweg in. Na 1.500 meter kom je aan bij het park.
Bekijk hier de actuele businformatie.

Aankomst & vertrek

Meld je bij aankomst op het park bij de receptie. Daar ontvang je de sleutel van je accommodatie en meer informatie. Kom je buiten de openingstijden van de receptie aan? Neem dan vooraf contact met ons op.
Inchecken vanaf 16:00 uur
Voor deze tijd mag je natuurlijk wel al gebruik maken van de faciliteiten op het park. Of de omgeving van het park ontdekken.
Uitchecken tot 10:30 uur
De rest van de dag ben je natuurlijk wel van harte welkom bij de faciliteiten op het park.
De eindschoonmaak doen wij
Wij vragen je de accommodatie bezemschoon achter te laten, het afval weg te brengen, de vaatwasser uit te ruimen en het beddengoed te verzamelen.

Goed om te weten

Wifi
Op het gehele park kun je gebruik maken van gratis wifi.
Huisdieren
Huisdieren zijn welkom op het park én in een aantal van onze accommodaties. Kijk in de kenmerken van de accommodatie of selecteer je huisdier(en) in het reisgezelschap om te zien in welke accommodaties één of meerdere huisdieren mogen verblijven. Op het park moet je de hond aangelijnd houden, tenzij anders wordt aangegeven.
Wasserette
Er is op het park een wasserette met wasmachines en drogers aanwezig (gratis).

Faciliteiten en activiteiten

Bekijk op de faciliteitenpagina en in de Landal-app alvast wat er op en rond het park te doen is. In onze app vind je onder andere ook actuele openingstijden en kun je reserveringen doen. Naar de app Bekijk faciliteiten
Kijk voor álle info in de Landal-app Handig vóór en tijdens jouw verblijf

Bekijk jouw boeking

Alles rondom jouw boeking regel je eenvoudig op één plek. Wijzig je boeking, rond je betaling af en laat weten hoe laat je aankomt. Haal alles uit je verblijf.
Upgraden met leuke extra's Zo ben je van alle gemakken voorzien en hoef jij alleen maar te genieten van je vakantie.
Bekijk je accommodatie Kom te weten wat je kunt verwachten in je accommodatie en waar op het park je deze kunt vinden.
Reisgezelschap wijzigen Je kunt eenvoudig gegevens aanpassen of iemand aan jouw reisgezelschap toevoegen of verwijderen.
Mijn boeking