Praktische info

Route naar het park

Beach Park Schuttersbos
Duinweg Midsland 93
8891 HR Midsland

Bel de receptie
+31-(0)562 44 53 33
Mail de receptie
schuttersbos2@landal.nl

Route-informatie

Overtocht

Om op Terschelling te komen, neem je de boot vanuit Harlingen. Reserveer tijdig een zit- en/of autoplaats op de boot via Rederij Doeksen, tel. 088-9000 888 of via de website. Je hoeft dan in Harlingen niet meer in de rij bij het loket, je bent verzekerd van een plaats aan boord én je bent direct op de hoogte van alle aanbiedingen. Daarnaast kunt hier klikken om de vaartijden te zien op de dag van jouw aankomst en vertrek.

Parkeren

Je kunt maximaal één auto vlakbij de cottage parkeren of dichtbij op het park. Je kunt bij ons een parkeerplaats in Harlingen reserveren, dit kost €6,- per dag. Als je hier gebruik van wilt maken dan vernemen wij dit graag per e-mail. Hierbij hebben wij wel de boottijden van jouw heen- en terugreis nodig evenals het kenteken van de auto en je reserveringsnummer. Als wij de parkeerplek gereserveerd hebben ontvang je van ons een mail met daarin de adresgegevens van de parkeerplaats. Je wordt in Harlingen naar de terminal gebracht en bij je terugreis daar ook weer opgehaald, de rit duurt maximaal 5 minuten.

Openbaar vervoer

Bus 1 rijdt naar Midsland-Noord. Stap uit bij halte ET10. Loop naar ET10 en sla rechtsaf, voor cafetaria OK'ees langs, de Duinweg in. Na 1500 m komt u aan bij het park. Vraag de buschauffeur of hij via Midsland-Noord ET10 wil rijden. Dit gebeurt namelijk alleen op verzoek.
Bekijk hier de actuele businformatie.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meld je je bij de parkreceptie. Hier ontvang je de sleutels en welkomstinformatie. Verwacht je buiten de openingstijden van de receptie aan te komen, neem dan vooraf contact met ons op via tel. +31-(0)562 44 53 33 of per e-mail via schuttersbos2@landal.nl.

Verblijf

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur

Goed om te weten

Openingstijden receptie*

Dag(en)  Openingstijden
Maandag en vrijdag 09.00 - 12.00 uur & 16:00 - 18:00 uur
Dinsdag, donderdag,
zaterdag en zondag
09.30 - 12.00 uur 
Woensdag Gesloten
 

Landal GreenParks App

Met de app heb je actuele en nuttige informatie voor jouw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Al voordat je vertrekt is de app zeker de moeite waard om te bekijken. De parkplattegrond, alle faciliteiten van het park en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app.

Bagageservice

Bagagevervoer is mogelijk bij Rijwielverhuurder Zeelen. Als je geen fietsen gehuurd hebt is het alsnog mogelijk om gebruik te maken van hun bagageservice. De bagage wordt door Zeelen Rijwielverhuur naar het park gebracht. Informeer minimaal één dag voor vertrek bij Zeelen of het ook mogelijk is om jouw bagage weer naar de haven te vervoeren.

Fietsverhuur

Je hoeft je eigen fiets niet mee te nemen! Deze huur je namelijk gemakkelijk in de buurt van het park.
Reserveer je fiets

Betalingsmogelijkheden op het park

Je kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: Contant, bankpas, American Express, VISA en Mastercard.

Internetmogelijkheden op het park

Gratis wifi op het gehele park.

Huisdieren

In een aantal accommodaties zijn er huisdieren toegestaan. Maximaal één huisdier per cottage (verplicht om bij de reservering op te geven). Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht

Wasserette

Er is op het park een wasserette aanwezig met wasmachines en drogers.