Eten en drinken

Gezellig en gemakkelijk. Broodjes worden bezorgd bij de receptie en kunnen daar worden afgehaald voor een lekker ontbijt. Gezellig lunchen, proosten met een drankje op het terras of uitgebreid dineren, kan bij één van de restaurants in de omgeving.
Meer eten en drinken

Zwemmen

Zwemmen is leuk voor jong en oud. Voor een dag vol waterpret gaat u met de kids naar zwembad De Dôbe, op ca. 6 kilometer van het park. Plons in het water, roetsj van de glijbaan en dobber in de jetstream. ’s Zomers zoekt u tijdens een warme stranddag verkoeling in zee. Beleef mooie familiemomenten samen.
Zwempret

Sport en spel

Vliegeren op het strand of een uitstapje naar de manege. Maak een fietstocht met het hele gezin en ontdek de natuur met een van de routes door de bossen en het duinreservaat. In de omgeving zijn er volop watersportmogelijkheden, zoals strandzeilen en kitesurfen. Eindeloos vertier, voor ieder wat wils.
Alles over sport en spel

Kids

Beklim de piratenboot en roetsj naar beneden via de brandweerstang. Zwieren op de schommel en klimmen op de speeltoestellen. Maak leuke uitstapjes naar het Natuurmuseum en Zeeaquarium of beleef een gezellige dag op het strand met het hele gezin.
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Vanaf het park bent u zo in het groen van de natuur. Wandelend, met de fiets of te paard verkent u strand, bos, duinen en gezellige dorpjes. Maak een huifkartocht of kom tot rust tijdens een heerlijke strandwandeling. U sluit de dag af in Midsland, op een terras of schuif aan in een gezellig restaurant.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Ontdek hoeveel natuurgebieden Terschelling rijk is. Ga voor het eerst wadlopen, een avontuurlijke manier om de waddenkust te ontdekken en te wandelen in dit waterrijke gebied. Fiets langs de Waddendijk en geniet van de mooiste vergezichten. Met uw haren in de wind ervaart u het echte vakantiegevoel.
Meer wandelen en fietsen