Nieuw op Landal Heideheuvel

Op Landal Heideheuvel zijn diverse faciliteiten vernieuwd. Zo is de Brasserie geopend, die beschikt over een nieuwe inrichting én nieuwe gerechten. Voor een snelle hap kunt u terecht bij de vernieuwde Snackbar. Het park heeft een nieuwe Parkshop, waar u terecht kunt voor al uw verantwoorde en lekkere boodschappen.  

Eten en drinken

Op het park kunt u terecht voor alle maaltijden, snacks en drankjes. Voor extra luxe reserveert u onze ontbijtservice. In de vernieuwde Brasserie kunt u heerlijk lunchen of dineren in een gezellige omgeving of u drinkt een drankje bij de openhaard. Voor de lekkere trek haalt u een snelle hap bij de vernieuwde Snackbar. Bon appétit!
Meer eten en drinken

Zwemmen

Eén van de leukste dingen voor de kids tijdens de vakantie is zwemmen! Samen oefenen voor de zwemdiploma’s en kijken wie het langste onder water kan blijven. Tijdens uw verblijf op Landal Heideheuvel heeft u dagelijks gratis onbeperkt toegang tot het overdekt zwembad.
Zwempret

Sport en spel

Op Landal Heideheuvel is volop vertier! Ga bijvoorbeeld gezellig bowlen, een potje tennissen of een balletje slaan op de midgetgolfbaan. De kinderen gaan de strijd aan op de lasergamebaan of leven zich uit op het multifunctioneel sportveld. Ook worden er volop activiteiten georganiseerd, voor jong en oud.
Alles over sport en spel

Kids

Plezier voor iedereen, daar draait het om bij Landal Heideheuvel. De kleintjes vermaken zich in het Atelier en maken de mooiste knutselwerken. De grotere kids kunnen meedoen met het Fun & Entertainment-programma of spelen een potje Adventure Golf. De vrolijke vakantie kan beginnen!
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Vanaf het park kunt u de Veluwe verkennen, samen of met het hele gezin.
Landal Heideheuvel heeft een centrale ligging voor leuke uitstapjes. Denk hierbij aan een bezoekje aan de Apenheul, het Oorlogsmuseum in Beekbergen en de Loenense Watervallen.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken, genietend van de frisse boslucht. Landal Heideheuvel is omringd door oneindig veel kilometers natuur.
Meer wandelen en fietsen