Praktische info

Route naar het park

Landal Mooi Zutendaal
Gijzenveldstraat 75
3690 Zutendaal

Bel de receptie
+32-(0) 89 73 0600
Mail de receptie
mooizutendaal@landal.be

Openingstijden receptie

Vandaag
09:00 - 17:00
Morgen
09:00 - 20:00
Zaterdag 23 okt
09:00 - 17:00
Zondag 24 okt
09:00 - 17:00
Maandag 25 okt
09:00 - 18:00
Dinsdag 26 okt
09:00 - 17:00
Woensdag 27 okt
09:00 - 17:00

De openingstijden worden wekelijks bijgewerkt en kunnen per week wisselen.

Route naar Landal Mooi Zutendaal

Waar kom je vandaan?

Gebruik uw locatie

Route-informatie

Parkeren
Het is toegestaan om één auto bij de accommodatie te parkeren. Bij de 8-, 10- en 12-persoonsaccommodaties kunnen twee auto's geparkeerd worden. Daarnaast beschikt het park over een centrale parkeerplaats.
Openbaar vervoer
Komend vanuit Nederland kunt u de trein nemen naar Maastricht. Vanuit Maastricht kunt u vervolgens lijn 45 nemen. Reistijd vanuit Maastricht bedraagt 1 uur met een tussenstop in Smeermaas en Lanaken. U kunt uitstappen bij bushalte ‘Zutendaal Bessemer’. De bushalte bevindt zich op ongeveer 10 minuten wandelen van het park.

Komend vanuit België kunt u de trein nemen naar Genk. Vanuit Genk kunt u vervolgens lijn 45 nemen. Reistijd vanuit Genk bedraagt ongeveer 30 minuten. U kunt uitstappen bij bushalte ‘Zutendaal Bessemer’. De bushalte bevindt zich op ongeveer 10 minuten wandelen van het park.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meldt u zich bij de receptie. Hier ontvangt u de sleutels van uw accommodatie en de parkwijzer. De receptie is telefonisch te bereiken op telefoonnummer: +32-(0)89 73 06 00 of per e-mail mooizutendaal@landal.be
Verblijf  Aankomst  Vertrek 
Weekend   Vrijdag vanaf 16.00 uur  Maandag tot 10.30 uur 
Midweek  Maandag vanaf 16.00 uur  Vrijdag tot 10.30 uur  
Week  Vrijdag vanaf 16.00 uur  Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 16.00 uur  Maandag tot 10.30 uur 
Tip: Uiteraard bent u al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten.

Goed om te weten

Flexibele aankomstdagen 

In bepaalde periodes kunt u op iedere dag aankomen op het park. Neem voor meer informatie en boekingen contact op met het Contact Center op 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

Landal GreenParks App

Met de app heeft u actuele en nuttige informatie voor uw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Al voordat u vertrekt is de app zeker de moeite waard om te bekijken. De parkplattegrond, alle faciliteiten van het park en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app.

Betalingsmogelijkheden op het park

Contant, pin, VISA.

Te huur

E-bikes, BMX crossfietsen, fietsen, kinderfietsen, kinderzitjes, fietshelmen, mountainbikes, skelters, tandems, zwembad parasols, kinderbedden, kinderstoelen, kinderboxen,  badmintonrackets- en shuttles en tafeltennisbatjes en- balletjes.

Internetmogelijkheden op het park

Gratis wifi (beperkt).

Huisdieren

Maximaal één huisdier per woning (verplicht bij reservering opgeven). Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht.

Laadstation voor elektrische auto’s

Op het park er zijn twee laadstations aanwezig om uw elektrische auto op te laden.

Tussentijdse schoonmaak

Op het park bieden wij u tijdens uw verblijf een eenmalige tussentijdse schoonmaak aan van het sanitair en de keuken in uw accommodatie. De kosten hiervan zijn al standaard in uw boekingsprijs inbegrepen. U kunt het bij de receptie op ons park aangeven wanneer u hier geen gebruik van wilt maken.

Stopcontacten

De stopcontacten in België zijn net iets anders dan in Nederland. In veel Belgische stopcontacten steekt namelijk een extra contactpen uit voor aarding. Niet alle stekkers die wij in Nederland kennen, zijn dus geschikt op onze Belgische parken. Platte stekkers, zoals telefoonopladers, kunnen wel gebruikt worden. Naast platte stekkers kan ook een Eurostekker worden gebruikt of een stekker waar al een gat in zit (VH-apparaat).

Wasserette

Er is op het park een wasserette met wasmachines en drogers. Muntjes zijn te koop bij de receptie.

Prijzen

  • De getoonde prijzen zijn uitsluitend geldig voor nieuwe reserveringen; 
  • De getoonde prijzen zijn inclusief eindschoonmaak- en energiekosten; 
  • De getoonde prijzen zijn exclusief € 29,95 reserveringskosten per reservering, persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 8,95 per persoon per verblijf , kinderbedlinnen € 7,50 per kind per verblijf, toeristenbelasting € 1,55 p.p.p.n. en eventuele voorkeurskosten € 29,95;
  • De actieprijzen (last minutes) zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen, acties, aanbiedingen, all-in arrangementen of spaarprogramma's; 
  • Kennelijke typefouten binden Landal GreenParks niet; 
  • Prijswijzigingen voorbehouden; de op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.