Praktische info

Route naar het park

Vakantiepark Mooi Zutendaal
Gijzenveldstraat 75
3690 Zutendaal

Bel de receptie
+32-(0) 89 73 0600
Mail de receptie
mooizutendaal@landal.be

Openingstijden receptie

Vandaag
09:00 - 17:00
Morgen
09:00 - 20:00
Donderdag 26 mei
09:00 - 17:00
Vrijdag 27 mei
09:00 - 17:00
Zaterdag 28 mei
09:00 - 17:00
Zondag 29 mei
09:00 - 17:00
Maandag 30 mei
09:00 - 18:00

De openingstijden worden wekelijks bijgewerkt en kunnen per week wisselen.

Route naar Vakantiepark Mooi Zutendaal

Waar kom je vandaan?

Gebruik uw locatie

Route-informatie

Parkeren
Het is toegestaan om één auto bij de accommodatie te parkeren. Bij de 8-, 10- en 12-persoonsaccommodaties kunnen twee auto's geparkeerd worden. Daarnaast beschikt het park over een centrale parkeerplaats.

Wegwerkzaamheden
Wegens wegwerkzaamheden aan de "Daalbroekstraat" is het park het beste te bereiken via de "Weg naar Zutendaal". De werkzaamheden vinden plaats tussen 28 maart en 11 juli 2022.
Openbaar vervoer
Komend vanuit Nederland kun je de trein nemen naar Maastricht. Vanuit Maastricht kun je vervolgens lijn 45 nemen. Reistijd vanuit Maastricht bedraagt 1 uur met een tussenstop in Smeermaas en Lanaken. Je kunt uitstappen bij bushalte ‘Zutendaal Bessemer’. De bushalte bevindt zich op ongeveer 10 minuten wandelen van het park.

Komend vanuit België kun je de trein nemen naar Genk. Vanuit Genk kun je vervolgens lijn 45 nemen. Reistijd vanuit Genk bedraagt ongeveer 30 minuten. Je kunt uitstappen bij bushalte ‘Zutendaal Bessemer’. De bushalte bevindt zich op ongeveer 10 minuten wandelen van het park.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meld je je bij de receptie. Hier ontvang je de sleutels van jouw accommodatie en de parkwijzer. Verwacht je laat te arriveren, neem dan vooraf contact met ons op. De receptie is telefonisch te bereiken op telefoonnummer: +32-(0)89 73 06 00 of per e-mail mooizutendaal@landal.be
Verblijf  Aankomst  Vertrek 
Weekend   Vrijdag vanaf 16.00 uur  Maandag tot 10.30 uur 
Midweek  Maandag vanaf 16.00 uur  Vrijdag tot 10.30 uur  
Week  Vrijdag vanaf 16.00 uur  Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 16.00 uur  Maandag tot 10.30 uur 
Tip: Uiteraard ben je al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten.

Goed om te weten

Flexibele aankomstdagen 

In bepaalde periodes kun je op iedere dag aankomen op het park. Neem voor meer informatie en boekingen contact op met het Contact Center op 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

Landal GreenParks App

Met de app heb je actuele en nuttige informatie voor jouw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Al voordat je vertrekt is de app zeker de moeite waard om te bekijken. De parkplattegrond, alle faciliteiten van het park en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app.

Betalingsmogelijkheden op het park

Je kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: Contant, bankpas, American Express, VISA en Mastercard.

Te huur

E-bikes, BMX crossfietsen, fietsen, kinderfietsen, kinderzitjes, fietshelmen, mountainbikes, skelters, tandems, zwembad parasols, kinderbedden, kinderstoelen, kinderboxen,  badmintonrackets- en shuttles en tafeltennisbatjes en- balletjes.

Internetmogelijkheden op het park

Gratis wifi (beperkt).

Huisdieren

Maximaal één huisdier per woning (verplicht bij reservering opgeven). Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht.

Laadstation voor elektrische auto’s

Op het park er zijn twee laadstations aanwezig om jouw elektrische auto op te laden.

Tussentijdse schoonmaak

Op het park bieden wij je tijdens jouw verblijf een eenmalige tussentijdse schoonmaak aan van het sanitair en de keuken in jouw accommodatie. De kosten hiervan zijn al standaard in jouw boekingsprijs inbegrepen. Je kunt het bij de receptie op ons park aangeven wanneer je hier geen gebruik van wilt maken.

Stopcontacten

De stopcontacten in België zijn net iets anders dan in Nederland. In veel Belgische stopcontacten steekt namelijk een extra contactpen uit voor aarding. Niet alle stekkers die wij in Nederland kennen, zijn dus geschikt op onze Belgische parken. Platte stekkers, zoals telefoonopladers, kunnen wel gebruikt worden. Naast platte stekkers kan ook een Eurostekker worden gebruikt of een stekker waar al een gat in zit (VH-apparaat).

Wasserette

Er is op het park een wasserette met wasmachines en drogers. Muntjes zijn te koop bij de receptie.