Omgeving

Landal Mooi Zutendaal grenst aan Nationaal Park Hoge Kempen. Een uitgebreid fietsknooppunten- en ruiternetwerk en prachtige wandelroutes geven je de mogelijkheid de omgeving op jouw eigen manier te ontdekken. Daarnaast is het park centraal gelegen tussen de bruisende steden Hasselt en Maastricht.

Nationaal Park Hoge Kempen

Uitgestrekte dennenbossen, heide, grote waterplassen; je vindt het in Nationaal Park Hoge Kempen. In het enige nationale park van België kun je heerlijk wandelend, fietsend of ter paard de omgeving verkennen. Het gebied is toegankelijk via zes toegangspoorten.
WebsiteCa. 1,5 km van het park

Blotevoetenpad

Zutendaal
Bewandel de natuur op de meest natuurlijke wijze. Het blotevoetenpad brengt je langs prachtige heiden, bossen en velden. Voor verkoeling aan jouw voeten kom je ook langs beekjes en andere waterpassen. Een echte belevenis voor jong en oud.
WebsiteCa. 1,5 km van het park

Plopsa Indoor Hasselt

Hasselt
Knuffelen met Studio-100 personages zoals Kabouter Plop, Piet Piraat en K3. Dat kan bij Plopsa Indoor in Hasselt. Jouw kinderen kunnen zich uitleven op een groot aantal kindvriendelijke attracties. Een droom die uitkomt.
WebsiteCa. 20,5 km van het park

Designer Outlet Maasmechelen Village

Maasmechelen
Designer Outlet Maasmechelen Village is een winkelcentrum met meer dan 100 boetieks van internationale mode- en designmerken. De prijzen zijn steeds
30 tot 60% voordeliger dan de aanbevolen retailprijs. Dus houd je van shoppen, dan is het zeker de moeite waard om een dagje naar Maasmechelen te gaan.
WebsiteCa. 17 km van het park

Het Domein Bokrijk

Genk
De vergeten ambachten uit Oost- en West-Vlaanderen herleeft u in het Openluchtmuseum Domein Bosrijk. Met de grootste openluchtspeeltuin
van België is vervelen voor de kinderen er niet bij.
WebsiteCa. 19 km van het park

Meer tips