In de omgeving van Landal Kaatsheuvel

Landal Kaatsheuvel grenst aan Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en ligt nabij de Efteling, het bekendste attractiepark van Nederland. De entree van de Efteling ligt slechts op zeven minuten fietsafstand. Meer van de omgeving ontdekken? Breng een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen. Ook ligt dit vakantiepark in de omgeving van leuke steden als Breda, ´s-Hertogenbosch en Tilburg. 

Efteling

Kaatsheuvel 
Landal Kaatsheuvel ligt op slechts 4 km afstand met de auto van de Efteling. Met de fiets is het slechts op 2,3 km afstand en sta je binnen 10 minuten fietsen voor de ingang van het park. Ontdek de Efteling optimaal en geniet ook van de rust op het park en de faciliteiten.
WebsiteCa. 4 kilometer van het park

Safaripark Beekse Bergen

Hilvarenbeek
Ga op safari in Hilvarenbeek en sta oog in oog met 150 verschillende diersoorten. Je kunt kiezen uit 4 verschillende soorten safari’s. De safari met eigen auto, bus, boot of te voet zorgen allemaal voor een grote belevenis. 
WebsiteCa. 23 kilometer van het park

Nationaal Park De Loonse                                      en Drunense Duinen

In De Loonse en Drunense Duinen is bos, heide en vooral heel veel zand. Het is een van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa. De wind kan op veel plekken ongestoord waaien en dat zorgt voor een steeds veranderend landschap. Dat, en het wisselen van de seizoenen, maken ieder bezoek weer een nieuwe belevenis. 
Websiteminder dan 1 kilometer van het park

's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch
In ’s-Hertogenbosch valt ontzettend veel te doen en beleven. Door haar veelzijdigheid stelt de stad niemand teleur. Voor de fanatieke cultuursnuivers zijn daar de musea, rondvaarten en stadswandelingen. De shopaholics kunnen helemaal losgaan in de diverse winkelstraten. Een echte Bossche bol eten staat natuurlijk ook op het programma.
WebsiteCa. 23 kilometer van het park

Efteling Golfpark

De Moer/Kaatsheuvel
Te midden van 116 hectare natuur ligt het Efteling Golfpark. Hier vind je een prachtige A-status Championship course vol waterpartijen, bunkers en bossen. Voor de minder gevorderde golfer zijn er oefengreens en –bunkers, een par-3 oefenbaan en twee chipping greens aanwezig. Nog nooit gegolft? Dan staan er golfprofessionals met een golfles of golfclinic voor je klaar. 
WebsiteCa. 6,5 kilometer van het park