Eten en drinken

Smul van regionale specialiteiten, het is vakantie! Uitgebreid ontbijten met verse broodjes in uw appartement. Voor een goede kop koffie, biertje met borrelhapjes en een ijsje kunt u terecht bij Brasserie De Bonte Piet, op het park. Voor de lekkere trek haalt u hier snacks en afhaalmaaltijden.
Meer eten en drinken

Zwemmen

Tijdens uw vakantie beleeft u waterpret voor jong en oud. Tegen betaling kunt u zwemmen in het overdekte zwembad De Dôbe, op 500 meter van het park. Plons in het water met de kids, dobber in de jetstream en roetsj achter elkaar van de glijbaan. ’s Zomers zoekt u verkoeling in zee aan de Waddenkust. Beleef mooie momenten samen.
Waterpret

Sport en spel

Tijdens uw verblijf zult u zich geen ogenblik vervelen. Ga eropuit met het hele gezin en maak plezier met elkaar. Vliegeren op het strand of een uitstapje naar de manage. Zoekt u meer uitdaging? Ga dan strandzeilen of kitesurfen.
Alles over sport en spel

Kids

Volop vertier! De kids leven zich uit in de speeltuin: klauteren en zwieren, gillend van de pret. En u geniet van een kopje koffie op het terras bij Brasserie De Bonte Piet. Dan wordt u uitgedaagd voor een potje airhockey. Maak er een gezellige familiedag van op het strand en bouw samen zandkastelen.
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Laat u verrassen op veelzijdig Terschelling en kom helemaal tot rust. Leef u
uit met de eindeloze watersportmogelijkheden op het strand of maak een wadlooptocht. Te paard langs de kust of een heerlijke wandeling door de eindeloze duinen. Ervaar het eilandgevoel met uw haren in de wind.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Ontdek het natuurschoon van dit bijzondere eiland. Wandelend of met de fiets trekt u de natuurgebieden om u heen in. Fiets langs de Waddendijk en geniet van de mooiste vergezichten. Met een wadlooptocht ontdekt u dit waterrijke gebied op een unieke manier.
Meer wandelen en fietsen