Landal West Terschelling Europalaan 35
8881 EJ West-Terschelling
Contact park +31-(0)562 44 67 00 westterschelling@landal.com Openingstijden receptie Vandaag
09:00 - 12:00
Morgen
09:00 - 12:00
Maandag 22 jul
09:00 - 18:00
Dinsdag 23 jul
09:00 - 12:00
Donderdag 25 jul
09:00 - 12:00
Vrijdag 26 jul
09:00 - 18:00
De openingstijden worden wekelijks bijgewerkt en kunnen per week wisselen.

Bereikbaarheid

Bootovertocht Terschelling
Om op Terschelling te komen, neem je de boot vanuit Harlingen naar West-Terschelling. Je kunt de auto in Harlingen parkeren (betaald parkeren) óf een ticket boeken waarbij de auto mee aan boord gaat. Reserveer tijdig je ticket op de boot via Rederij Doeksen, op telefoonnummer 088-9000 888 of op de website. Je hoeft dan in Harlingen niet meer in de rij te staan bij het loket en je bent verzekerd van een plaats aan boord. Klik hier voor de vaartijden op de dag van jouw aankomst en vertrek.
Parkeren
Je kunt tegen betaling in een van de parkeergarages op het vasteland van Harlingen parkeren, of (als je een ticket hebt voor een auto aan boord) bij het appartementencomplex op het eiland (één auto per accommodatie). Vanaf de parkeergelegenheid aan het vasteland wordt voor grotere afstanden een pendelbus ingezet naar de veerterminal zodat je niet ver hoeft te lopen met jouw bagage. Eenmaal op Terschelling aangekomen kun je alles te voet of met de fiets goed bereiken.
Oplaadmogelijkheden elektrische auto
Het park biedt geen oplaadmogelijkheden voor elektrische auto's.
Openbaar vervoer
Eenmaal met de boot aangekomen in West-Terschelling kun je (als je de auto hebt geparkeerd op het vasteland) ook het openbaar vervoer nemen naar het park. Je vindt de bushaltes direct voor de veerterminal. Hier neem je bus 1 richting Oosterend en stap je uit bij halte Europalaan. Ook bus 9 richting Oosterend stopt vlakbij Landal West Terschelling, stap dan uit bij halte Hotel Skylge.

Aankomst & vertrek

Meld je bij aankomst op het park bij de receptie. Daar ontvang je de sleutel van je accommodatie en meer informatie. Kom je buiten de openingstijden van de receptie aan? Neem dan vooraf contact met ons op.
Inchecken vanaf 16:00 uur
Voor deze tijd mag je natuurlijk wel al gebruik maken van de faciliteiten op het park. Of de omgeving van het park ontdekken.
Uitchecken tot 10:30 uur
De rest van de dag ben je natuurlijk wel van harte welkom bij de faciliteiten op het park.
De eindschoonmaak doen wij
Wij vragen je de accommodatie bezemschoon achter te laten, het afval weg te brengen, de vaatwasser uit te ruimen en het beddengoed te verzamelen.

Goed om te weten

Wifi
Op het gehele park kun je gebruik maken van gratis wifi.
Huisdieren
Huisdieren zijn welkom op het park én in een aantal van onze accommodaties. Kijk in de kenmerken van de accommodatie of selecteer je huisdier(en) in het reisgezelschap om te zien in welke accommodaties één of meerdere huisdieren mogen verblijven. Op het park moet je de hond aangelijnd houden, tenzij anders wordt aangegeven.

Faciliteiten en activiteiten

Bekijk op de faciliteitenpagina en in de Landal-app alvast wat er op en rond het park te doen is. In onze app vind je onder andere ook actuele openingstijden en kun je reserveringen doen. Naar de app Bekijk faciliteiten
Kijk voor álle info in de Landal-app Handig vóór en tijdens jouw verblijf

Bekijk jouw boeking

Alles rondom jouw boeking regel je eenvoudig op één plek. Wijzig je boeking, rond je betaling af en laat weten hoe laat je aankomt. Haal alles uit je verblijf.
Upgraden met leuke extra's Zo ben je van alle gemakken voorzien en hoef jij alleen maar te genieten van je vakantie.
Bekijk je accommodatie Kom te weten wat je kunt verwachten in je accommodatie en waar op het park je deze kunt vinden.
Reisgezelschap wijzigen Je kunt eenvoudig gegevens aanpassen of iemand aan jouw reisgezelschap toevoegen of verwijderen.
Mijn boeking