Praktische info

Route naar het park
Landal West Terschelling
Europalaan 35
8881 EJ West-Terschelling
Bel de receptie
+31-(0)562 44 67 00
Mail de receptie
westterschelling@landal.com

Openingstijden receptie

Vandaag
09:00 - 12:00
Morgen
09:00 - 12:00
Donderdag 24 sep
09:00 - 12:00

De openingstijden worden wekelijks bijgewerkt en kunnen per week wisselen.

Weersverwachting

dinsdag 22 september

4° / 19°

woensdag 23 september

14° / 19°

donderdag 24 september

13° / 16°

vrijdag 25 september

10° / 15°

Route naar Landal West Terschelling

Waar komt u vandaan?

Gebruik uw locatie

Route-informatie

Overtocht

Om op Terschelling te komen, neemt u de boot vanuit Harlingen. Let op! Reserveer tijdig een zit- en/of autoplaats op de boot via Rederij Doeksen, online of telefonisch via
tel. 0900-363 57 36. U hoeft niet meer in Harlingen in de rij bij het loket, u bent verzekerd van een plaats aan boord én u bent direct op de hoogte van alle aanbiedingen.

Parkeren

Bij het appartementencomplex zijn parkeerplaatsen aanwezig. Parkeren op het vasteland kan, tegen betaling,
op het parkeerterrein in Harlingen.

Eigen vervoer

De gemakkelijkste route van de boot naar Landal West-Terschelling is als volgt: volg de Willem Barendtszkade in oostelijke richting. Deze weg maakt een paar bochten en gaat dan over in de Burgemeester van Heusdenweg. Na ongeveer 800 meter slaat u linksaf de Gerrit Knoplaan in. Vervolgens neemt u de eerste afslag rechts (Europalaan). Na 150 meter arriveert u bij het appartementencomplex.

Openbaar vervoer

U vindt de bushaltes direct voor de veerterminal. Hier neemt u bus 1 richting Oosterend en stapt u uit bij halte Europalaan. Ook bus 9 richting Oosterend stopt vlakbij Landal West Terschelling, stap dan uit bij halte Hotel Skylge.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meldt u zich bij de parkreceptie. Hier ontvangt u de sleutels en welkomstinformatie. Wanneer u op maandag of vrijdag later dan 19.00 uur denkt aan te komen, neemt u dan minimaal 1 dag voor aankomst contact met ons op via tel. +31-(0)562 44 67 00.

Verblijf

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 15.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 15.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 15.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 15.00 uur Maandag tot 10.30 uur
TIP: Uiteraard bent u al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten.

Goed om te weten

Landal GreenParks App

Met de app heeft u actuele en nuttige informatie voor uw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Al voordat u vertrekt is de app zeker de moeite waard om te bekijken. De parkplattegrond, alle faciliteiten van het park en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app.

Bagageservice

Bij aankomst in de haven kunt u bij Zeelen Rijwielverhuur op vertoon van uw reserveringsbevestiging uw bagage gratis naar het complex laten vervoeren. Informeer min. één dag voor vertrek bij de receptie of het ook mogelijk is om uw bagage weer te vervoeren naar de haven.

Betalingsmogelijkheden op het park

U kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: Contant en bank- of giropas.

Te huur

Fietsen (ook mogelijk bij aankomst in haven), kinderfietsen, bolderwagens, mountainbikes, driewielers, tandems en kinderzitjes.

Internetmogelijkheden op het park

Draadloos internet is (gratis) beschikbaar in elk appartement. Ook kunt u (gratis) gebruikmaken van de internet hotspot bij de receptie en de brasserie.

Huisdieren

Maximaal twee huisdieren per appartement (verplicht bij reservering opgeven). Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht. Er zijn maar een beperkt aantal appartementen beschikbaar voor huisdieren, reserveer tijdig.

Prijzen

  • De getoonde prijzen zijn uitsluitend geldig voor nieuwe reserveringen;
  • De getoonde prijzen zijn inclusief eindschoonmaak- en energiekosten;
  • Prijzen zijn exclusief € 28,95 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 8,95 p.p. en kinderbedlinnen € 7,50 p.p., toeristenbelasting vanaf 4 jaar € 1,70 p.p.p.n. en eventuele voorkeurskosten € 25;
  • De actieprijzen (last minutes) zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen, acties, aanbiedingen, all-in arrangementen of spaarprogramma's;
  • Kennelijke typefouten binden Landal GreenParks niet;
  • Prijswijzigingen voorbehouden; de op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.