Eten en drinken

Houdt u ook van lekker eten? Begin uw dag goed met warme broodjes die
's ochtends vers worden bezorgd. Geniet van een heerlijke lunch of een uitgebreid diner bij Grandcafé - Restaurant 'Brood' aan het strand. Of ga naar het dorp Nes voor een diner of een gezellige avond uit. 
Meer eten en drinken

Zwemmen

Het strand en de zee bevinden zich al op 100 meter vanaf Landal Ameland State. In de zomer is het er heerlijk vertoeven en de zee rent u zo in voor een verfrissende duik. De kids spelen urenlang samen met vriendjes op het strand of vermaken zich in het water.
Waterpret

Sport en spel

Een potje poolbiljart of tafeltennis? Geniet samen van alle vertier op en rondom het park. Maak een fietstocht of wandeling door de prachtige natuur. Houdt u van wat meer actie? Ga dan paardrijden, strandzeilen, kitesurfen en zeevissen. Golfliefhebbers slaan een balletje op de golfbaan in Hollum.
Alles over sport en spel

Kids

Er is genoeg te doen voor jong en oud. De kids leven zich uit in de speeltuin, nabij het park. Ontdek samen de natuur van Ameland, maak een robbentocht om zeehondjes te spotten op het wad of geniet van een ontspannen dag aan het strand met het hele gezin. Beleef mooie familiemomenten samen.
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Laat u verrassen door de prachtige vergezichten over de zee en kom helemaal tot rust. Landal Ameland State is de perfecte uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Lekker uitwaaien aan de kust, maak een huifkartocht of bezoek de vuurtoren van Ameland en ontdek haar rijke historie.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Ontdek het natuurschoon van Ameland wandelend, met de fiets of te paard. Ontspanning verzekerd in het groen van de natuur. Met de wind in uw haren ervaart u het echte eilandgevoel. Wandel in natuurgebied Het Oerd en geniet van het uitzicht, terwijl u fietst over de kilometerslange fietspaden.
Meer wandelen en fietsen

Golf

Sla een balletje op de eerste overzeese golfbaan van Nederland! Golfbaan Ameland biedt voor iedereen de mogelijkheid aan om van de golfsport te genieten. GVB is voor de Par 3 baan niet verplicht. Ook is er natuurlijk een drivingrange en oefenfaciliteiten voor het putten en chippen.
Meer over golf