Omgeving

Met zijn tweetjes of met het hele gezin, ons park leent zich bij uitstek voor een bezoek aan diverse bezienswaardigheden en attracties. Ga op pad en ontdek de leukste plekjes in de omgeving. Denk aan een ritje van de zomerrodelbaan of klimmen en klauteren in Seilpark Pradaschier.

Heidsee

Lenzerheide
De windstille baai aan de linkeroever van de Heidsee herbergt een groot aantal attracties voor kinderen, zoals een piratenschip, een pirateneiland, een hangbrug en de klimberg Mini-Lenzerhorn. Je kunt er bovendien terecht voor bootverhuur, waterfietsen, windsurfen en beachvolleybal.
WebsiteCa. 1 kilometer van het park

De geboortestreek van Heidi

Maienfeld
In het Heididorp komt het beroemde verhaal over Heidi tot leven, vooral leuk voor de kleine bezoekers.
WebsiteCa. 40 kilometer van het park

Rodelbaan/Klimpark Pradaschier

Churwalden
's Werelds langste rodelbaan op rails! Het hoogstgelegen klimpark van Zwitserland heeft verschillende parcoursen voor groot en klein. Een kopje koffie of lekkere maaltijd kun je ook op 1.740 meter hoogte nuttigen in het nabijgelegen restaurant.
WebsiteCa. 6 kilometer van het park

Bezoek aan de kaasmakerij

Parpan
De liefde voor Zwitserland gaat door de maag: in deze kaasmakerij kun je een kijkje nemen bij de kaasproductie en jouw eigen kaas maken.
WebsiteCa. 3 kilometer van het park

Chur

Chur
Stadswandeling en shoppen in de alpenstad Chur, de hoofdstad van het kanton Graubünden. Onze tip: ontdek de stad en haar geschiedenis met de audiogids.
WebsiteCa. 16,5 kilometer van het park

Meer tips