Eten en drinken

Voor een eenvoudig ontbijt, een drankje bij het haardvuur of een ontspannen diner komt u naar Timber's Brasserie. De kinderen kunnen kiezen wat ze willen bij het Bollo buffet. Geniet van een ijsje op het terras aan het meer. Gasten van Palestra beauty & wellness hebben de beschikking over een apart restaurant waar u kunt genieten van een maaltijd in uw badjas. Geen zin om te koken? Haal dan een lekkere snack in de Smulgaard. 
Meer eten en drinken

Zwemmen

Tijdens de vakantie is zwemmen het leukste moment voor u en uw kids. Samen oefenen voor de zwemdiploma’s en een wedstrijdje doen wie de meeste spetters kan maken. Waterpret voor jong en oud. Tijdens uw verblijf heeft u gratis onbeperkt toegang tot het zwembad.
Zwempret

Sport en spel

Genoeg te doen! Iedereen doet actief mee: tafeltennis, een potje poolbiljart of bowlen. Sla met het gezin een balletje op de midgetgolfbaan, de kinderen kunnen meedoen aan een archery attack, in de escaperoom of ravotten in de overdekte speeltuin. Er zijn ook georganiseerde activiteiten voor jong en oud. De meest uitdagende activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met Markant Outdoor Centre, dat naast het park ligt.
Meer sport en spel

Kids

Vermaak voor iedereen, dat is waar het Landal Stroombroek om draait. Zorgeloos spelen in de zandbak, lekker schommelen in de speeltuin of springen op de airtrampoline. De oudere kinderen spelen airhockey of proberen elkaar te verslaan tijdens een potje poolbiljart. Er is geen kans om je te vervelen met attractiepark Het Land van Jan Klaassen om de hoek.
Kinderfaciliteiten

Beauty en wellness

Een moment voor uzelf, totale ontspanning en helemaal tot rust komen in Palestra beauty & wellness. Geniet van de warmte in diverse sauna’s, koel af in het zwembad en doe uw ogen even dicht tijdens een massage. Bijkomen met een kop koffie of een gezonde lunch, dat kan in het restaurant.
Meer beauty en wellness

Omgeving

Er is zoveel te beleven: natuur, cultuur, maar ook actie. Ga waterskiën op de recreatieplas, wandel met onze wandelgids langs het prachtige kasteel in ‘s-Heerenberg en ontdek de stuwwal uitkijktoren in het Bergherbos. Klimmen, kanoën en ravotten kan bij Markant Outdoor naast het park.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Trek uw wandelschoenen aan of huur een fiets op het park. Met een stevig ontbijt bereidt u zich voor op een dag genieten in omgeving. Maak een prachtige tocht door de culturele en heuvelachtige omgeving. De lange afstandsroute ‘Montferlandse Toppen Wandelroute’ verbindt de 18 Montferlandse heuvels en biedt gevarieerde wandelroutes welke in gedeeltes gelopen kan worden.
Meer wandelen en fietsen