Zwemmen

Het kroonjuweel van het park is het spetterende subtropisch zwemparadijs. Een duik in het golfslagbad, glijden van de spannende Wild Wave super slide glijbaan, lekker ravotten in het Kids Junglebad of een spannend tochtje van de Wakiki White Water Creek. Het openluchtzwembad is dé ideale plek op warme zomerdagen.

Uitbreiding subtropisch zwemparadijs

Een cruiseschip vol surfers reist de hele wereld rond om de beste surf hotspots te ontdekken. Na de meest bekende plekken gezien te hebben, kwamen ze op een tot nog toe onbekend eiland. De surfers hebben een leefbaar eiland gecreëerd met een grote boomhut midden in de jungle, vrolijke schilderingen en houten materialen. Een hoop extra waterplezier met glijbanen en klimelementen. Kom het exotische eiland ontdekken!

Zwempret

Zwemmen

 • Subtropisch zwemparadijs
  • Kids Junglebad
  • Whirlpools
  • KinderDoeBad
  • Sprudelbad
  • Golfslagbad
  • Wild Wave super slide
  • Waikiki White Water Creek
 • Openluchtzwembad
 • Recreatiestrand
 

Disco zwemmen

Iedere tweede en vierde vrijdag van de maand is er disco zwemmen in het subtropisch zwemparadijs! Iedereen kan al zwemmend komen feesten. Met al je vrienden, vette discolampen en een DJ kan je avond niet meer stuk.

Ontspannen genieten

Terwijl de Wild Wave super slide glijbaan en het golfslagbad in het subtropisch zwemparadijs een adrenalinekick bezorgen bij de zwemliefhebbers, trekt u zich even terug voor wat ontspanning. U kunt heerlijk relaxen in onze infraroodsauna of een kleurtje krijgen onder het solarium. Daarna voelt u zich weer als herboren.

Een Subtropisch dagje uit

Verblijft u niet op het park maar wilt u toch een dagje subtropisch genieten? Ook als daggast kunt u met het hele gezin van ons subtropisch zwemparadijs genieten. Reserveer van tevoren telefonisch uw toegangskaarten en haal deze op bij de receptie. Maak u op voor een dag vol waterpret voor het hele gezin!
Openingstijden en prijzen

Maak kennis met de duiksport

De Discover Scuba Dive is een kennismaking met de onderwatersport. We maken kennis met de apparatuur die nodig is om lang onder water te kunnen verblijven. We beginnen met een uitleg over hoe onze apparatuur gebruikt en gedragen wordt. Verder leren we hoe we onder water moeten communiceren en gaan we enkele oefeningen doen die we nodig hebben om veilig onder water te kunnen zijn. Dit alles natuurlijk onder de deskundige leiding van onze instructeurs.

Locatie: Duikworkshop in het subtropisch zwemparadijs.
Wanneer: Op woensdag avond (in vakantieperioden) van 19.30 tot 21.00 uur
Wie: Minimale leeftijd 8 jaar.
Prijs: € 35,00 p.p.
Inschrijven via de informatie balie