Omgeving

Een dagje op stap? Vanaf Landal Het Vennenbos breng je gemakkelijk een bezoek aan De Efteling, Safaripark Beekse Bergen of Bobbejaanland. Een dagje winkelen in de bruisende designstad Eindhoven mag aan jouw vakantie natuurlijk niet ontbreken!

Efteling

Kaatsheuvel
De Efteling is een wereld vol wonderen. Met zingende paddenstoelen, kabouters en tal van sprookjesfiguren.
WebsiteCa. 46 kilometer van het park

Kaasboerderij De Ruurhoeve

Hoogeloon
Beleef het Brabantse platteland op Kaasboerderij De Ruurhoeve. Neem een kijkje bij de dieren, neem deel aan een workshop of geniet op het terras van de (h)eerlijke streekproducten.
WebsiteCa. 8 kilometer van het park

Safaripark Beekse Bergen

Hilvarenbeek
In Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek leven honderden exotische wilde dieren in een schitterend natuurgebied van maar liefst 100 ha.
WebsiteCa. 29 kilometer van het park

Museum De Acht Zaligheden

Eersel
Deze geschiedenisrijke boerderij die heel wat meegemaakt heeft, ademt volledig de sfeer van het oude boerenleven. Bewonder oude gebruiken, spellen of snoepgoed tijdens de wisselende tentoonstellingen over vroeger.
WebsiteCa. 6,5 kilometer van het park

Outdoorpark Reusel

Reusel
Avontuurlijk klimmen of abseilen in de bossen bij Reusel, dat kan voor alle kinderen en volwassenen die een dagje sportief, intensief en uitdagend bezig willen zijn. In Outdoorpark Reusel worden groeps- en individuele activiteiten en arrangementen georganiseerd. Onder professionele begeleiding kun je hoog tussen de bomen lopen, wandklimmen, abseilen en tokkelen. Durf jij het aan?
WebsiteCa. 9,5 kilometer van het park