Eten en drinken

Voor een volledig verzorgd ontbijt, koffie en gebak op het Plein en een uitgebreid diner in een van de restaurants kunt u uitstekend op het park terecht. Geniet van een culinaire verrassing in de Brasserie. Maak een keuze uit het Italiaanse lekkers in het Pizza Limone of neem uw gezin mee naar het Family Buffet Restaurant. En voor de lekkere trek haalt u een snelle hap bij de Beach Snack, afhaal- en snackshop.
Meer eten en drinken

Zwemmen

Het kroonjuweel van het park is het spetterende subtropisch zwemparadijs. Een duik in het golfslagbad, glijden van de spannende Wild Wave super slide glijbaan, lekker ravotten in het Kids Junglebad of een spannend tochtje van de Wakiki White Water Creek. Het openluchtzwembad is dé ideale plek op warme zomerdagen.
Zwempret

Sport en spel

Op Landal Het Vennenbos zijn de sport- en spelmogelijkheden eindeloos. Een balletje trappen op het multifunctioneel sportveld, een rondje maken op de skelter, van de tokkelbaan of verdwalen in het doolhof met uitkijktoren. Plezier, avontuur en pret; daar draait het om.
Alles over sport en spel

Kids

Uitleven in de speeltuin, knuffelen met boerderijdieren, spetteren in het KinderDoeBad of padvinden in het doolhof... Op Landal Het Vennenbos kan het allemaal! Puk & Pelle zorgen voor een leuke show tijdens de vakantie en in het nieuwe indoorspeelparadijs maakt het niet uit wat voor weer het is; plezier gegarandeerd!
Kinderfaciliteiten

Een wereld van ontspanning

Een warme en gastvrije plaats. Op 3,5 km van Landal Het Vennenbos bevindt zich Beautycenter Cosmé. Laat u van top tot teen verwennen, reinigen en verzorgen. Een enthousiast team van medewerkers staat voor u klaar en bezorgt u een heerlijke tijd in een ontspannen Brabantse sfeer.
Meer beauty en wellness

Omgeving

Een dagje op stap? Vanaf Landal Het Vennenbos brengt u gemakkelijk een bezoek aan De Efteling, Safaripark Beekse Bergen of Bobbejaanland. Een dagje winkelen in de bruisende designstad Eindhoven mag aan uw vakantie natuurlijk niet ontbreken!
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Vanaf uw accommodatie trekt u zo de natuur in. In de Brabantse Kempen is het puur genieten. Tijdens een wandeling met elkaar smullen van een zelfgemaakte picknick of de omgeving verkennen langs een knooppunt-route. In alle rust of gezellig met elkaar.
Meer wandelen en fietsen