Eten en drinken

Voor een volledig verzorgd ontbijt, een drankje op de Park Plaza en een uitgebreid diner kunt u terecht op het park. Geniet van een culinaire verrassing in de nieuwe Brasserie, maak een keuze uit al het lekkers in het Family Buffet Restaurant of smul van een ijsje na een middag ravotten. Voor de lekkere trek haalt u een snelle hap bij de Beach Snack, afhaal- en snackshop.
Meer eten en drinken

Zwemmen

Het kroonjuweel van het park is het spetterende Subtropisch Waterparadijs. Een duik in het golfslagbad, glijden van de spannende Black Hole glijbaan, lekker ravotten in het Kids Junglebad of een spannend tochtje van de Lazy River. Het openluchtzwembad met ligweide is dé ideale plek op warme zomerdagen.
Zwempret

Sport en spel

Op Landal Het Vennenbos zijn de sport- en spelmogelijkheden eindeloos. Een balletje trappen op het multifunctioneel sportveld, een rondje maken op de skelter, een potje biljarten, van de tokkelbaan of verdwalen in het doolhof met uitkijktoren. Plezier, avontuur en pret; daar draait het om.
Alles over sport en spel

Kids

Uitleven in de speeltuin, knuffelen met boerderijdieren, spetteren in het KinderDoeBad of padvinden in het doolhof... Op Landal Het Vennenbos kan het allemaal! Puk & Pelle zorgen voor een leuke show tijdens de vakantie en in het indoorspeelparadijs maakt het niet uit wat voor weer het is; plezier gegarandeerd!
Kinderfaciliteiten

Een wereld van ontspanning

Een warme en gastvrije plaats. Op 3,5 km van Landal Het Vennenbos bevindt zich Beautycenter Cosmé. Laat u van top tot teen verwennen, reinigen en verzorgen. Een enthousiast team van medewerkers staat voor u klaar en bezorgt u een heerlijke tijd in een ontspannen Brabantse sfeer.
Meer beauty en wellness

Omgeving

Een dagje op stap? Vanaf Landal Het Vennenbos brengt u gemakkelijk een bezoek aan De Efteling, Safaripark Beekse Bergen of Bobbejaanland. Een dagje winkelen in de bruisende designstad Eindhoven mag aan uw vakantie natuurlijk niet ontbreken!
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Vanaf uw accommodatie trekt u zo de natuur in. In de Brabantse Kempen is het puur genieten. Tijdens een wandeling met elkaar smullen van een zelfgemaakte picknick of de omgeving verkennen langs een knooppunt-route. In alle rust of gezellig met elkaar.
Meer wandelen en fietsen