Eindeloze mogelijkheden

Bent u geen bungalowgast, maar wilt u toch gebruik maken van het subtropisch zwemparadijs? Het kinderfeestje vieren van uw kids, een schoolreisje organiseren of een gezellig dagje uit met familie of vrienden. Beleef waterpret met het hele gezin in het subtropisch zwemparadijs of geniet van een heerlijk diner en ga daarna samen een potje bowlen. Bij Landal Het Vennenbos zijn de mogelijkheden eindeloos, ook voor daggasten. 
Bekijk de folder

Een subtropisch dagje uit

Verblijft u niet op het park maar wilt u toch een dagje subtropisch genieten? Ook als daggast kunt u met het hele gezin van ons subtropisch zwemparadijs genieten. Reserveer van tevoren telefonisch uw toegangskaarten en haal deze op bij de receptie. Maak u op voor een dag vol waterpret voor het hele gezin!
Meer over een dagje Subtropisch genieten

Kinderfeestjes en schoolreisjes

De allerleukste kinderfeestjes, schoolreisjes of een gezellig dagje uit met het gezin, familie of vereniging. Het is allemaal mogelijk op Landal Het Vennenbos. Op het park zijn volop horeca- en recreatiemogelijkheden aanwezig om er een onvergetelijk dagje uit van te maken.

Folder kinderfeestjes Folder schoolreisjes